#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Son 2 senedir gerçekten ne yaptığı belli değil beynini aldırmış sanki düşünmeden sağa sola deli gibi oynuyor,pozisyon alma bişeyde kalmamış.Yediğimiz 2.gole bakın adamın önünü 2 kişi kapamış topa saldırıyor yeri boşalıyor sonra oraya bir pas gol.Dursa yerinde büyük ihtimal gol olmayacak

[video=youtube;xe04UTlosgc]https://www.youtube.com/watch?v=xe04UTlosgc[/video]

Topu kapıp sakince Neill'e versen olmaz mı Servet.

Lugano bile çok daha değerlidir artık benim gözümde. Ne kötü performansı, ne pas atmayı bilmemesi, ne avrupaya gitmek istiyorum demesi. Sorun hiçbiri değil. Sorun ''Rijkaard'ın son şansı'' açıklaması. Gerçi kızmıyorum da ona. Yönetimden alıyor cesaretini. Rijkaard'a yazık sadece. Puyol gibi defanstan gel Servetle oyna, Servet'in ağzına sakız ol.

Tez zamanda gönderilmen dileğiyle. Umarım yönetim 3'e 5'e bakmadan yollar. Hatta kontratını fesh edeler ki diğerleride akıllansın.

Servet, akıllı top oyna, senin son şansın !

Son 2 senedir gerçekten ne yaptığı belli değil beynini aldırmış sanki düşünmeden sağa sola deli gibi oynuyor,pozisyon alma bişeyde kalmamış.Yediğimiz 2.gole bakın adamın önünü 2 kişi kapamış topa saldırıyor yeri boşalıyor sonra oraya bir pas gol.Dursa yerinde büyük ihtimal gol olmayacak

[video=youtube;xe04UTlosgc]https://www.youtube.com/watch?v=xe04UTlosgc[/video]

Ulan hakikaten, ne halt yemeye boşaltıyor yerini bu adam.

Emre Güngör, Uğur Uçar, Keita formayı haketmeyen isimlermiş.

Adnan Polat formayı haketmeyen isimler gönderilecekler demişti ya.

Yok canım niye haketsinler, Keita'nın sağ tarafta yardırmasına ne gerek var,Emre Güngör'ün, Uğur Uçar'ın Ali Turan dan ne fazlası var, Rijkaard'ın yerine kendimi koyuyorum adam doğru yapıyor, Sabri yok, Sağ bek te uğur uçar ve emre güngör gönderilmiş Ali Turan alınmış, bende olsam Ali Turan sağ bek olarak mı düşünülmüş diye kendime sorarım.

Yediğimiz ilk golde pozisyonuna ve hamlene bir bak bir de 2-1 yaptığımızda Baroş 'un gol pozisyonun topu kesen adamın hamlesine bir bak.

Bugun yaptigi hatanin teknikle, bilekle, cusseyle falan alakasi yok. Ayi bogan falan ama kış uygusunda malesef.

onun maksadı herkese muhalefet olmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt