#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Anlaşılan yabancı sınırı kaldırılmadan bize rahat yok.En iyi türk stoper Servet,en iyi sol bek Hakan balta laflarını duymaktan illet oluyorum.Şu yerlilerin de çoğu şutlanır böylece.23 yabancı olur nolcak ki?kapasitesi belli,mücadeleci,savaşçı!!!! olarak sunulan yerli oyuncularımızdan daha faydalı olacakları kesin.

Takımın en formda oyuncusu 15 maç önce yaptığı hatalar öne sürülerek eleştiriliyorsa;25 tane süper star getirsende boş.

Hayır. Kaliteli yerli oyuncu dolu piyasada. Yekta, Arda bunlardan ikisi. Veya Trabzon'daki Selçuk. Zamanında akıllı davranabilseydik bizim olabilirdi. Ligimizde kaliteli oyuncular var ama biz nerede bir ..z.a var topluyoruz takıma. Servet bu ülkeye yedirilmiş en büyük balondur. Açıp izleyin. Yaptığı pozisyon hatalarını amatör küme topçusu yapmaz. Ben önceden bu kadar ser yaklaşmazdım Servet'e ama artık gına geldi. 1 değil 2 değil. Dibe vurmuşuz hala Servet, Hakan, Ayhan vs vs.

Gidin Trabzon'a bakın Selçuk hariç vasat oyuncu kadrosuyla şampiyonluğa oynuyor. Bizde "Milli Takım Stoperi" diye bize yedirilen zokanın acısını çekiyoruz 08'den beri.

Gelecek sezon gerçekten iyi bir takım olmak istiyorsak, Cana'yı da, Servet'i de rahatlıkla yedek bırakabilecek oyuncular alınmalı..

Ben öyle olacağını sanmıyorum.Bu yönetimin yapabileceği en iyi hamle bu oyuncuların seviyesinde oyuncular bulabilmek olur.

sen anlatsana

karizmami cizdirdin diyen adam neden konusmuyor simdi:)

her hafta bir lafi vardi burda tartistigimiz:)

bir anda ne laf ne bisi

gorende diyecekki takim zirveye oynuyor herkes mutlu:)

onemli olan konusmak susmak degil

ne zman konusup ne zaman susacagini bilmek

Daha önce yazdım bunu da cevap alamadım...Çok iyi oynadığı maç sonrası adamı yedek bırakıp,kaybedilen maçtan sonraki antrenmanda yüzü asık diye ''Takımda karizması olan oyuncular yedek kalınca surat asmayacak'' şeklinde liderlikten uzak hatta maraz arayan bir tavır karşısında ''Nefis müdafası'' mahiyetinde söylediği bir söz bu ''Karizmamı bıraktın?'',gayette ölçülü bir tepki olduğunu düşünüyorum...

Sanki durup dururken hocanın karşısına dikilip böyle bir laf etmiş gibi her fırsatta ve ilgisiz konularda bile bu olayı ortaya atıp sözümona tartışmaya son noktayı koymak çabası ayıp oluyor...''İçkiliyken NAMAZA YAKLAŞMAYIN'' dan ''Namaza yaklaşmayın'' çıkarsamasını yapanların yolu...

Daha önce yazdım bunu da cevap alamadım...Çok iyi oynadığı maç sonrası adamı yedek bırakıp,kaybedilen maçtan sonraki antrenmanda yüzü asık diye ''Takımda karizması olan oyuncular yedek kalınca surat asmayacak'' şeklinde liderlikten uzak hatta maraz arayan bir tavır karşısında ''Nefis müdafası'' mahiyetinde söylediği bir söz bu ''Karizmamı bıraktın?'',gayette ölçülü bir tepki olduğunu düşünüyorum...

Sanki durup dururken hocanın karşısına dikilip böyle bir laf etmiş gibi her fırsatta ve ilgisiz konularda bile bu olayı ortaya atıp sözümona tartışmaya son noktayı koymak çabası ayıp oluyor...''İçkiliyken NAMAZA YAKLAŞMAYIN'' dan ''Namaza yaklaşmayın'' çıkarsamasını yapanların yolu...

evet muthis oynuyordu o aralar:)

Bu karizma olayı her zamanki Fanatik,Fotomaç haberi inanmayın :)

O smile alay manasına ise yedek kaldığı Karabük maçından bir önceki İBB maçını ve yapılan yorumları bir gözden geçir,zahmet olmazsa...

ben servetin muthis oynadigini gormedim pek

hata yapamadigini gordum

ama hata yaptigini daha cok gordum

su andada hata yapmadigi haftalar mesela genel olarak

iyi oynuyor yani:)

benim derdim o degil benim derdim sesssiz sedasiz isine bakiyor olmasi

aslinda gorecektik belkide ama kucuk ihtimal

sabri sakatlanmasa gokhanda sakatlanmasa idi

tahminim defans neill gokhan olurdu:)

servetinde agzinin kilidi acilirdi:)

Bu karizma olayı her zamanki Fanatik,Fotomaç haberi inanmayın :)

Bu olayın yukarda anlattığım şekilde gerçekleştiği çok farklı kaynaklarca birinci ağızlardan belirtildi ve hiç yalanlanmadı...''Nefis müdafası'' bu da değilse nedir?!...

vay anasini sayin seyirciler mentaliteye bak

kendi oyununu begenen herkes yedek kalinca artislik yapacak demekki:)

futbol arkadasim futbolllll

belki rakibin taktigine gore defansta cabuk adam denemek istedi belki genc takimdan birni gormek istedi

bu kadar komik olmayin

nefsi mudafaymis

sanki adamin canina kastetti

alt tarafi antremanda yedek takima aldi

boyle taraftara bu takim cok harbiden yaaaa

dedigim gibi bi yedek kalsinda oyle gorelim:)

bu arada rijkaardin son sansi bu mac laflarini falanda unutmadik

inan kirac terk

Sabri Galatasaray'a geldiği günden beri hiç bir zaman iyi oynamadı. 2008 şampiyonluğu ona rağmen kazanıldı. Skibbe döneminde Servet yerine mesela bir Song olsaydı Skibbe kovulmazdı. Skibbe'yi yakan hantal futbolcular Servet ve Meira'dır. Defansı yolgeçen hanı yaptılar adeta. Süper hücum futbolu tutturduğumuz halde, defansımız arada bir çöküyordu.

Servet Gladyatör tipinde bir futbolcu olduğu için taraftarın gözüne hoş geliyor. Servet çok hata yapıyor. Hata yapmadığı zamanlarda ise mutlaka saklanmıştır! Zaten kendine güveni az olduğu günlerde fazla risk almaz, ama arkadaşlarına çok yük biner bu esnada.

ben servetin muthis oynadigini gormedim pek

hata yapamadigini gordum

ama hata yaptigini daha cok gordum

su andada hata yapmadigi haftalar mesela genel olarak

iyi oynuyor yani:)

benim derdim o degil benim derdim sesssiz sedasiz isine bakiyor olmasi

aslinda gorecektik belkide ama kucuk ihtimal

sabri sakatlanmasa gokhanda sakatlanmasa idi

tahminim defans neill gokhan olurdu:)

servetinde agzinin kilidi acilirdi:)

Gökhan ha!...Servetin yapamadığı neyi yapıyorda sağlam olunca hemen kesiyor Serveti?...Biraz düşünmen lazım sanırım bir şeyler bulmak için.Ben Servetin ondan üstün olan yönlerini hemen sayayım;

1.Çok daha hamleli bir oyuncu.

2.Gökhan gibi defansa gömülü,geriye kaçan değil,önde basmaya,geniş alanda oynamaya çalışan ve bunu da iyi düzeyde başaran bir stoper.

3.Mental yönden baskıya daha dirençli.

4.Sakatlanmamak,istikrarlı olmak başlıbaşına bir tercih sebebi zaten...

Daha saymak mümkündür de b ukadarı yeter şimdilik...

vay anasini sayin seyirciler mentaliteye bak

kendi oyununu begenen herkes yedek kalinca artislik yapacak demekki:)

futbol arkadasim futbolllll

belki rakibin taktigine gore defansta cabuk adam denemek istedi belki genc takimdan birni gormek istedi

bu kadar komik olmayin

nefsi mudafaymis

sanki adamin canina kastetti

alt tarafi antremanda yedek takima aldi

boyle taraftara bu takim cok harbiden yaaaa

dedigim gibi bi yedek kalsinda oyle gorelim:)

bu arada rijkaardin son sansi bu mac laflarini falanda unutmadik

inan kirac terk

O da surat astı o zaman...Mutluluktan uçmasını mı bekliyordun?

Gökhan ha!...Servetin yapamadığı neyi yapıyorda sağlam olunca hemen kesiyor Serveti?...Biraz düşünmen lazım sanırım bir şeyler bulmak için.Ben Servetin ondan üstün olan yönlerini hemen sayayım;

2.Gökhan gibi defansa gömülü,geriye kaçan değil,önde basmaya,geniş alanda oynamaya çalışan ve bunu da iyi düzeyde başaran bir stoper.

3.Mental yönden baskıya daha dirençli.

4.Sakatlanmamak,istikrarlı olmak başlıbaşına bir tercih sebebi zaten...

ben secerim demedimki:)

dikkatli ol

olursa dedim:)

sinirlenme sakin ha o zamanda

surat asarmis

sen git calistigin is yerinde as suratini mudurun karsisinda laf et bakalim ne oluyor:)

Boşuna tartışmayın Gökhan da ve Servet de ancak 3. ligde oynar.

gökhan ha!...servetin yapamadığı neyi yapıyorda sağlam olunca hemen kesiyor serveti?...biraz düşünmen lazım sanırım bir şeyler bulmak için.ben servetin ondan üstün olan yönlerini hemen sayayım;

2.gökhan gibi defansa gömülü,geriye kaçan değil,önde basmaya,geniş alanda oynamaya çalışan ve bunu da iyi düzeyde başaran bir stoper.

3.mental yönden baskıya daha dirençli.

4.sakatlanmamak,istikrarlı olmak başlıbaşına bir tercih sebebi zaten...

Yok artık. Şaka değilmi? :)

Üzerine para verelim bile desen, Beşiktaş ve Fener bu eski futbolcularını geri almaz. Yazık Galatasaray taraftarına, kimleri tartışıyoruz burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt