#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Fatih Kurt'a futbol hakkinda yorum yapmasi yasaklanmali bence.

Hatta ileri gidiyorum Halı Saha'ya bile çağırmam böyle yeteneksiz çağdışı bir defansı?

İki buçuk yıl Servet halısahada oynadı zaten.

Hadi sen git kumda oyna abisi bırak Servet abin Euro 2008 de oynasın Ş.Liginde oynasın Gs ı şampiyon yapsın.

Servet mental olarak artık bizde oynayamaz. Duygusal adam, toparlanamaz.

Orta sahada Barış,Ayhan ya da Sarp'ı; kalede Aykut'u görmektense, stoperde Servet'i görmeyi kesinlikle tercih ederim.

Servet'in satışını biraz da bu gözle degerlendirseniz, olmaz mı?

Servet'i Vidic ile karşılaştırmak gafletten başka birşey değil. Ama burada kötülendiği kadar da olmadığını düşünüyorum. Bizim ligimize göre kalburüstü sayılabilir. Milli takımdaki performansı da iyi. Yani öyle abartıldığı kadar iyi veya kötü değil Servet.

Bugün birkaç yerde Ferrari ile takas olayı geçiyordu.

Artık o kadar çaresiz ve kötü durumdaki Kleve, Homberg gibi takımların hücum oyuncuları bile zorlanmıyor Servet karşısında. Kalan tek özelliği rakibe dribling halinde omuz atmak.

Aman ne büyük defans !

Servet hersey güzel bi anı olarak kalsın Sen daha iyilerine layıksın! Bitti artık anla bitti yürümüyor artık git.

Adam mental olarak çökmüş futbollan alakası kalmamış acı ama gerçek.

İnanılmaz kolay çalım yiyorsun,sana yuh diyorum yuh.

Servet maçta çok iyi saklanıyor. Bu şekilde oynarsa sezonu sıfır hata ile bitirir!

Muhafazakar Rijkaard artık yeni birşeyler denesin. Mesela Neill-Ali Turan. Ali Turan Galatasaray için takımında kovulmayı göze aldı. Servet gibi fb taraftarı değil. Bu olmazsa bile Neill-Kewell ikilisi bile olur. Kewell defansı okulunda okumuş öğrenmiş.

Ne olur git. Yalvarıyorum git bu takımdan. Varlığın her maçta frenliyor takımı.

çok top sektiriyor çoook,ulan ben bile bu yaşımda biliyorum bunu:o,topu sektirdikten sonra zaten topu kovalamakta olan rakip iyice pres yapar,top senin kalene doğru yönelir,o arada kıvır kıvırabilirsen işler b.ka sarmış olur,ayrıca en yakın rakip 20 metre uzağında iken attığı İSABETSİZ uzun topları saymıyorum bile.

ali turan - neill ikilisi takimi cok daha hareketlendirir. servet cok agir, teknik olarak zaten zayif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt