#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Neill, Emre G., Gökhan Zan, Servet, Ali Turan

Servet yada Zan, ikisinden biri gider seneye. yönetim muhtemelen gelir açısından Servet i gönderir.

Ben anlamıyorum bu adam ne yaptı da bu kadar antipatiklik kazanıyor.

Geçen sene ki kurban Lincoln ondan önceki senelerde Saidou şimdi Servet oldu.

Olay basit TD. lerin hataları yönetimin hataları gerek medya gerek taraftar yoluyla oyuncuların üstüne atıp kendi hatalarını örtme çabası.

Asıl kızılması gereken yönetim ve TD olması gerekirken H.Şaş,Leo,Servet,Lincoln,Arda,H.şükür gibi oyuncular kurban seçiliyor sonra takımdan gönderiliyor.Futbolcular hariç herkes ''mükemmel'' miş gibi yola devam ediliyor.Yönetim T.D rahat bir nefes alıyor.

Bu kumpasa düşen karacahilleri tebrik eder tek tek gözlerinizden öperim.

Kadiköy deplasmaninda Servet Servet sesleri, simdi ne hallere dustu. Marseille bozdu onu.

watch

Bugün konuşulmaması şaka gibi.

Kale taç çizgisinde olsaydı bugün gol kralıydı.:D

Bugün sahanın en kötüsüydü ama en aktif olan başlık gene Elano. Hakikaten şaşırıyorum.

Aynen. Son 10 dk oyuna girmiş takım kapanmış yine Elano suçlu.

Kötüydü ve çok sinir buzucu hareketler yaptı. Arkasına gelen topu bırakıp izlemesi gibi. 3-5 verene satılmalı. Neill içinden ne küfürler ediyordur Servet'e kimbilir. Neill olmasa çok daha erken yerdik golü.

En son Servet'in ilk11'de oynadigi hangi maci kazandik biz.

Servet gitsin artık.

Doğru düzgün 1 adam daha gerek defansa.

1 neill daha olsa.

Zaten Emre Güngör'ün yerine oynamasının tek nedeni var;sanırım Rıjkaard ve yönetimde artık gelecek seneyi düşünüyor.Servet'i iyi paraya satıp iyi topçular alacağız inşallah.

Allah düşmanımın başına böyle bir oyuncu vermesin.

Sivas'ın doldur boşalt taktiğiyle ceza alanına doldurduğu hiçbir topa vuramadı neredeyse. Bazılarını da ıskaladı. Kötüydü.

Servet bitirmiş kafasında Galatasaray'ı. Gitmek için çırpınıyor sanki. Nereden nereye yazık gerçekten.

Bu adama Noldu ya... Şampiyon olduğumuz sene Defans'ı tek başına taşıyordu... Adam Resmen Fenerdeki dalga geçilen servet oldu... Marsilya'ya gidememesi çökertti bu adamı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt