#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

İlginç hakikaten ilginç. Bir futbolcu 2 t.direktörü gönderebiliyor.

Maçtan sonraki açıklamaları ile satıcı karakterini göstermiştir. Adam sabote etti takımı açık ve net.

Bu adamı kadro dışı bırakıp oynatacaksın paf oyuncuyu.

Bitireceksin futbol hayatını bu kadar ya bu kadar.

Bu karakter yoksunu gitmezde Rıjkaard giderse allah hepsinin belasını versin.

Ahmet kesinlikle haklısın.

Arkadaşlar 2.ve 4.golleri seyredin yeter.

Bugün takimina, taraftarina, hocana aldigin paraya ihanet ettin. Rahat uyu bu gece.

Ligtv sitesinden ikinci ve dördüncü golü izleyin.Ayrıca Rijkaard'ın 4. golden sonra böyle olacağını biliyordum tarzı bir hareketi var.İhanet etti bugün açık açık.

Ben bugünden itibaren bırakın sporculuğu;Servet'in iyi bir insan olduğunu bile düşünmüyorum.

Servet hepinize defans yapmayi ögretir. Ne kadar seviyorsunuz oyunculari elestirmeyi. Benim de hocam Rijkaard gibi olsaydi ayni hareketleri yapardim. Rijkaard'a inat sonuna kadar Servet Cetin.

herife bak

desene hocamiz ne diyorsa haklidir diye

kimsin lan sen

Ligtv sitesinden ikinci ve dördüncü golü izleyin.Ayrıca Rijkaard'ın 4. golden sonra böyle olacağını biliyordum tarzı bir hareketi var.İhanet etti bugün açık açık.

Neeskens'e döndü ve gördün mü gibi işaret yaptı sonra da kafasını salladı iki yana.

Servet hepinize defans yapmayi ögretir. Ne kadar seviyorsunuz oyunculari elestirmeyi. Benim de hocam Rijkaard gibi olsaydi ayni hareketleri yapardim. Rijkaard'a inat sonuna kadar Servet Cetin.

Sanırım tır şöförüsün ve güneşliğin üstünde Servet Çetin'in fotoğrafları var.

Servet beni haksız çıkarmadı. Ben bundan 1 hafta önce Servet takımı sabote ediyor dediğimde üstüme geldi herkes. Servet ve ekibi bu takımı sabote ediyor. Servet'in yaltakcıları var. Hakan-Barış-Mustafa bunlar hep Servet'in ekibinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt