#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Yabanci olsaydi,eminimki supersin Servet,yorumlari okuyacaktim.

En ufak bir geri pasta bile tehlike yaratıyor ya,hiçbirşey demiyorum...

Yorumlar biraz fazla köşeli. Geldiğinden beri Galatasaray defansını sırtında taşıyan, canla başla mücadele eden bir adamdan bahsediyoruz.

Emre Güngör sakatken aynı köşeli yorumlar ona yapılıyordu.

Emre'yi takıma koyan Rijkaard'dır. İyiyse yine koyacaktır. Bildiğim kadarıyla sakatlıktan yeni çıkmıştı Emre. Nitekim Rijkaard oyunun sonlarına doğru aynı Baros gibi Emre'yi de oyuna aldı.

Takımın içinde değiliz. Futbolcuların durumlarını teknik kadro kadar iyi bilmiyoruz. Sonuçta bu FM oyunu değil. Oyuncunun kondisyonununun yanında %87 yazmıyor. Güçlenmemiş oyuncuyu, hele Emre gibi sakatlanmaya açıksa, kadroya koymak cinayettir. O yüzden hem hocamıza teşekkür edelim hem de biri yokken diğerini aratmayan futbolcularımıza.

Sezon sonu satmalıyız yoksa elde patlıcak ve hep polemik konusu olup takıma zarar vericek

Çok saçmasapan şeyler yaptı ya maç içinde.Tv'den görülmemiş olabilir ama özellikle ilk yarı birkaç tane garip eylemi oldu,umarım devam etmez.Maç genelinde ise kötüydü diyemem.

Dikatinizi cektımı sizinde bi anda herkezin guveni bitti Servete.Acaba Neil gelişiyle Servetin Kademe hataları gun yuzunemı cıktı ??

Son maçta yine büyük bir hatanın kıyısından döndü.

Son maçta defansif anlamda oldukça iyiydi.

Servet'e güven kalmadı iyi oynadığı zaman bile eleştirilicek.

ben de anlamış değilim bu güvensizliği.geçmiş yıllarda çok övdüğümüzden farklı bir servet yok şu an.bakıyorum herkes tekniğinden yana eleştiri yapıyor ama o zaman da topla acemice işler yapıyordu şimdi de.

neill in muhteşemliğine veriyorum bu durumu ben de...

ben de anlamış değilim bu güvensizliği.geçmiş yıllarda çok övdüğümüzden farklı bir servet yok şu an.bakıyorum herkes tekniğinden yana eleştiri yapıyor ama o zaman da topla acemice işler yapıyordu şimdi de.

neill in muhteşemliğine veriyorum bu durumu ben de...

Geçen seneki sakatlığına veriyorum bende.

Oynadığımız sisteme ve oyun anlayışına uymuyor olmasına veriyorum bende.

fft1mm922533.jpg

'Fener'e golüm var'

Galatasaray'ın 29 yaşına basan milli defans oyuncusu Servet Çetin, GS TV'de yayınlanan Kaleydoskop programına konuk oldu.

Futbol için en verimli çağında olduğunu söyleyen Servet, “Kendimi çok genç hissediyorum. Zirve için büyük bir mücadele veriyoruz. Şu anda Trabzonspor ile çok önemli bir maçımız var. O maçtan galibiyetle ayrılırsak bizim için büyük moral olur. Ondan sonra oynayacağımız Fenerbahçe maçı da çok önemli. Fenerbahçe’de oynarken Galatasaray’a karşı oynadığım bütün maçlarda en azından bir tane net pozisyona giriyordum. Şu an Galatasaray’da oynuyorum ve burada umuyorum ki rakibimize gol atacağım” dedi.

Fanatik

Bu maçta oynamalı Emre Güngör'lük maç değil bu maç. Rijkaard'ın Servet'le ne derdi var anlayabilmiş değilim.

Bu maçta oynamalı Emre Güngör'lük maç değil bu maç. Rijkaard'ın Servet'le ne derdi var anlayabilmiş değilim.

Emrenin performansından dolayı Servet kesik yiyor genelde. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.

servet servet servet aslanyürek

Emrenin performansından dolayı Servet kesik yiyor genelde. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Emre'ye kıyasla Servet mutlaka oynar. Emre'nin toplara çoğu zaman bilinçli müdahalesi yok kaval kemiği, diz neresi denk gelirse vuruyor. Trabzon maçında bir kafa topunu ıska geçti ki skandal bence! Başka takım olsa golü atardı. Servet mutlaka oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt