#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Bugünkü maçın bu şekilde bitmesinin en büyük sorumlusudur bir forvet gibi sürekli ileri çıktı geri dönüşlerde hep geç kaldı ve yediğimiz 3 gol hep onun mevkisinden geldi Rijkaard geçenki maçta oynatmadı die provoke mi ettin maçı Servet sen bu takımda top toplayıcı bile olacak adam değilsin.

Takımını sattı!! Açık ve net.Tartışmak isteyen özel'den gelsin tartışalım.Burayı fazla meşgul etmek istemiyorum.Art niyetli başka açıklama yok.

valla dostum ben yazacaktım sen yazdın helal olsun...

ayhan + bu adam...

bursaspor gibi bir takım volkan şen gibi oyuncusunu antremana geç geldi diye süresiz kadro dışı bırakıyor, ama bizimkiler bu adamları veya formayı haketmeyen diğer oyuncuları kadro dışını bırak yedeğe bile çekemiyor...

birşeyler yanlış ama neyler...

Servet ile adam kacirmaca. :o

Rijkaard'ı istifaya davet edenler bu adamın gösterdiği üstün karakterli performansı izlesin.Kocaeli maçında Skibbe'ye yapılanın aynısı yapıldı.Başrollerden biri Servet'ti.

Servet hakkında sözler biriktirdim ama forumda kimseyle tartışmak istemediğim için içimde kalsın.

Rijkaard'ı istifaya davet edenler bu adamın gösterdiği üstün karakterli performansı izlesin.Kocaeli maçında Skibbe'ye yapılanın aynısı yapıldı.Başrollerden biri Servet'ti.

yahu bu adam değil miydi 2 hafta önce kadro dışı kalan? ne olduda geri alındı onu biri bana anlatsın... çok mu iyi oynuyor gitsin mili taıkımda oynasın... düşsün yakamızdan artık...

sen adamı kadro dışı bırak sonra hiç birşey olmamış gibi geri al ilk 11 de oynat 90 dakika... kusura bakma ama ağırlığı otoritesi tartışılır FR'ın...

euro 2008 den sonra Nihat icin ayni sözleri söylemistim. hic kimseyle tartismam: Servet'in üst düzey futbol yasantisi bitmistir. bir daha asla üst düzey performans gösteremez.yas ilerledi, formu iyice düstü.

2 maçta göklere çıkaran arkadaşlar nerede ? Bu adamın açıklarını Neill kapatıyordu. Bugün kaçtane adam kaçırdı sayamadım artık.

yahu bu adam değil miydi 2 hafta önce kadro dışı kalan? ne olduda geri alındı onu biri bana anlatsın... çok mu iyi oynuyor gitsin mili taıkımda oynasın... düşsün yakamızdan artık...

sen adamı kadro dışı bırak sonra hiç birşey olmamış gibi geri al ilk 11 de oynat 90 dakika... kusura bakma ama ağırlığı otoritesi tartışılır FR'ın...

Adamın elindeki bütün stoperler sakatsa mecbur kaldı biraz.Onu yönetim düşünsün kesinlikle.

futbola ihanet etmeni geçtim takıma ihanet eden futbolcu istemiyoruz.senin beynine göremi t.direktör seçicek bu takım.

İhanetle alakası yok . F.Bahçe´de oynarken Shevechenko´nun maymuna çevirip, alay konusu ettiği aynı kazma yine Servet , değişen birşey yok .

6 ay oynamayıp dönünce göbek yapan Ali Turan'mı. Kalsın abi.Neill dışında takımın stoperi yok.

tamamda burada karşılaştırdığımız adam servet ve ali turan... ali turanda hata yapardı kesin ama yanından o kadar kolay adamları kaçırıp otoban olmazdı...

Kusura bakmayın, belki saçma bulucaksınız, fakat ben Servet'in bilerek kötü oynadığını düşünüyorum.

Valla yerine Terry gelmeyecekse ki gelmeyecek Servetin satılmasınada yedek bırakılmasınada karşıyım.Bir tercih yapılacaksa Serveti Rijkaarda tercih ederim.Servet kalsın Rijkaard gitsin.Ne verdiki takıma 2 sene boyunca.Servetin verdikleri ortada.Şampiyonluğun en büyük mimarlarından biriydi.Ne olduysa Rijkaard geldikten sonra oldu.Servet gitsin,Barış gitsin,M.Topal zaten gitti,Arda az kaldı oda gitsin,Hakan gitsin...Peki kim gelsin?Kim gelirse gelsin bu takımı şampiyon yapacak teknik direktör ve yönetim yoksa onlarada gitsin deriz.

Oy oy oy.

Servet Çetin bugün maçı satmıştır.Açık ve net.Kimse kusura bakmasın.

2.gol ve 4.gol herşeyi açık ve net gösteriyor.Ayrıca Baros'un 2.golüne bakın Servet elle müdahale yapmaya çalıştı pozisyon öncesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt