#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Gökhan-Servet-Hakan vs. Yobo-Lugano-Santos

Olaya böyle bakmak lazım. Yediğimiz ilk golde Hakan üşenmiş koşmayı bırakmış Semih golü atmış. Semih vuramasa Lugano 'yu tutan Servet de üşenmiş olduğundan bomboş durumdaki Lugano topa vuracak ve golü atacaktı.

Servet ancak Lugano 'nun Yobo 'nun yedeği olur. Milli takım masalını geçin artık. Lugano Dünya Kupasında süper grafik çizen Uruguay 'ın stoperi. Servet hayatında Dünya Kupası maçı bile izlemedi belkide. Alın size kalite.

Yeni Zellanda da Dünya Kupasi'nda oynadi. Tutup getirelim bütün takimi o zaman.

Haktan soğuk betona mı oturdun kardeşim dediklerimi akıl süzgeçinden geçiremiyorsun?

Madem bu kadar kötü,Marsilya niye 8 milyon € verdi?Rijkaard'ın başarısızlığı Servet'e yıkıldı maalesef.

arkadas servet en son hangi rakip korneri kafayla uzaklastirmis hatirliyormusunuz:)

tesaduf olsa gerek

Madem bu kadar kötü,Marsilya niye 8 milyon € verdi?Rijkaard'ın başarısızlığı Servet'e yıkıldı maalesef.

[video=youtube;folObuz0TFY]https://www.youtube.com/watch?v=folObuz0TFY[/video]

[video=youtube;XHF1sOC_F0Q]https://www.youtube.com/watch?v=XHF1sOC_F0Q&feature=related[/video]

Haktan soğuk betona mı oturdun kardeşim dediklerimi akıl süzgeçinden geçiremiyorsun?

Servet-Lugano kiyaslamasini milli takimdan yola çikarak yapmissin. Lugano'nun Dünya Kupasi'nda oynadigi için daha iyi oldugunu söylemissin. Bu tür karsilastirmalari mantiksiz buluyorum.

ya ankaragucu maci 3. gol

bu sene

cananin sacmaladigi pozisyonda serveti izleyin

tesaduf bu ya tam taraftarin protestosu sonrasi ilk mac:)

“Ayağım kopsa bile oynamak istiyorum”

Almanya maçı öncesi eksikler nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan A Milli Futbol Takımımız’da sakatlıkları bulunan Servet ve Emre Belözoğlu’ndan örnek davranış.Daha önce de Teknik Direktörü Fatih Terim’e “Öl de, öleyim” diyen ve “Bana senin ölün değil, dirin lazım” cevabını alan Servet, tecrübeli çalıştırıcıdan yine görev istedi. Yıldız futbolcu, hocasıyla yaptığı görüşmede “Şimdiye kadar üzerime düşen görevlerden hiçbir zaman kaçmadım. Yine fedakarlık yapmaya hazırım. Ayağım kopsa da oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı. Terim ise “Sen grup maçlarında üzerine düşeni fazlasıyla yaptın. Doktorlarımız onaylamadan seni sahaya süremem” yanıtını verdi.

“Ayağım kopsa bile oynamak istiyorum”

Almanya maçı öncesi eksikler nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan A Milli Futbol Takımımız’da sakatlıkları bulunan Servet ve Emre Belözoğlu’ndan örnek davranış.Daha önce de Teknik Direktörü Fatih Terim’e “Öl de, öleyim” diyen ve “Bana senin ölün değil, dirin lazım” cevabını alan Servet, tecrübeli çalıştırıcıdan yine görev istedi. Yıldız futbolcu, hocasıyla yaptığı görüşmede “Şimdiye kadar üzerime düşen görevlerden hiçbir zaman kaçmadım. Yine fedakarlık yapmaya hazırım. Ayağım kopsa da oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı. Terim ise “Sen grup maçlarında üzerine düşeni fazlasıyla yaptın. Doktorlarımız onaylamadan seni sahaya süremem” yanıtını verdi.

hersey vatan icin

uyursan olursun

Servet-Lugano kiyaslamasini milli takimdan yola çikarak yapmissin. Lugano'nun Dünya Kupasi'nda oynadigi için daha iyi oldugunu söylemissin. Bu tür karsilastirmalari mantiksiz buluyorum.

Lugano dünya kupasında oynasa da oynamasa da servet'ten kat kat daha iyi oyuncu. Sezon başında fenerle arası biraz açılmışken alacaktık bu adamı, hatta Kazım'ı da o zaman alacaktık.

Demişsin ki Servet milli takımın stoperi. Ben de bizim milli takım dünya kupasına gidemeyecek durumdayken Lugano 'nun milli takımı yarı finale çıkarak tarih yazdı diyorum. Arada baya bir siklet farkı var. Milli takımı örnek verme diyorum.

Şu dediğime niye cevap vermiyorsun?

Yediğimiz ilk golde Hakan üşenmiş koşmayı bırakmış Semih golü atmış. Semih vuramasa Lugano 'yu tutan Servet de üşenmiş olduğundan bomboş durumdaki Lugano topa vuracak ve golü atacaktı.

Lugano dünya kupasında oynasa da oynamasa da servet'ten kat kat daha iyi oyuncu. Sezon başında fenerle arası biraz açılmışken alacaktık bu adamı, hatta Kazım'ı da o zaman alacaktık.

Gerek yok Lugano'ya, daha iyileri bulunabilir. Biraz akilli davranmak yeterli.

Insallah Servet seneye gider. Canı isterse hocayı beğenirse oynuyo istemezse oynamıyo. Yanında oynamadık stoper kalmadı ama hiç biriyle uyumu olmadı. Gitsin kardeşim yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt