#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

hafif bir delilik var ama adamda, inanilmaz bir istek var yani akilla mantikla anlatilabilecek birsey degil. 88. dakika da rakibin kalecisinden top kapmaya calisan bir stoper, anlatamazsin bu durumun neden nasil gerceklestigini seyirci Servet'i tanimiyorsa. Bir de kendi takimi 2-0 onde :D Bu tip adamlar iyi de olsa kotu de olsa fark yaratiyorlar iste bir yerde bir sekilde, milli takimda da gorduk kendi takimimizda da, ilginc bir milletiz :)

Frank biraz daha dengelemek gerek vs. demis roportajinda, sahsen dunyanin en iyi teknik direktoru olarak dusundugum Frank bile dengeleyemez bence Servet'i :D Servet'te boyle guzel zaten :)

Frank ne yaptı biliyor musun o pozisyondan sonra oturuyordu kalktı ayağa öğrencisini alkışladı,Frank'ın yeni Puyol'u Servet!

Frank ne yaptı biliyor musun o pozisyondan sonra oturuyordu kalktı ayağa öğrencisini alkışladı,Frank'ın yeni Puyol'u Servet!

Bakma sen ona Kewell bombostu diger kanatta, Aydin sirf Servet'e ara gaz diye oylesine atti topu alkislattirdi :) Hatirladikca gulesim geliyor pozisyonu ya, allah da seni guldursun Servet

Bakma sen ona Kewell bombostu diger kanatta, Aydin sirf Servet'e ara gaz diye oylesine atti topu alkislattirdi :) Hatirladikca gulesim geliyor pozisyonu ya, allah da seni guldursun Servet

Çok garip insanlarız gerçekten :),futbolumuz bile garip.

Biyonik Adam:D:D:D

Riijkaard kalkip alkisladi Serveti:D

Düşünüyorumda Marsilya'ya gitseydi onun yerini doldurmazdık. 8-9 milyon €'ya Servet gibi birisini bulamazdık.

Recep İvedik geliyor aklıma oda Ayıboğan ya :D

Dünya üzerinde oynayamayacağı takım yok.

Abartma Servet'ten olsa olsa Puyol'un öğrencisi olur,sadece fiziğiyle adam engelliyor hızlı adamlar madara eder ayrıca futbol kalitesi yok topla oynayamıyor düzgün pas versin yeter sanırım

2 gün önce Futbolsmartta fener Manu maçını seyrettim

Adam harbi canlı bombaymış

Her pası rakibe gidiyordu + ıska geçtigi ve kontrol edemedigi toplar

Bizim Servet başka Servettir dedim içimden:rolleyes:

Floryanın havasını soluyan bir başka oynuyor diye boşuna demiyorlar

2 gün önce Futbolsmartta fener Manu maçını seyrettim

Adam harbi canlı bombaymış

Her pası rakibe gidiyordu + ıska geçtigi ve kontrol edemedigi toplar

Bizim Servet başka Servettir dedim içimden:rolleyes:

Floryanın havasını soluyan bir başka oynuyor diye boşuna demiyorlar

Kesin Floryanin suyunda birsey var:D

Galatasarayimiza gelenin cogu yeniden doguyor.

Kewell, Baros, Keita, Servet hepsi yeniden dogdu:D

Süper filmdi gerçekten neyse konuyu dağıtmayalım :D

Evet, pardon.

Turku Baba'nin røportajlarini dinleyince icim rahatliyor.

Adam gibi adam Servet masallah.

Bir yerde okudum, Sivas'a giderken son model Jeep'ini gøturmemis orada hava atmak gibi birsey sanmasinlar diye. Orada kendine bir araba ayarlattirmis. Ne kadar sevindim kalmasina bilemessiniz :D

Evet, pardon.

Turku Baba'nin røportajlarini dinleyince icim rahatliyor.

Adam gibi adam Servet masallah.

Bir yerde okudum, Sivas'a giderken son model Jeep'ini gøturmemis orada hava atmak gibi birsey sanmasinlar diye. Orada kendine bir araba ayarlattirmis. Ne kadar sevindim kalmasina bilemessiniz :D

Sarı-Kırmızı'nın asaletinden hocam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt