#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

yahu o sertlikte gelen topa ve o kadar kısa mesafede ne yapabilir çekilmese top servetten sekip yine rakibin önüne düşücek kontrol etmek mümkün değil ki o topu illa bişey sorgulanıcaksa 18 dışında misimovic dışında hiç bi oyuncununn o seken topa müdahele etmemesi tartışılır nerde insua-h.balta-mustafa sarp-ayhan???

Ufuktan dönen top sertmiydi. Ya yapma Allah aşkına. Resmen topu bırakıyor. Tabi dediğin gibi ön-liberolarda suçlu futbol anlamında. Ama servetinki futbol anlamını aşıyor etik değerleri altüst ediyor.

Vallaha onu bana değil hocaya göre oynarım diyen adama söyleyeceksin.Dolaylı yoldan kendi ifade etti bunu. Bilinçl itaraftar neyin ne olduğunu biliyor.

Servet'in yaptığı eşittir 2001'deki ankaragücü maçında Okan'ın ve Emre'nin yaptıkları.
okanla emrenin yaptığıyla ne alaka yahu bu servet değilmi daha 2 sene evvel bu takıma para kazandırmadan gitmem deyip sözleşmesini uzatan ve marsilyaya 8 milyon avroya transferi son anda iptal olan şimdimi şerefsiz oldu

geçen sene ne yaptı rijkaard ben geriden oyun kurucam pas yapmayan adam istemem defansta noldu serveti kesti sonuç?kamyon dolusu gol yiyip zorla 3.lük

ya bu sene paşa paşa tekrar oynattı 6 hafta takımın en formda oyuncusu takım toparlanmış 7.hafta servet kadro dışı

sonra dalga geçer gibi açıklama yapıyor ve milli takım için dinlendirdim diyor

okanla emrenin yaptığıyla ne alaka yahu bu servet değilmi daha 2 sene evvel bu takıma para kazandırmadan gitmem deyip sözleşmesini uzatan ve marsilyaya 8 milyon avroya transferi son anda iptal olan şimdimi şerefsiz oldu

geçen sene ne yaptı rijkaard ben geriden oyun kurucam pas yapmayan adam istemem defansta noldu serveti kesti sonuç?kamyon dolusu gol yiyip zorla 3.lük

ya bu sene paşa paşa tekrar oynattı 6 hafta takımın en formda oyuncusu takım toparlanmış 7.hafta servet kadro dışı

sonra dalga geçer gibi açıklama yapıyor ve milli takım için dinlendirdim diyor

Aha sende dolaylı yoldan hocası için oynamadı muhabbetine geliyorsun.Arması için oynayacak arkadşım en azından mücadele edecek.

Ayrıca babasının öldüğü gün hocasına idmanda yedek kaldım diye afra tafra yapan adam değildir.

Üstüne üstlük oradaki Rijkaard'ın ironisini anlamamışın çok ilginç milli takım muhabbetindeki.

Servet benden sana tavsiye

sakın Hagi gelince de böyle düzenbazlıklar yapma

yoksa bi bakarsın

sen paf takıma gitmişsin

Ahmet veya Semih veya X A takıma

haddini bil

en büyük endişem fenerbahçe maçında iyi oynayıp, taraftarın yaptıklarını unutmasıdır. bana sorarsan fenerbahçe maçında canla başla savaşıp süper oynaması çok şey ifade etmez, hatta sorarlar adama daha önce neredeydin diye. kaldı ki almanya maçında da çok iyi oynamıştı.

Bu adam geldiğinden beri doğru düzgün başarı elde edemedik bir tek ilk geldiği sene son 6 hafta takım ruhu ile şampiyon olmuştuk onun dışında sürekli rezillik.

bu ve bunun gibi satıcıları ben PES2011'de kadro dışı bıraktım. Yönetim bi halt yapmıyor, bari ben yapayım dedim kendi çapımda :D

Hagi uyar mı sana servet..Oynar mısın gerçekten..:mad:

hagi senden antreman maçında okkalı bir şut atıp şu adamın yüzünü dağıtmanı istiyorum ömrü boyunca maske ile dolaşsın.

hagi sende popescu ışığı görürmü acaba yolcusun yolcu :D :D :D

Zavallim Jo'ya cikarilmisti gecen senenin bütün faturasi, neymis alemciymis.. Ee ne bekliyordun, elin brezilyalisini 3 ayligina kiralamissin, takimi sirtlamasini, sahiplenmesini mi bekliyordun? Servet'e, Hakan'a, Mustafa'ya 2 yildir cit yok. Jo'yu kiralayalim geri madem, bi ona sesi cikiyor tribündekilerin nedense..? Sami Yen'deki ilk mac, top her ayagina geldiginde isliktan o stad yikilmazsa, tepki gösterilmezse, futbolcular ve yönetimden sonra, taraftardan da ümidimi kesicem.

Duyduğuma göre kendisi Hagi'ye 2 ay deneme süresi biçmiş. 2 ay sonra Hagi kalıcak mı gidecek mi karar verecek.

Hadi bakalım Rijkaard gibi efendi adam gitti,Hagi ayakkabısını bile fırlatır artistlik yapana herkes haddini bilecek bundan sonra Servet efendi..

ayibogan bir türlü kurtulamadik senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt