Mustafa Bandırma
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2008
- 3.282
- 0
- 1.306
Cevap: #76 Servet Çetin
Bu adamdan kurtulcağımız günü bayram ilan edelim beyler.
Bu adamdan kurtulcağımız günü bayram ilan edelim beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu konuda bile Haldun'a sallanıp,Sezgin yüceltiliyor ya ne desek boş.
Böyle bir şey diyenlerin beyin lobları yer değiştirmiş olmalı, fazla takmamak lazım. (Bodoslama daldım.)
Biraz maç izle hocam...
Beyin lobları yer değişirse solaksanız sağlak, sağlaksanız solak olursunuz en fazla. Bodoslama dalmamayı da öğrenin. Yorum benim yorumum değil. Haldun Üstünel'in yorumu. Ben de kendisine katılıyorum. Servet'le sözleşme uzattığı için de doğru olanı yapmıştır. Lobumdan konuşuyorum genelde herkeste orasından konuşsun mümkünse.
Sen lobundan konuşuyor olabilirsin ama başkaları başka yerinden konuşuyor. Zaten senden bahsetsem senden alıntı yaparım, neden alıntı yaptın anlayamadım.
E Merih'te benim yazdığıma binaen gönderme yapmış mesajında. Sen de üstüne beyin lobları yoktur öyle adamların diyorsun.Niye alıntı yapayım ki yoksa?
Abraham, ben orada bodoslama dalmıştım, zaten belirttim.Yani kimden bahsedildiğini, kimin neyden bahsettiğini okumadım. Sürekli Servet'i savunarak, insanları provoke etmeye çalışan bir arkadaşın ismini görünce ondan bahsedildiğini sandım, o yüzden öyle bir şey yazdım. (Haktan Türkalp'ten bahsediyorum.)
Ayrıca o yorumunu da şimdi okudum, senin yorumun doğrultusunda Merih öyle bir şey yazmış galiba; kusura bakma o zaman.![]()