#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Guzel analiz de amac ne cozemedim. Mesajlarimi ikide bir alintilayip espri dolu laflar sokusturmaya calismandan bir sorunun oldugu anlasiliyor, ama nedir bilinmez. Cogu konuda haksiz oldugunu belgelemem mi?

Kesinlikle haklısın. :)

Ironi yapti. Kacin.

Servet takimi satti lafini Ankaragucu maci icin soyleyebilirim. Ama "Aa harbi lan, meger 1.5 sezondur satmis" mantigini kabul etmek mumkun degil. Kaldi ki sezona da iyi baslamisti kendisi. Sadece Ankaragucu macinda nahos isler yapti.

Kesinlikle ama bunu anlamıyor insanlar.Ankaragücü maçı dışında cidden iyi bu sene.Bugün skora da katkı yaptı kutluyorum kendisini.

Servet'e inanamadım attığı golden sonra. Yılda bir atıyormuş demekki böyle goller. Bugün sıkntı orta sahadan kaynaklandı kesinlikle. Defansta sorun yoktu taa ki Ali girene kadar.

GSCİMBOM CEZA KURALLARI

Madde 3-

3. Forumumuzda en önem verdiğimiz konulardan bir diğeri de mesajlarda küfür ve hakaretlere yer verilmemesidir. Galatasaray Spor Kulübü üyesi bir görevliye, Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcusuna, forum içi veya dışındaki herhangi bir kişiye eleştiri düzeyi dışında aşağılayıcı cümle sarf eden ve hakaret içerikli mesaj yazan üyelerimize 3 günden başlayan, küfür içerikli mesaj yazan üyelerimize ise 1 aydan başlayan, tekrarı halinde artan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Sanırım bu forumda en çok (Haksız yere)ceza alan ve en eski üyelerden biri olarak site içi dönen çifte standardın sona ermesini talep ediyorum.

ALOOOOOOO admin, yönetici, mod????

GSCİMBOM CEZA KURALLARI

Madde 3-

3. Forumumuzda en önem verdiğimiz konulardan bir diğeri de mesajlarda küfür ve hakaretlere yer verilmemesidir. Galatasaray Spor Kulübü üyesi bir görevliye, Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcusuna, forum içi veya dışındaki herhangi bir kişiye eleştiri düzeyi dışında aşağılayıcı cümle sarf eden ve hakaret içerikli mesaj yazan üyelerimize 3 günden başlayan, küfür içerikli mesaj yazan üyelerimize ise 1 aydan başlayan, tekrarı halinde artan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Sanırım bu forumda en çok (Haksız yere)ceza alan ve en eski üyelerden biri olarak site içi dönen çifte standardın sona ermesini talep ediyorum.

ALOOOOOOO admin, yönetici, mod????

Unlemli ucgene basiniz.

[video=youtube;A3JgzRTQd3w]https://www.youtube.com/watch?v=A3JgzRTQd3w[/video]

Aloooo orası bilmemkaçsıfıronüç mü canım

ya sattı satmadı olayını geçin,rijkaard zamanında geniş alanda oynadığından rıdvan ın tabiriyle oyuncu defosu ortaya çıktı,şimdi işler değişti,zaten geniş alanda yakalanmadığın sürece sorun yok sıradan bi stoperde bu kadar oynar,havadan gelen topları kes yetiyo zaten rakiple açık alanda teke tekte kaldığın falanda yok,bu şekilde oynamak kolay kanımca.

güzel gol atti kornerlerde calisilmis galiba misi hep servete atti kornelerde topu

çok iyi bir gol attı ve önemli bir goldü,hem skor açısından hem de kişiliği ve oyunculuğu açısından.kesinlikle türkiyedeki yerli ve yabancı oyuncular arasında en iyi savunma hattında servet ismi geçer.

Rahat olun göreceksiniz herkese tek tek özürdiletecek artık dilemeyenin de yüzsüzlüğü olur yapacak bir şey yok.

Birileri açık alan muhabbet yapmış ulen TSL de yobo dan başka açık alanda oynayabilecek bir tane stoper söyleyebilir misin?

Hala untmadım yaptıklarını.Yarın öbür gün ilk yedek kalışında Hagi'yi satmayacağı ne malum ?Devre arasında eğer yollanmazsa yönetime çok kızarım.Hele Keita'yı karakter yüzünden gönderdiklerini açıkladıktan sonra.

birkaç haftaya kalmaz tribünler 2 sene önceki gibi ''servet'' ''servet'' diye tempo tutmaya başlar.

Kim ne derse desin türkiyedeki en iyi 2-3 stoperden biri.1 maç oynamayıp benim için hiçbir anlam ifade etmeyen Rijkaarda tavır yaptı diye 2008de bizi şampiyon yapan kendisini feda eden adamı hain mi ilan edeceğim.Hadi yaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt