#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Defans yapmayı bilmeyen defans oyuncusu izleme şerefine nail olduk tüm Galatasaray'lılar olarak. Çok şanslıyız. :):)

Kime göre?Yediğimiz gol 34 fenerinse 27.Fenerin kalecisi volkan hermaç kritik kurtarışlar yapıyor bizim kaleciler ortasahadan gol yiyor.Fenerle kalecileri değişsek fenerden en az 10 gol az yemiştik.Birde düzgün bir solbekte olmadığı halde bence yenilen gol fazla değil.Yani stoperlerimiz iyi

Tartismaya son noktayi koyayim mi ?

Sene 2011... Iyi hücum savunmadan baslar... Galatasaray'dayiz, Türkiye'nin en büyük spor kulübü.. Futbol takiminin savunma göbeginde Servet Cetin oynuyor.. Top teknigi yok, oyun kuramiyor.. Bitti... Gerisi önemli degil, Servet bu takimdan gidecek... Galatasaray'i satmasini falanda geçtim, unuttuk onlari...

Sen yobo yada luganoyu oyun kurarken gördün mü?Yada egemeni.Bu kadar dandik önliberon olursa tabii oyun kuramazsın.Önlibero dediğin adamın önemli görevlerinden biri savunmadan top alıp oyunu başlatmak.Nemenja vidic bile top tekniğinden yoksun.Sana göre o da kötü stoper

Sen yobo yada luganoyu oyun kurarken gördün mü?Yada egemeni.Bu kadar dandik önliberon olursa tabii oyun kuramazsın.Önlibero dediğin adamın önemli görevlerinden biri savunmadan top alıp oyunu başlatmak.Nemenja vidic bile top tekniğinden yoksun.Sana göre o da kötü stoper

Evet, Lugano'yu da, Yobo'yu da oyun kurarken gördüm, herhalde bu iki arkadasi Servet'le kiyaslamayacaksiniz...

Valla Servet Milli takimda önünde Nuri ve Emre oynadiginda da oyun kuramiyor, sorun önünde oynayan adamlarda degil, sorun Servet'in ta kendisinde.. Müzmin sakat dedigimiz adam Gökhan Zan iki maç oynuyor, o maçta Servet'in attigi paslardan daha çok isabet sagliyor... Is futbolcunun kendisinde bitiyor.. Teknik varsa, herkes oyun kurabilir...

Anladığım kadarıyla takımda en nefret ettiğin futbolcu Balta...Psikolojik sorunlarına bağlı olduğunu gözlemlediğim ya da hissettiğim diyelim,korkunç bir konsantrasyon problemi yaşamakta...Rijkaarda en çok kızdığım noktalardan birisidir,bu durumdaki bir oyuncuyu sürekli sahaya sürmesi...Bu haldeki bir adamı oynatacağına Emre Çolak ı bile o fiziğiyle sol bek oynatsa daha mantıklı hareket etmiş olurdu...Böyle bir solbekle oynayan sol stoper için ''En fazla hatasız oynar,iyi oynadığı maç olamaz'' gibilerden yorumunu hatırlıyorum...Bende ''Bu ligde Servet dışında hiç bir stoper bu Baltanın hatalarını bu denli tolere edemezdi'' iddiasındayım.Cevabın nedir?

biri yuzunden digeri kotu diyemiyorum ikisde kotu ama balta topcu bile degil bence bu haliyle

servet tolere edilebilir belki ama bu iyi bir stoper olmadigi gercegini degistirmez

bir cok kez servetin iyi bir sol bek varken performansinin dayanilir seviyede oldugunu soyledim

ama bu da onun kotu stoper oldugunu degistirmez

sol bek iyi olursa toplar kanattan degil karsidan geliyor ve iyi oynuyor gibi gorunuyor

ama kenarlara cekildigi zaman yada kenardan ortalar geldigi zaman ayni rezilliklere devam ediyor

Evet, Lugano'yu da, Yobo'yu da oyun kurarken gördüm, herhalde bu iki arkadasi Servet'le kiyaslamayacaksiniz...

Valla Servet Milli takimda önünde Nuri ve Emre oynadiginda da oyun kuramiyor, sorun önünde oynayan adamlarda degil, sorun Servet'in ta kendisinde.. Müzmin sakat dedigimiz adam Gökhan Zan iki maç oynuyor, o maçta Servet'in attigi paslardan daha çok isabet sagliyor... Is futbolcunun kendisinde bitiyor.. Teknik varsa, herkes oyun kurabilir...

Yoboyu oyun kurarken gördüğünü idda edebiliyorsan tartışma bitmiştir.Aldığı topu ya kaleciye yada solbeke veriyor yobo.Ne oyun kurması

Cok merak ediyorum, Servet bir takima transfer olsa, imza töreninde top sektir deseler kaç kere sektirebilecek, adamin teknigi o kadar zayif ki en fazla 4-5 kere sektirebilir :)

Ulan kimi aldik der, adami imza töreninde geri kovarlar :D

Hmmmmmm......

Ne alaka? Puyol'da da teknik yok denecek kadar az. 2008'de tekniksiz Servet'in neler yapabildigini gördük...

Yediğimiz gol 34 fenerinse 27.Eğer kalecimiz volkan olsa eminimki yediğimiz gol 21-23 arasıydı.Sorun hakan balta hariç savunmada değil.Sorun hücum hattında.Attığımız gol 29 fenerinse 62.Sorunun savunmada değil hücumda olduğunu anlamak bu kadar güç değil.İstatistiklere bakmak yeterli

Hmmmmmm......

Ne alaka? Puyol'da da teknik yok denecek kadar az. 2008'de tekniksiz Servet'in neler yapabildigini gördük...

Puyol'da mi teknik yok, yanlis anlamayin teknik derken top cambazligindan bahsetmiyorum.. Oyun zekasi, pas trafigi vs.. Puyol'la Servet'i kiyaslamak, Puyol'a ana avrat küfür etmekten daha agir bir hakaret, yapmayin..

Servet futbolcu falan degil, bunu söylemek hosuma gitmiyor ama öyle.. Kale savunamaz, rakip kaleye gidemez, oyun kuramaz ee neye yarar bu adam ?

Yediğimiz gol 34 fenerinse 27.Eğer kalecimiz volkan olsa eminimki yediğimiz gol 21-23 arasıydı.Sorun hakan balta hariç savunmada değil.Sorun hücum hattında.Attığımız gol 29 fenerinse 62.Sorunun savunmada değil hücumda olduğunu anlamak bu kadar güç değil.İstatistiklere bakmak yeterli

Alın size istatistik işte savunma hattının kötü olmadığını istatistikle kanıtlıyorum.Buna cevap verin madem.

Spam misin arkadaşım.

Atılan golde sondan 5. yiz.Bu kaleci ve hakan baltaya rağmen bu kadar az gol yemişiz hala stoperlere laf ediyorsunuz.

Alın size istatistik işte savunma hattının kötü olmadığını istatistikle kanıtlıyorum.Buna cevap verin madem.

34 ile 27 gol arasında 7 maç yenilgi bağlantısını nasıl çözersin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt