#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

servet harika oynadı ama partneri ömer ve kaleci volkan hatta soldaki sabri ona eslik etmediler.servet olmasaydı cok daha büyük hezimet olabilirdi.eminim löw de türkiye savunmasındaki aşarken zorluk yaşadığı serveti fark etmiştir.keske uyduruk total futboluma uymuyor diyen rijkaard'da farkedebilse.

Uyduruk total futbol senin şu saçma ve giydirme amaçlı tahrik kokan yorumlarından bıktım.Her maç hocasına gider yapan oyuncu Puyol olsa istemiyorum şahsen.

Hakeden oynamalı, kişisel kaprislerle takıma zarar vermemeli hocalar.Bu seneki performansa bakarsak da formayı hakeden oyuncu Servet'tir.

Piyasadaki en iyi türk stoper dediğimde tepki almıştım ama öylesin servet !

Piyasadaki en iyi türk stoper dediğimde tepki almıştım ama öylesin servet !

Benim kişisel fikrimde hiç değişmedi 2 senedir.

Piyasadaki en yeteneksiz Türk stoperi.

Ayrıca takım içi ayrımcılık yanlısı oyunculardan da hiç hoşlanmam.

Ayrıca takım içi ayrımcılık yanlısı oyunculardan da hiç hoşlanmam.

Servetin iyiliği yada kalitesi hakkında istediğin gibi düşünebilirsin ama bu kanıya nasıl vardın ? Kendi oyuncusuna bu kadar hakaret eden bir taraftar kitlesi daha görmedim açıkçası..

En iyi 2. stoperin de Gökhan Zan oldugu bir ülkede pek bir sey ifade etmiyor maalesef.. Servet kötünün iyisi sadece.

Gökhan zan mı ? Gökhan zanı ilk 10a sokmam ben..

Servetin iyiliği yada kalitesi hakkında istediğin gibi düşünebilirsin ama bu kanıya nasıl vardın ? Kendi oyuncusuna bu kadar hakaret eden bir taraftar kitlesi daha görmedim açıkçası..

Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Nasıl bu kadar neşeliler?"

1.52'den itibaren izleyin. Ali Ece'nin anlatmaya çalıştığı takım içindeki Fatih Terim lobisidir. Bizzat açıklıyor bunu bu vidyoda. Baş aktör kim olabilir? İşte takımı karıştıran adam!

Önceden paylaşmıştım.

Adam gibi adam Servet Çetin :D Marsilya'nın başkanı ölmeyip Marsilya'ya gideydi o zaman görürdüm ben Servet Servet diye ağlayanları...

Ali Ece ve Haşmet Babaoğlu bu popülist konuşmalarıyla gözüde Ahmet Çakar seviyesine düşmüştür. Ahmet çakar cahil, saçma sapan sallıyor. Bunlar biliyor ama konu lazım demagoji yapıyorlar. E dediğim gibi programam "baba" bir konu lazım...

O olaylar anlık birşey olabilir. Siz ağlıyor muydunuz o aralar? Benim de babam öldü, söyleyip duruyor ya... Biliyorum yani ne olduğunu.

Sabri konusu da tam saçmalık. Dün Gökhan'ın, Volkan'ın yaptıklarını gördünüz mü?

Sabri oyuna girdikten sonra neler yaptı onu da mı farketmediniz?

2 tane %100 gollük ortasını?

Konu Servet Çetin. Vidyoyuda 1.52'den itibaren izleyin diye not düşmüşüm. Dikkat çekmek istediğim konunun senin söylediklerinle ne alakası var? Adam bildiğin takım içinde provokatör işte. Eski kafalar böyle oluyor. Eminim hergün Terim gelsin diye dua ediyordur arkadaş. Kadro dışı kalmasıda bu olayın patlak vermesinden olabilir. Ayakta uyumayın. Bu potansiyeli fazlasıyla taşıyor kendisi.

Önceden paylaşmıştım.

Ben bir futbolcunun teknik direktörün Servetin kişiliği hakkında olumsuz konuştuğunu duymadım.Bu video ile Servetin ne alakası var ? .Zaten Rijkaard bile demedi Servetten şikayetçiym kadro dışı bıraktım diye. Ayrıca Videodaki oyuncuların da eminim hepside Rijkaarda en iyi şekilde destek olmuşlardır.Öyle 10 saniyelik bir görüntüde şakalaşmış ve mutlu görünüyorlar diye Rijkaarda saygıları yok demek çok saçma.Resmen Galatasarayı Galatasaraylı oyuncuları harcamaya çalışıyorlar.

Sabri kaç zamandır maç yapmamış çıkmış 10 dakika da yaptıklarıyla kafasında bitirmiş futbolu diyen zihniyetti ki insanların sözüne mi inanacağım yani !! Resmen Galatasaraylı oyuncuları harcıyorlar sizde prim veriyorsunuz..

Ali ece ve haşmetin son haftalarda sürekli Galatasaray oyuncularına laf etmeleri sürekli rijkardı övmeleri sürekli polemik çıkartacak lafları artık fazla dikkate alınmamalı..

Rijkardı övecek laf eden spor yazarlarımız var komedi gibi..Ne hakla övüyorsun rijkardı desem hiç bir cevap veremez

Okuduğunu anlayamayan insanlar olması üzücü. Hala şakalaşan diyor!

Ben bir futbolcunun teknik direktörün Servetin kişiliği hakkında olumsuz konuştuğunu duymadım.Bu video ile Servetin ne alakası var ? .Zaten Rijkaard bile demedi Servetten şikayetçiym kadro dışı bıraktım diye. Ayrıca Videodaki oyuncuların da eminim hepside Rijkaarda en iyi şekilde destek olmuşlardır.Öyle 10 saniyelik bir görüntüde şakalaşmış ve mutlu görünüyorlar diye Rijkaarda saygıları yok demek çok saçma.Resmen Galatasarayı Galatasaraylı oyuncuları harcamaya çalışıyorlar.

Sabri kaç zamandır maç yapmamış çıkmış 10 dakika da yaptıklarıyla kafasında bitirmiş futbolu diyen zihniyetti ki insanların sözüne mi inanacağım yani !! Resmen Galatasaraylı oyuncuları harcıyorlar sizde prim veriyorsunuz..

Maksat rijkardı koruyabilmek savunabilmek dedim ya yarın bir gün kewell baros bir şey yapsa suçlu rijkard olsa rijkarda laf gelmesin diye baros sen bittin gözümde derler

+

Dün hiddinkin saçma tercihlerini 1.5 senedir rijkard yapıyor saçma 11 ler çıkartıyor saçma yerlerde oyuncuları oynatıyor hiddink gibi neredeyse her maç takımı kötü oynatıyor ve bu rijkardı övenler dün hiddinke hakaret ediyorlardı..

Düzeltiyorum o zaman.

Dinlediğini anlayamayan insanlar olması üzücü.

Konu Servet Çetin. Vidyoyuda 1.52'den itibaren izleyin diye not düşmüşüm. Dikkat çekmek istediğim konunun senin söylediklerinle ne alakası var? Adam bildiğin takım içinde provokatör işte. Eski kafalar böyle oluyor. Eminim hergün Terim gelsin diye dua ediyordur arkadaş. Kadro dışı kalmasıda bu olayın patlak vermesinden olabilir. Ayakta uyumayın. Bu potansiyeli fazlasıyla taşıyor kendisi.

Hepsini dinledim en az 15 kez. Abartmıyorum.(İlk koyduğun günden beri) Bu mesajı yazarken tekrar dinliyorum.

"İmparator gelecekmiş" laflarını Servet'in söylediğini nereden çıkardın?

Onu ben bu videodan çıkaramadım açıkçası... Kadro dışı kaldığı için birşeyler söylüyor,

Şöyle bir laf var ben birşey anlamadım, geveliyor;

"Ya, şöyle birşey de var evet Servet'le Framk Rijkaard arasında yaşanan sorun var ama Servet'le mesela bir başka takım oyuncusu arasında yaşanan mesele falan Rijkaard bazen istiyorum ki hakkaten gitsin, Rijkaard da kurtulsun Johan Neeskens de kurtulsun..."

Aynen bu...

Terim gelsin diyenin Servet Çetin olduğunu dolaylı yoldan belirtiyor. Anlamış olman lazım bunu ? :)

Terim gelsin diyenin Servet Çetin olduğunu dolaylı yoldan belirtiyor. Anlamış olman lazım bunu ? :)

"Ya, şöyle birşey de var evet Servet'le Framk Rijkaard arasında yaşanan sorun var ama Servet'le mesela bir başka takım oyuncusu arasında yaşanan mesele falan Rijkaard bazen istiyorum ki hakkaten gitsin, Rijkaard da kurtulsun Johan Neeskens de kurtulsun..."

Bundan bir sonuç çıkarmak çok zor. Kendisi bile emin değil ki böyle geveliyor ya da. Çünkü herşeyi açık açık konuştular bunu da söyleyebilirdi. Sabri örnektir buna.

Ben olmaz demiyorum, Servet böyle bir işe kalkışmış olabilir. İnanabilirim buna. Ama Ali Ece böyle bir konuşma yaptı diye değil... Marsilya'ya gidiyordu ciddi ciddi, böyle bir adamı neden sileyim?

Ali Ece ve Haşmet resmen hedef gösteriyorlar. Ya dam gibi konuşsunlar, bildiklerini döksünler ya da hiç konuşmasınlar...

Bunca yıl oyuncular istedikleri hocaya oynadı, oynamadı.Yani oyuncuya dayalı bir düzen vardı.Servet'te malesef bu düzenin üyelerinde.İiyi futbolcu olabilir ama hocana saygı duyacaksın.Fatih Terim'e karşı sus pus oluyorsan Rijkaard'a da olacan.Bırakalım bir kez hocamıza sahip çıkalım arkadaş.Son 10 yılda kaç tane teknik direktör yedi bu oyuncular haberiniz var mı?Hocaların hocası Kalli bile bunak deniyor burada.Biraz olsun teknik direktörünüze saygınız olsun.Biraz olsun sahip çıkın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt