Kupa mesaisinden sonra, Sivasspor maçında oynamasının zor olduğu bildirilen Servet'in uykuları kaçtı. Geçirmediği sakatlık kalmayan buna rağmen takımının her maçına çıkan milli futbolcu, 'Emre Güngör ve Meira cezalı. Takımımı böyle bir maçta yalnız bırakacak olmanın düşüncesi bile içimi acıtıyor' dedi.
G.Saray'ın 'biyonik adamı' Servet Çetin'in Sivasspor karşılaşmasına yetişmesinin zor olduğu belirtildi. Kulüp doktorlarının yetişmesi için özel mesai yaptığı yıldız futbolcunun her ihtimale karşın tedavisine aksatmadan devam edildiği ifade edildi. Bu sezon her resmi müsabakada 90 dakika forma giyen ve de ilk resmi maç firesini Malatyaspor karşısında veren Servet Çetin ise ağlamaklı. Morali oldukça bozuk olan ve evde takımının maçlarını izlemeye alışık olmayan Servet, “Takımımı bu durumda böyle bir maçta yalnız bırakmayı düşünmek dahi içimi acıtıyor' dedi.
BENİ ARATMAZLAR
Servet, bu zorlu maçta takım arakadaşlarının kendisini aratmayacağını söyledi. Çok üzgün olduğunu belirten milli futbolcu, “Takımı yalnız bırakmayı düşünmek dahi içimi acıtıyor. Emre Güngör ve Meira cezalı. Tedavim sürüyor ve oynamak için kendimi çok zorluyorum. Ama doktorlarımız oynama ihtimalimin yok denebilecek kadar az olduğunu söylüyorlar. Gerçi bizlerin yokluğunda Hakan ve Topal o mevkiide oynayabiliyor. Emre Ağabey de var Allah'ın izniyle atlatabileceğimizi düşünüyorum' diye konuştu.