#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

servet hakan mustafa gibi topçuları gördükçe isyan ediyorum.harcanıyoruz yeminle.bunlara kıyasla benden messi olurdu...

Dikkat edin arkadaşlar 2 maç yediğimiz 2 gole ikisinde de rakibin arkasında.

Resmen satmış takımı(Rijkaard ı),başka bir açıklaması yok.

Satacağı zaten belliydi. O açıklamadan* sonra Servetten süper bir performans beklemiyodum ben zaten. Rijkaard gidene kadar hala beklemeyeceğim.

*: Rijkaard'ı bu sezon son şansı.

Hakan ve Servet, resmen büyük bir ihanet içerisindeler, ihanet diyesim bile gelmiyor, resmen satıyorlar takımı. Fatih Terim'i isteyenlerin başında bu ikisi geliyor herhalde.

Hakan ve Servet gibi futbolcular bir dakika daha klübün çatısı altında bulundurulmamalıdır.

Yeniçeriler vs Frank Rijkaard durumu var.

Ve yönetim bunun farkında değil. Servet gibi bir adam bu savaşı kazanacak, o koyuyor bana.

yenilen golde balta'nın hatası var da bunun hatası daha büyük, bu ne rahatlıktır arkadaş, bu ne vurdumduymazlık, 2 adım sadece 2 adım atsan çizgiye doğru top senin ayağına gelecek, ama sen ne yapıyorsun izlemekle yetiniyorsun, sattınız ualn takımı sattınız, siz değil yönetim sattı bu takımı, sizi hala bu takımda tutan yönetim ve rijkaard sattı, senelerdir söyleye söyleye dilimde tüy bitti, beyni olmayan adamdan futbolcu olmaz diye olursa da böyle olur...

örn:servet, sabri, m.sarp....

İlk maÇta da yedİĞİmİz İlk golde arkasindan kaÇan adami gÖrdÜ ve hİÇbİr hamle yapmadi. Bunun adi vurdumduymazlikta deĞİl baŞka bİr Şey. Bu bİlerek ve İsteyerek kÖtÜ oynuyor .(gİbİ dİyelİmde gÜnahina gİrmeylİm ramazan ramazan)

Arkadaşlar zaten bütün takımda bir düşüş var. Düşünün şimdi siz Servetsiniz Neilsiniz. sağınızda ne yaptığını bilmeyen Ali var. Solda dünya umrunda olmayan Hakan var. Önünüzde Barış Sarp Ayhan gibi defans yapmanın ne demek olduğunu bilmeyen sadece rakibe eliyle koluyla bacağıyla kafasıyla dalan adamlar var. Ya arkanızda ki kaleci ? Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayan bir kaleci. Maça çıkmadan önce zaten psikolojik olarak bitmiş sayılırsınız bunları düşündükçe. Çünkü herkesten iki kat koşmanız gerekiyor. Sağ tarafa sol tarafa ön tarafa hatta dün yenilen golde bile Servetle-Neill kalenin içinde kalecilik yapmaya çalıştılar artık. Yemin ederim ikisini gördükçe üzülüyorum. Bunun üstüne Neill birde orta saha oyun kuramadığı için oyun kurmaya çalışıyor Servet ona elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor.

Birde olaylara bu yönden bakmanızı istedim. Eee Servette yeteneği ve futbol aklı bakımından çokda yeterli bir futbolcu değil. Sol tarafında deli gibi bir sol bek olsa sağ tarafında Sabri olsa Önünde Cana - Annan ve birde takımı rahatlatabilecek Misi olsa Servet böylemi oynar ki nasıl oynadığını ve Türkiye ligi için iyi olduğunu milli takımın senelerdir oyuncusu olduğunu biliyoruz. Bir kaç hatayla ona bu haksızlık yapılamaz. Çünkü yanında doğru düzgün oynayan adam yok.

Golünü atmadan önce sevinen tek futbolcu olarak tarihe geçti.:D

(Eskişehirspor'a attığımız 3.golü tekrar izleyin)

Arkadaşlar zaten bütün takımda bir düşüş var. Düşünün şimdi siz Servetsiniz Neilsiniz. sağınızda ne yaptığını bilmeyen Ali var. Solda dünya umrunda olmayan Hakan var. Önünüzde Barış Sarp Ayhan gibi defans yapmanın ne demek olduğunu bilmeyen sadece rakibe eliyle koluyla bacağıyla kafasıyla dalan adamlar var. Ya arkanızda ki kaleci ? Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayan bir kaleci. Maça çıkmadan önce zaten psikolojik olarak bitmiş sayılırsınız bunları düşündükçe. Çünkü herkesten iki kat koşmanız gerekiyor. Sağ tarafa sol tarafa ön tarafa hatta dün yenilen golde bile Servetle-Neill kalenin içinde kalecilik yapmaya çalıştılar artık. Yemin ederim ikisini gördükçe üzülüyorum. Bunun üstüne Neill birde orta saha oyun kuramadığı için oyun kurmaya çalışıyor Servet ona elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor.

Birde olaylara bu yönden bakmanızı istedim. Eee Servette yeteneği ve futbol aklı bakımından çokda yeterli bir futbolcu değil. Sol tarafında deli gibi bir sol bek olsa sağ tarafında Sabri olsa Önünde Cana - Annan ve birde takımı rahatlatabilecek Misi olsa Servet böylemi oynar ki nasıl oynadığını ve Türkiye ligi için iyi olduğunu milli takımın senelerdir oyuncusu olduğunu biliyoruz. Bir kaç hatayla ona bu haksızlık yapılamaz. Çünkü yanında doğru düzgün oynayan adam yok.

Yav arkadaşlar bu adam taa Skibbe'nin kovulduğu Kocaeli maçından (sakatlanmış) beri kötü. Resmen takımı frenliyor 2 senedir. Bunu görmek çok mu zor? Medyanın Servet'i bu kadar kollamasına neden izin veriyorsunuz? Adam bariz zarar işte..

Servet yerine Ali Turan oynasın ya da sık sık sakatlanmazsa Gökhan mı? Bir kez de tutarlı ve kapsamlı öneri sunun lutfen,

boş.

Yav arkadaşlar bu adam taa Skibbe'nin kovulduğu Kocaeli maçından (sakatlanmış) beri kötü. Resmen takımı frenliyor 2 senedir. Bunu görmek çok mu zor? Medyanın Servet'i bu kadar kollamasına neden izin veriyorsunuz? Adam bariz zarar işte..

O zaman bize alabileceğimiz bir tane Türk stoper söyleyin ? Pardon yönetimin almayı başarabileceği bir stoper olsun ama?

Bu kadar acımasız eleştrilecek bir oyuncu değil Servet.

Pique ler Puyolların cirit attığı ligimizde biz Servet'le oynuyoruz ...

Takımda en sevdiğim yürekli futbolculardan biridir ama uzun süredir o yüreğini ortaya koyamıyo sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt