#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

2 sene önce ki hali yabancılardanda iyiydi. Rijkard ı haklı çıkarmak için oyuncuları kötülemeyin.

Servet in yerine kendimizi koyalım. Rİjkard gelmeden TÜrkiye nin en iyi defans oyuncularından biriydi. Rİjkard geldi her maçtan sonra Serveti suçladı takımda istemedi, her fırsatta Servetten daha iyi defans oyuncu olmamasına rağmen onu yedeğe çekti. Formdaykende yedeğe çekti. Servet bu güne kadar hangi hocasıyla tartışmıştır. Bütün suçu Servete bağlamayın Rİjkard Servet e 2 senedir demediğini bırakmadı. Rİjkard ın Servetten istediği neydi pasla çıkmak geçen hafta takım pasla çıkıyodu Servette tek pas hatası yaptı bu hafta oynatmadı bütün topları şişirerek oynadık.

Tartışıp tartışmadığını bilmiyorum lakin daha öncede oynamayınca, oyundan çıkınca falan tavır alıyordu. Adım kadar da eminim bundan.

Rijkaard gelmeden öncede Servet rezalet bir defans oyuncusuydu. Özellikle Skibbe döneminde sakatlandıktan sonra.

Rijkaard gelmeden öncede Servet rezalet bir defans oyuncusuydu. Özellikle Skibbe döneminde sakatlandıktan sonra.

Rijkaard'ın Servet'e birşey mi kattığını ima ediyorsun Semih? Başka hiçbir oyuncuda gelişme görmediğimiz için Servet'te gelişme olduğunu varsaymak hayalcilikten öteye gidemez.

Servet birşeyler katılcak bir oyuncu değil. Kendisinin "çağdışı" bir defans oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Rijkaard'a da sonuna kadar katılıyorum.

Rijkaard'ın Servet'e birşey mi kattığını ima ediyorsun Semih? Başka hiçbir oyuncuda gelişme görmediğimiz için Servet'te gelişme olduğunu varsaymak hayalcilikten öteye gidemez.

rezildi hala rezil diyor işte.

Servet birşeyler katılcak bir oyuncu değil. Kendisinin "çağdışı" bir defans oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Rijkaard'a da sonuna kadar katılıyorum.

"Cagdisi"ymis. Bu yüzden mi milli takimin degisilmezi ? Bu yüzden mi son haftalarda defansimiz geçit vermiyordu ? Size mahallede top oynayanlarin bile güle oynaya çalim atabilecegi Ali Turan'lar yakisir. Rijkaard'a olan destek çogu kisiyi kör etmis. Adam saçmalamaya devam edip Arda'yi kadro disi birakmaya kalksa yine destek çikarsiniz.

Ama öyle veya böyle Neill'den sonra takimda bulunan en iyi stoper. Kesinlikle kadro disi birakma gibi bir lüksümüz yok. Ayrica "çagdisi" terimi de çok yanlis. Sana birçok Servet tipinde stoper sayabilirim, Premier League'den bile ve çogu basarili hatta takimlarinin degisilmezi. Bakiyorsunuz Servet iri yapili hemen basliyorsunuz "yok haci dünyada böyle stoper kalmadi. Biz ise hala Servet'i oynatiyoruz". Biraz Avrupa takimlarinin stoperlerini inceleyin.

Ama öyle veya böyle Neill'den sonra takimda bulunan en iyi stoper. Kesinlikle kadro disi birakma gibi bir lüksümüz yok. Ayrica "çagdisi" terimi de çok yanlis. Sana birçok Servet tipinde stoper sayabilirim, Premier League'den bile ve çogu basarili hatta takimlarinin degisilmezi. Bakiyorsunuz Servet iri yapili hemen basliyorsunuz "yok haci dünyada böyle stoper kalmadi. Biz ise hala Servet'i oynatiyoruz". Biraz Avrupa takimlarinin stoperlerini inceleyin.

Bunu bana mı söylüyorsun?

Yahu Barış olmazsa Mustafa bu takımda orta saha oynuyor,pas yapmaktan aciz adamlar...İlle de iyi pas yapabilen 2 stoperle oynama fikri nasıl bir ütopyadır? hele de Servet e alternatif olarak düşünülen adamlar Gökhan ve Ali turan iken!.

Kendisini cahil bir adam malesef.Ben Barcelona'da olsam Maradona olurdum, Rijkaard'ın son şansı, ben ona gitmem o ayağıma gelecek falan dediği gün bu adamı göndermeyip bir yerlerini kaldıran yönetim suçlu.Sonra en lazım olduğu haftada bir anda patlak verebiliyor adam.Rijkaard'a baksın utansın babası öldüğü gün maça çıkıyor.

Rijkardı savunmak için Ardaya da hakaret edersin yakında diye korkuyorum.Ardayı da bitirirse helal olsun diyecek gibisiniz

Servet'in yaptıklarını Lincoln yapmadı. Servet'in pasaportu yabancı olsaydı şu yaptıklarına rağmen çoktan gönderilmişti.

Rijkard Türk olsaydı küfür ede ede sen yolluyordun

Servet bu takım için çok şey yapmıştır gidecek adam varsa oda bellidir

Servetçiler doluşmuş buraya. Rijkaard'ın yerine kendinizi koyun. Yedek takım da denediniz diye oyuncunuz size gelip laf atsa naparsınız? Tüm takımın önünde naparsınız ya? Herkes Rijkaard'ın yaptığını yapardı. Yani ben yapardım.

Rijkaard çok güzel yapmıştır. Geldiğinden beri takım top olarak 1 gram ilerlememiştir, pas yapamayız falan. Rijkaard'ın yaptığı tek şey oyuncuya dayalı sistemi yıkıyor.

Rijkaard gibi düşünmeye çalışalım."Yahu arkadaş 2 senedir buradayım ne sistemi, ne taktik, ne ideal bir 11 hiçbirini beceremedim, takım gün geçtikçe daha berbat oluyor bu sezon kelimenin tam manasıyla üzerine tüy diktim! Bu Servet çıkıp her maç en az 4-5 hata yapıyor ve en az 1 tanesi gol oluyor "kabahat bunun" dersem ben bu son senede burada rahat eder kamyonla parayı alır tatilimi noktalar giderim" Servet kötüyse Gökhan, Ali Turan daha kötü onlara nasıl katlanıyor Rijkaard?

Servet Galatasaraya çok emek vermiştir. Son şampiyonluğumuzda Servetin payı çok büyüktür. Son haftalarda çok formda idi Servet. Ali Turan'ı oraya koyupta kumar oynayacağımıza kapı gibi Servet var. Rijkaard ile tartışmalar olabilir ama bence barıştılar bile. Servet önümüzdeki hafta Rijkaardın değişmez ismi olmaya devam eder.

Adam bir maç iyi de değil vasat oynadı diye 2 sezonluk hayalet performansı hiçe sayıldı vay canına. Basın büyük güç gerçektende.

Fenerbahçe ve Galatasaray ligin en az gol yiyen takımı olurken defansında Servet vardı

Galatasaray benficadan berlinden olmpiakosdan gol yemezken uefa maçlarında da servet vardı.Avrupa şampiyonasında da Servet vardı.Ama her zaman diyoruz ta ki rijkard gelene kadar bunu 20 futbolcu için söylerim.Ayhan iyiydi ta ki rijkard gelene kadar topal iyiydi ta ki rijkard gelene kadar,balta iyiydi ta ki rijkard gelene kadar,barış vasattı ama iyi oynuyordu ta ki rijkard gelene kadar vb...

Takımda herkes berbat oynadığı için servetin eleştirilecek bir şeysi yok,zaten pas yapan stoper lafı nerden çıktı al neill hakan balta pas yapar ee noldu ne değişti servetten daha beter olacaklar

Görende pas yapıyoruz sanacak

Servet'in oynadığı her takım defansif sıkıntı çekmiş. İlginç bir tesadüf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt