#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Kötü ötesi. Taraftarın gözünü boyayan mücadele. Artık 2 adım ilerisine bile top atamayacak kadar sefilleşmiş durumda. Bir önce kesilmesi lazım.

Neill'den Servet'e, Servet'ten uzun top, Yalçın'da

Sabri'den Servet'e, Servet'ten uzun top, Yalçın'da

Ali Turan'dan Servet'e, Servet'ten uzun top, Yalçın'da

İyi oynadı demeyin lütfen..Lütfen!

Bugün deli etti.Ufuk'a bu kadar geri pası yapılır mı ya

Bi kere yaparsın, iki kere yaparsın anlarım ama elli kere yapılır mı ya

Servet 'in kapasitesi bu. Kapasitesine göre bugün iyiydi. Bariz hata yapmadı ama yapmayacak değil.

O geri pasları kadıköy deplesmanında da atsın. Neler olacak tahmin edemiyorum. Kendi sahasında top ayağına her geldiğinde bu kadar panik,tedirgin ve yanlış oyananır mı?

Haddini bilerek oynasa yararlı olur ama pas atamadığını bile bile pas atmaya çalışıyor oyun kurmaya çalışıyor.

Bugün Servet olmasa çok daha kötü olurdu. Neredeyse rakibin her hücumunu ilk karşılayan Servet oldu. Orta sahada birebir temas yok ;zaten orayı direk geçiyorlar. Fiziği bu kadar güçlü olmayan bir stoper bu maçı kaldıramazdı.

Kötü değildi. Ama o tipik alışkanlıklarına devam ediyor. Ne anlıyor Neill gibi topu ileriye açmaktan anlamıyorum.

Birşey dikkatimi çekti Servet hakkında. Milli takımda Servet hiç ileriye top şişirmiyor, oyun kurmaya vs. çalışmıyor önünde ki orta saha oyuncusuna (genelde Emre'ye) oynuyor. Ama burda oyun kurmaya çalışıyor ve genelde hep ileri dan dun vuruyor. Önünde oynayan orta saha oyuncuların kalitesizliğin o da farkında.

Servet, biz korner cekerken, niye hep topa sana geliyor ve herzamanki gibi topu kafayla auta atiyorsun? ondan sonra da hizli bir sekilde kendi bolgene

kosmaya calisiyorsun. bence hic zahmet etme, yerinde kal ve kullandigimiz butun kornerler tehlikeli olsun.

bence bugun iyi oynadı

defansı elestirmekten ziyade orta üçlüyü eleştirmeliyiz veya onları oraya koyanı

Tek kelimeyle mükemmel oynadı.Helal olsun.Sende yüreğini koymasan şu takıma bilmiyorum neler olacak.

Birşey dikkatimi çekti Servet hakkında. Milli takımda Servet hiç ileriye top şişirmiyor, oyun kurmaya vs. çalışmıyor önünde ki orta saha oyuncusuna (genelde Emre'ye) oynuyor. Ama burda oyun kurmaya çalışıyor ve genelde hep ileri dan dun vuruyor. Önünde oynayan orta saha oyuncuların kalitesizliğin o da farkında.

Çok güzel bir noktaya parmak bastın.Tebrik ederim.:tiphat:

Servetin önündekiler adam akilli top yapa bilen oyuncular olsa kimse Serveti konusmaz.

Milli takimda Servet topu Emreye, Aurelioya veriyor is bitiyor.

Galatasarayda Servet topu Ayhana, Sarpa veriyor, top sanki duvara carpip geri dönüyor.

Mustafa ve Ayhan servete geri veriyor.

Sanki oyunu acmak, topu oyuna sokmak onun görevi.

Hal böyle olunca Servet dogal olarak kendini zorluyor bazen ve cok komik islere imza atabiliyor.

Ama burda dedigim gibi HATA OLAN Servet degil, serveti bu hale getiren önündeki ikili.

Servet ne yapsin eger önündeki ikili topu ona geri atip duruyorsa.

Servet ayni Servet. 2 metre yanindaki Neill´e verdigi paslar haric hepsi karavana. Hele yine bi pozisyonu vardi sag acik gibi:) Sinirden gülemedim ama cok komikti. Rijkaard yapamadigini bile bile Servet´ten uzun top yapmasini, öne cikmasini mi istiyor gercekten anlamiyorum. Milli Takimda yapmiyor böyle hareketler cünkü.

Milli takımda Servet'in ayağından gelip Emre topu alıyor :D

Malesef bizde bu sorunu giderecek bir adam olmadığı için her top taça gidiyor..

Servetin önündekiler adam akilli top yapa bilen oyuncular olsa kimse Serveti konusmaz.

Milli takimda Servet topu Emreye, Aurelioya veriyor is bitiyor.

Galatasarayda Servet topu Ayhana, Sarpa veriyor, top sanki duvara carpip geri dönüyor.

Mustafa ve Ayhan servete geri veriyor.

Sanki oyunu acmak, topu oyuna sokmak onun görevi.

Hal böyle olunca Servet dogal olarak kendini zorluyor bazen ve cok komik islere imza atabiliyor.

Ama burda dedigim gibi HATA OLAN Servet degil, serveti bu hale getiren önündeki ikili.

Servet ne yapsin eger önündeki ikili topu ona geri atip duruyorsa.

Aynen ya bir de marifetmiş gibi tek pasla geri veriyorlar :o

Servet'in adamlığını seviyorum..

Geçen röparjını dinliyorum...Muhabir,

"Doğum gününüzde yaklaşıyor.." diye bir cümle kurdu..Servet gülümsedi falan.. Muhabir,

"Hiç Doğum günleri kutluyor musun?" deyince Servet,

"Küçükken arkadaşlarım hep doğum günleri kutlardı..Arkadaşları olduğum için benide çağırırlardı...O zaman maddi sıkıntılarımız çok vardı..Hediye götürememe durumlarım oluyordu..Bu yüzden bende maddi sıkıntı yaşayan arkadaşlarımı gördüğüm için doğum günü kutlamadım hiç, rencide etmek istemedim kimseyi..."

Deyince bende ani bir refleks oluştu, helal olsun lan sana dedim birden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt