#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Senede 2 en fazla 3 maç iyi oynar ama 5-6 maç rahat kaybettir

Taraftarda sanki hiç iyi stoper görmemiş gibi o iyi oynadığı maçlardan sonra Servet i kral yaparlar

Büyük oyuncu hakkaten '' şak şak ''

o "şak şak" servete değil sakatken bile lehine tezahurat edilen yabancılara yapılıyor arkadaş sen yanlış biliyorsun

Sadece Servet asla demedim. Servet, Hakan, Aydın, Ayhan, Sarp, Barış vb..

Bu oyuncular ile yola devam edilmesi 1 sezonu daha çöpe atmaktır.

Sadece Servet asla demedim. Servet, Hakan, Aydın, Ayhan, Sarp, Barış vb..

Bu oyuncular ile yola devam edilmesi 1 sezonu daha çöpe atmaktır.

hayır şampiyonlar ligine giremememizi servet'e bağlamak bi de üstelik fenerin saman alevi başarısını da ona bağlamak komik oluyor, eleştirecekseniz farklı argumanlar kullanın da inandırıcı olsun

Hafıza tazeleyelim.

Fenerbahçe Servet'i yolladıktan sonra Avrupa'daki karizmasını düzeltti. Çeyrek Final falan oynadı. Biz ise Servet geldiğinden beri Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyoruz. Avrupa için çok zayıf bir stoper. Zaten elendiğimiz veya liderliği kaybettiğimiz birçok maçtada abuk subuk hatalardan gol yedirmiştir.

Bu yıl paok ve young boys yenilgilerinde servet oynadı zaten.Servet gittikten sonra fener 3 yıl üst üste şampiyonlar ligini aldı da bizmi görmedik

Ben öyle birşey demedim zaten. "Karizmalarını düzelttiler" dedim. Ç.Final bile onların karizmasını düzeltmek için fazlasıyla yeterli bir sebep. Tabi senin "karizmayı düzeltmek" anlayışın 3 yıl üst üste şampiyonlar ligini almalarıysa birşey diyemem. Ben Fenerbahçe'yi o kadar büyük bir kulüp olarak görmüyorum.

Serveti destekleyenler BAM ı desteklemek benim gözümde

Şak Şak ı kesin artık

Hala gözümde en zayıf iki halkadan biri, Balta ile birlikte.

takımda canalar serkanlar varken servete sallamak terbiyesizliktir

Takımı çokça kez kişisel hataları yüzünden yakmış olan,fiziği dışında zerre artısı olmayan,kıçını dönene kadar gün dönen,zerre oyun zekası barındırmayan,zerre pozisyon bilgisi olmayan daha saymadığım birsürü eksiği ve yetersizliği olan bu adamın taraftar tarafından bu kadar korunmasına anlam vermek güç.Saçmalık.Karaktersizliklerine filan hiç girmiyorum bile.Adamı savunmak için yerli olması dışında elinizde argüman bile yok.:asd:En içi boş,en leş savunmalar yapılıyor bu adamı korumak için.Tek hatasıyla Emre'yi asanlar da sizler değil miydiniz?Şu yabancı sınırı bir kalksın ben o zaman göreceğim bu ve türevlerini.Trübünden çekirdek çitlerler ancak.``Herşeyin sebebi Servet mi yha? XD`` gibi yaklaşımlarda bulunmayın boşuna,bu kalitedeki adamlarla değil Avrupa'da başarı Avrupa'ya gitmemiz bile çok çok zor.Son 2-3 maç iyi oynamış filan bunların bir önemi yok.Yeterli mi?Kesinlikle hayır.Bu kadar basit bir olay yani.

Bir de şöyle birşey var,bu futbol topla oynanan bir oyun değil mi?Topla arası hiç mi hiç iyi olmayan bir adam nasıl futbolcu olabiliyor?

Ülke futbolundaki akılalmaz mantık hatası.:asd:

Hafıza tazeleyelim.

Fenerbahçe Servet'i yolladıktan sonra Avrupa'daki karizmasını düzeltti. Çeyrek Final falan oynadı. Biz ise Servet geldiğinden beri Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyoruz. Avrupa için çok zayıf bir stoper. Zaten elendiğimiz veya liderliği kaybettiğimiz birçok maçtada abuk subuk hatalardan gol yedirmiştir.

Komedisin ya gerçekten fenerbahce son 3 sezondur ne olduğu belirsiz avrupa takımlarına elenip geliyor Servet in ruhu var galiba hala sahada:)Zico döneminde bi çeyrek finale çıktı diye mi düzeltti tüm karizmasını.Avrupa için zayıf diyorsun Servet, Gs a geldiğinden beri biz Ş.Liginde grupta bir maç bile yapmadık.

Adam kaç senedir çatır çatır oynuyor sen çekememeye devam et anten geliyor yakında sana.

Göz boyamaya başladı Servet. Böyle birkaç maç oynar, daha sonra performansı düşünce konuşmaya başlar. İstenmeyen yerde oynamam vs vs. Daha sonra yönetim baskısıyla oynar, yeni hocanın veya Hagi'nin de başını yakar, daha sonra tekrar bir kaç maç oynayıp taraftarın gözünü boyamaya devam eder. Kısır döngü şeklinde devam eder bu olay.

Ek olarak Ayhan'ın kaptanlık pazubandını Servet'e vermesi de ayrı rezillik. Galatasaray'ı hocayla arası bozuk diye satan bir adamın değil kaptanlık pazubandını takması, kadroda olması bile hata ya neyse...

Bu adamı yollasak yerine yerli stoper olarak kimi alabiliriz ki?

Ankaragücü maçına kadar da gayet iyi oynuyordu kendisi, sonrasında saçmaladı ama şimdi gerçekten üst düzey oynuyor.

Üst düzey falan oynamıyor Servet. Bütün bu olumlu yorumlar, G.Antep maçında yaptığı dribbling nedeniyle. Kaç maçtır kaçak dövüşüyor Servet. Ayrıca Servet'ten iyi en az 4-5 tane yerli stoper var.

Üst düzey falan oynamıyor Servet. Bütün bu olumlu yorumlar, G.Antep maçında yaptığı dribbling nedeniyle. Kaç maçtır kaçak dövüşüyor Servet. Ayrıca Servet'ten iyi en az 4-5 tane yerli stoper var.

Say bakim. 4'ü Servet'ten kesin iyi degildir, 1'i ise tartisilir büyük ihtimal.

Ankaragücü maçına kadar da gayet iyi oynuyordu kendisi, sonrasında saçmaladı ama şimdi gerçekten üst düzey oynuyor.

A.Gücü maçında kötü oynamadı ki.Başta Hakan Balta olmak üzere birkaç elemanla daha uzun süredir planladıkları birşey vardı, onu başarı ile uyguladılar.Hala şok içerisindeyim yahu,resmen Servet,Hakan ikilisi kasıtlı olarak son 3 golde topu bıraktılar.Bu kadar belli edilmez.Son birkaç maçtır takımın en iyisi ama yinede umarım defolup gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt