#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Yonetim Servet ve Servet kafasindaki topculari uzun zamandir biliyor hic merak etmeyin, ama Servet'e birsey olmayacak. Cunku Servet'i gonderirseniz Arda'yi, Sabri'yi, Balta'yi falan da dusunmeniz gerekir. Sikinti yaratir.

Yonetim Servet ve Servet kafasindaki topculari uzun zamandir biliyor hic merak etmeyin, ama Servet'e birsey olmayacak. Cunku Servet'i gonderirseniz Arda'yi, Sabri'yi, Balta'yi falan da dusunmeniz gerekir. Sikinti yaratir.

Gerekirse hepsini gönderirsin kimse GALATASARAY'dan büyük değildir.

Bence yönetim Servet'i göderirse Arda,Sabri,Balta'nın yanında kendinide düşünmek zorunda.Bu yüzden hiçbirine birşey olmaz...

Sene sonunda Arda-Sabri-Balta-Servet satılsınlar o zaman. Arda ve Servet ortalama 20 Milyon Euro gelir getirir. Hem biz hem onlar kurtulsun. Ayrıca Balta ve Sabri'den de 5-10 arası birşey gelir mutlaka, hatta üstüne Sarp'ı hediye ederiz. Ortalama 25-30 Milyon para gelsin bu oyunculardan, üstüne de yönetim artık elini cebine atsın daha iyi kadro kurarız. Sıktı artık bu tarz şeyler çünkü.

Servet iyi stoper olduğu için ülke futbolu bu kadar geride.

Kim ne derse desin türkiyedeki en iyi 2-3 stoperden biri.1 maç oynamayıp benim için hiçbir anlam ifade etmeyen Rijkaarda tavır yaptı diye 2008de bizi şampiyon yapan kendisini feda eden adamı hain mi ilan edeceğim.Hadi yaa.
onun icin türk futbolunun hali ortada iyi stopermis bir gol atti diye her sey unutulsun ne güzel

Servet iyi stoper olduğu için milli takımın en zayıf bölgesi defans zaten :).

İnşallah sözleşmesi uzatılmaz ve kendisi gider.Sezon sonuna kadar bağrımıza taş basıp izleyeceğiz artık başka çare yok.

Birileri açık alan muhabbet yapmış ulen TSL de yobo dan başka açık alanda oynayabilecek bir tane stoper söyleyebilir misin?

Anadolu takımında problem olmaz bu ama büyük takımda problem,yani anadolu takımları çok kişiyle kapandığından bazen kalabalık atak yapmak gerekiyor,onlarda buna karşı balili,youla falan tarzı hızlı oyuncularla karşılık vermeye çalışıyorlar,3 büyüklerin stoperleri seri olmalı hepsinin,bu yüzdendir ki youla tarzı oyuncular sadece anadolu kulüplerinde iş yaparlar,yani yobo hariç stoperlerin ağır olması benm sorunum değil gardash,geriye düşüp,çok adamla saldırmamız gereken maçlar olacak illaki,o zaman nolcak?,yine delik deşik olcaz,transferi de ona göre yapacaksın,transfer yapmayı bilmemeleri benm problemim değil,bıraksınlar bana ben yapayım o zaman.

dun gene oldukca kotu oynadi kendisi gordugum kadariyla

ama tabi daha cok ugrasiyorr o ayri

Servet iyi stoper olduğu için ülke futbolu bu kadar geride.

Ülke futbolunun bu kadar geride olmasının sebebi servetten önce hala Aurello,Tuncay,Nihat,Semihten medet umanlarda.

Almanya maçında gördük veya azeriler olan maçta Takım ilerde 2 top yapamadı buda mı Servet in suçu bırakın artık show yapmayı.

Gerçekler acıdır,acıtır...

Hagi'nin kankası olmalı. Yoksa olacaklar belli.

mac satan adamin burda neyini savunuyonuz bebundan sonra isterse puyol olsun dün gene sacma sapan isler yapti ceza sahasi icinde hele bir pozisyonda sarpla ikisi topu resmen beceriksizliklerinden antalyaliya ikram ettiler allahtan atamadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt