#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

hep böyle diye diye bu hallere düstük reis...

sezon sonu kesinlikle gitmeli...

gitsin peki :) bencede kalmamalı zaten. bu sene transfer sezonu çok hareketli geçecek.

20 yıllık izlediğim futbol maçlarına dayanarak söylüyorum; defans ikilisi ve santraforu yabancı alacan.. (istisnalar kaideyi bozmaz tabiki)

Türkiye'den iyi stoper çıkmaz.Çıksada öyle a klasında zor adam buluruz.Dediği gibi arkadaşın stoperlerin ikiside yabancı olmalıdır.

Bu adamın forumun halısaha organizasyonlarında oynayan stoper arkadaşlardan(Mert Yüksel ciddi ciddi Servet'ten daha iyi bir stoperdir.:D) hiçbir fazlası yok fiziği dışında.Zaten onu kullanmasını da beceremiyor.

2 yıldır hangi oyuncumuz düzgün oynadı ki suçlu servet oldu?Baros,arda,elano,kewell hiç bir şey oynamadı 2 yıldır

Geldiğinden beri yanında oynamayan stoper kalmadı be. Hep mi başkaları suçlu. En kritik maçlarda hata yaptı hep. Top kullanması yok bi şey yok. Sadece fiziği var diye adam mı oynatılır. Oynamadığı gibi suçuda hep başkasına atıyor. Neymiş bana güvenen hoca ile başarılı olurmuş beyfendi. Ne oldu Hagi güveniyodu. Kötü oynamak farklı takımı sabote etmek farklı. Aç izle Ankaragücü'nden birbiinin kopyası 3 gol yiyoruz.

Bide şöle ezbere yazı yazmanız yokmu sizin?

Arda geçen sene kötü mü oynadı?

Bi zahmet aç da istatistiklerine bak. Kaç maç oynamış kaç gol atmış kaç asist yapmış.

Sakatlanana kadar da Baros çok iyiydi. Kewell dan zaten bi şey beklediğim yok. Gitsin oda. Ama Servet DEFOLSUN

Bu adamın forumun halısaha organizasyonlarında oynayan stoper arkadaşlardan(Mert Yüksel ciddi ciddi Servet'ten daha iyi bir stoperdir.:D) hiçbir fazlası yok fiziği dışında.Zaten onu kullanmasını da beceremiyor.

Ben daha iyi oynarım lan,En azından fiziğimi kullanırım :D bu adam faul bile alamıyor.

en son ceza sahamizda bir pozisyon onledigini ne zaman gordunuz:)

Bunu yazıp, sonra utanıp silmeseydin. Çünkü Sabri Gökhan'dan 15 gömlek değil, 30 gömlek daha üstündür bir bektir.

utanıp falan silmedim gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum seninle,zira gömlek hesabından futbolla ilişkini belli ediyorsun zaten, sabri dünyanın en iyi beki tamam

Olayı da nasıl hemen Sabri'ye bağlamış, olaya bak. Servet'in karakteri, adamlığı Sabri'nin önünde diz çöker tövbe ister.

ben sabrinin adamlığına falan bir şey demedim , sadece o yorumu yapan arkadaşın görüşlerinin ne kadar isabetli olduğunu hatırlattım , sabriyi gökhandan 30 gömlek üstün yapıp serveti amatör küme topçusu yapan bir yorumcu kendisi

Stoper dediğin iki maçta bir sarı kart görür, kaçak güreşmez.

bu da ayrı bir komedi

Galatasaray Sözlük sitesine bir renktasimizin yazdigi mesaj, gülmekten öldüm yav :D

hayır ingilizler bunu bize yapamazlar. o galatasaray'ın en değerli oyuncusu. umarım hakkında çıkan stoke city'e gidiyor haberleri doğru değildir. servet çetin kalitesinde bir stoper bulmamız için en az 15 milyon euro harcamamız lazım.

şmdi braya byle yzdım ki inglzlr gogle trnslte'ten çevri yaprkn.... anladnz sz onu.

not: türkçe'yi katlettiğim için özür diliyorum. fakat bunu yapmak zorundayım.

Adamlardan biri sol beke yazmış Servet'i :asd:.

Bari güzel şeyler yazalım da adamın gideri arttsın,

Servet is a best Turkish defender.His nickname is BearChoker. Stay With Us FolkFather

Babamın çok güzel bir sözü vardır Servet ile ilgili. Türkiye liginin en iyi domalan stoperi der her maç.

Geldiğinden beri CL'ye gidemiyoruz, umarım Servet varken de gitmeyiz CL'ye. Yoksa Shevchenko vâri bir adamın bize 4-5 gol atması olasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt