#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

egemen kadar topu ayaginda sektiremeyecegine dair bahse girerim

Bu adamı ısrarla takımda tutuyorlar ya, ben onu anlamıyorum. Servet'in yerine ben oynasam yemin ediyorum onun yaptığı işi yaparım. Servet, Mustafa, Barış gibi adamların sadece Türkiye Kupasında 2. tura çıkacak kalitede olduğunu göremiyor mu başımızdakiler?

Ama Servet suçsuz beyler. Adam kendine güvenilen yerde başarılı oluyor. Büyük ihtimalle Hagi maç öncesinde Servet'i uyardı 1-2 pozisyon anlattı, o da bana güvenmiyo bu, öff kesin başarısız olacağım, tiriplerine girip klasik Servet'i izletti bize.

Yanında Mustafa ve Barış'ı da alıp gittiğin gün, benim bayramım olacak. Defol git.

"Serveth mi mach sathıy0r yha vallha komighsiniz xD xD"

Evet satıyor.

Bir Trabzonsporlu futbolcu Servetten topu göstere göstere çalarak rzil etti. Biraz çevik futbolcu ile karşılaştımı mahalle futbolcusuna dönüyor.

o golde ki hatası olmasa GS da ayhanla birlikte takımın en iyi oyuncusuydu.

o golde ki hatası olmasa GS da ayhanla birlikte takımın en iyi oyuncusuydu.

Hadi ordan sen de. Akraban mıdır nedir bu Servet? Ne zaman görsem "ama şöyle olsa, ama böyle olsa Servet çok iyiydi" vs. vs.

Yaptığı hata takımın tüm emeklerini çöpe attı. Dolayısıyla Servet'in o bahsettiğin müthiş(!) oyunu da güme gitti.

Fatih Kurt'la Geleneksel Servet'i Savunma Senlikleri

Servet artık gitsin.

Tek stoper oynasak daha iyi oynarız.

Son bir kac sezonda bireysel hatalardan yedigimiz goller ve kaybettigimiz puanların haddi hesabı yok. Daha evvelinde Tomas bir iki sefer kafayla kendi kalesine gol atıyodu, o da adamın hakkıydı dedirtecek kadar birseyler veriyodu takıma.

Yazıklar olsun aldığın paralara.

Bu adam futbolcu mu ? Ne top oynamasını biliyor, ne top ayağına yakışıyor. Bi kalıp var işte. Ama iş kalıpta bitmiyor. Defolsun GİTSİN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt