#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Muhteşemdi, haddini kesinlikle aşmadı. Dikkat ettiyseniz kazandığı tüm topları direkt Neill'e aktardı, tüm topları.

Tamam Tum'a karsi iyidi ama gelecek haftayi merak ediyorum, Emenike karsisinda performansi nasil olacak, hele o zeminde?

Muhteşemdi, haddini kesinlikle aşmadı. Dikkat ettiyseniz kazandığı tüm topları direkt Neill'e aktardı, tüm topları.

benim de dikkatimi çekti bu.

eskiden olan uzun top fantezisinden eser yoktu bu maçta.

zaten defansif olarak bize yetecek bir adam servet. tüm sorun topu kullanmasında.

bugünki gibi direk neill'a oynarsa sacma sapan yediğimiz gollerin sayısı cok düser.

neill'ın da bugünki gibi pas hataları sayısında ufak bir artış olur ama yine de servet'in düşürdüğü hallerin 1/10'ine sokmaz bizi.

Macı izleme fırsatım olmadı ama dinledigim ve surada yazılan yazılardan cok etkilendim gelişmemi var ne aferin servet masallah:)

Haddini asmadigi sürece cok önemli bir stoper. Herzaman bugünkü gibi oynasin. Biz onu böyle sevdik zaten.

Böyle oyna, cigerimi ye. Uzun top denemelerine, calimlara, ortadan yardirmalara gerek yok Servetim. Biz senin savunmadaki saglam, top gecirip adam gecirmeyen, mücadeleci halini seviyoruz. Böyle devam:)

Neill gibi ayağına hakim olsa da ileriye pas çıkarabilse takımın Pique'si olurdu :D

Valla takımın en iyisiydi desek yeridir.

Yok abartmayalım. Servet mücadelesiyle ayakta kalan bir futbolcu. Haddini bilerek oynadığı zaman hep iyidir. Sivas'tayken o kadar iyi oynamasının sebebi de bu. Fundamental olarak bana kalırsa inanılmaz eksikleri var, ama dediğim gibi mücadelesiyle, azmiyle ve cüssesiyle kapatıyor o açıklarını. Karşısında da vasat futbolcular olunca devleşiyor. Ben hala Hakan Balta'nın orada daha iyi oynayabileceğini düşünüyorum, en azından topa daha fazla sahip olabilmemiz açısından Hakan'ın oynaması önemlidir. Bir de Servet oynayınca savunma çok gömülüyor. Geçen sene Hakan'ın stoper oynadığı maçlarda bu kadar gömülmüyorduk, bu yüzden dönen toplar da bizde kalıyordu. Şimdi bakıyorum, rakip takım topla beraber ceza yayına kadar markajsız gelebiliyor, dönen topları alabiliyorlar. Servet alan savunmacısı olmadığı için böyle bir sorunumuz var, ama Hakan yıllarca sol bek oynadığı için alan savunmasını daha iyi biliyor. Keza Neill'ın da oldukça fazla sağ bek oynamışlığı vardır.

Emenike karşısında da iyi oynar merak etmeyin.

Drogba'yı durdurmuş stoper Emenike'yi mi durduramayacak.

Güldürmeyin adamı (:.

Emenike zaten statik bir adam, Youla veya Isaac Promise gibi hareketli değil. Gol vuruşları falan etkilidir, güçlüdür ama Servet ezer geçer Emenike'yi.

Geçen seneden beri var olan umursamaz tavrı Insua ile birlikte gitmiş gibi...

Son şampiyon olduğumuz yıldaki gibi mücadele etmeye başladı... Saçma işlere de girmiyor artık...

Zaten ondan beklenen bu, mücadele etsin saçma işlere girişmesin... Gerisi kendiliğinden gelir...

Arkasında Hakan, Gökhan ve Ali Turan'ın bekliyor olması Servet'i olumlu yönde etkilediği kansınındayım...

Geçen seneden beri var olan umursamaz tavrı Insua ile birlikte gitmiş gibi...

Son şampiyon olduğumuz yıldaki gibi mücadele etmeye başladı... Saçma işlere de girmiyor artık...

Zaten ondan beklenen bu, mücadele etsin saçma işlere girişmesin... Gerisi kendiliğinden gelir...

Arkasında Hakan, Gökhan ve Ali Turan'ın bekliyor olması Servet'i olumlu yönde etkilediği kansınındayım...

Kesinlikle öyle Salih abi.

Hakan'ın sakatlanması onun için bir şanstı;

sakatlanmasaydı Servet kesilip yerine Hakan oynayacaktı.

Hakan'ın yokluğunu iyi değerlendirdi ve bu performansını sürdürdüğü sürece formayı kaptırmaz kimseye (:.

galatasaray.org dan son antreman resimlerine bakın.Orda ilk geldiği zamanki gibi aynen servet.İlk geldiği zaman servet biraz daha inceydi gene güçlüydü yani cüsseliydi ama şimdiki ağırımsı olan kambur görüntüsü biraz daha azdı..bakın ordaki fotolara anlarsınız dediğimi

Emenike zaten statik bir adam, Youla veya Isaac Promise gibi hareketli değil. Gol vuruşları falan etkilidir, güçlüdür ama Servet ezer geçer Emenike'yi.

Emenike statik değil. Çok iyi depar atan, koşularıyla pozisyon hazırlayan bir adam. Hem güçlü hem de yeterince süratli.

tsn3255.jpg

Sizce ne anlatıyor bu Servet ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt