#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

AL işte gelmiş bana bu maçta yaptığı şeyleri sayıyor. Bana son 2 sene yapamadıklarını saysana?

Ben sizin gibi düşünmüyorum ve eminimki sizin gibi düşünmeyen bir çok renkdaşım vardır. Servet'in yanına gökhan zan, hakan balta, serkan kurtuluş gibi kazmaları verirseniz nasıl oynamasını bekliyorsunuz. Servet, Barış Özbek'in kaptırdığı topta tecrübesini ve aklını kullanmasa maç 2-0 olacak ve dönmeyecekti bence siz biraz düşünün ben eminim söylediklerimde ve Servet'in de arkasındayım...

Servet'in, takımı sabote ettiği günü unutmadım. İsterse her maç hat-trick yapsın, genede sevmiyorum bu adamı. Bu takımdan gideceğin günü iple çekiyorum Servet efendi. :mad:

Kazma tabiri Servet ile yön bulmuş bir akımdır Türk futbolunda.

Servet rövaşatayla gol attı lan!Ben hala şoktayım.Maçtan önce Servet rövaşatayla gol atacak diye iddiaya girseydim bir gecede zengin olurdum herhalde.Kim ihtimal verirdi ki buna:) Baros atamadı lan böyle golü:)

Allah cezanı vermesin Servet,defansta millete refakat ediyorsun,forvette milyon kere denesen 1 kere yapabileceğin bir şeyi beceriyorsun.

Ali Sami Yen'in yıkılacağına(görünürde) bir işaretti attığı gol.

Kazma tabiri Servet ile yön bulmuş bir akımdır Türk futbolunda.

Rijkaard gibi hocalar geldigi sürece her zaman birkaç futbolcu kazma olarak lanse edilmeye mahkumdur. Tabii bu ayaklara uymayacak kadar iyi futbol bilgisine sahip taraftarlar lazim. Izleyen göz "kazma" olduktan sonra oyuncu mükemmel olmus ne fayda.

Ertuğ Ursavaş' Alıntı:
Servet isterse rövaşatayla gol atsın yine de bu takımda işi yok

Evet lafımın arkasındayım ya da önündeyim her neyse:)

İsterse Ayhan'la birleşip twin shot yapsınlar fark etmez.Bu adamın bu takımda işi olmamalı.

sana takım sattı diyenlere acıyorum Servet :) adamsın.

Sana takımı sattı diyenlere acıyorum diyenlere acıyorum Servet.Ne sen adamsın ne de onlar izleyebildiklerini algılama yeteneğine sahip.:(

basimiza tas yagacak servet ve rövasata nasil atti la onu

Hayirdir, Serdar Özkan ile menajer-futbolcu karisimindan sonra Servet takim ticaretine atildi da bizim mi haberimiz yok ?

ulan yine kalacak takımda iyi mi ..

sabri-neill-servet-çağlar(insua) izliycez gibi

Servet_futbolu+bilen.jpg

Ne olursa olsun isterse orta sahadan rövaşata ile gol atsın Servet Çetin artık gözümde bitmiştir..

fenerden geldiğindede aynı servetti hala aynı. gitmesi hayırlısı olacaktır. ne güzel marsilyaya gidiyordu. bizde yerine ömer topdağı allırdık defansta pas yapan birini görmeyeli uzun zaman oldu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt