#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Rijkaard'ın tek suçu bu apaçilere insancl davranması oldu.Eli sopalı bir adam olsaydı sonumuz böyle olmazdı.O yüzden Rijkaard hatalıydı. Yoksa bu sümüklünün biliyoruz Skibbe zamanında da yaptıklarını.Üç yılımızı çalanların başında geliyor.

Servet gibi adamlara, Fatih Terim lazım. Ana avrat gözlerinin içine bakarak vurgulaya vurgulaya küfür edecek, yeri geldiğinde şamar manyağı yapacak ki adam olsunlar. Rijkaard-Skibbe gibi asil adamları bünyeleri kaldıramıyor.

Bizi 2 yıl önce şampiyon yaptın şimdi 3 maç kötü oynayınca herkes unuttu o zamanları açık konuşuyorum takımımız bu taraftar profiliyle başarılı olamaz

servet ne kadar hatalıysa rijkaard da o kadar hatalıydı, al bir vur öbürüne biri stoper olarak diğeri t.d olarak tek hamleli insanlar, hagi de onlardan beter o hem yapan hem bozan cinsinden, nasıl bir hakan balta aşkıdır çözemedim gitti, o değişiklikler yok mu beni benden alıyor...

allah bu yönetimin belasını versin skibbe gibi bir adamı gönderdiği için...

2-0 öndeyken 2-2 biten bir maçtan sonra bu 1 puan bizi şampiyon yapar demeci

Geçen yıl 5. dik bu yıl takımı 3. sıraya yükselttim açıklaması vs.

hakli mi hakli degil mi ?

Cidden Profesyonellige hic özentiniz yok mu ?

Serevt gibi adami da tepe tepe kullanin

@Semih Yüksel vallahi aynisini bende düsünmüstüm, bu servete zaten Fener zamaninda da kil oluyordum, hele hele o son mac yok mu Skibbe nin son maci... bide zan gelmedi mi...

ee simdi nerdeyiz, mutlu olun

Video da en güzel yer burasi

neeskensrijkaard.jpg

Gülüyorlar, hangi ölüz bunu futbolcu yaptigini :D

Lucio da yapiyor bunlari. Servet yapinca mi kötü oluyor ?

Futboldan zerre anlamadığını ve Lucio ile Servet'i ayın dümle içinde kullanmandan belli ediyorsun.Aç camını ve derin bir nefes al ben ne yapıyorum diye.Ya da servetini al ve git.Gerçekten kurtuluruz. ya da servetspor.com gibi adres al orada takıl.

Hakan Balta-Servet- vs i beğenen..

Sürekli onları savunan ya civcivdir. Yada bunların kendisidir. Bakın akrabaları bile şu durumda övemez.

Bugün müthiş oynadı,sayesinde uzun zamandır gol yemedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt