#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Dikkat ediyorum yazarların hiçbirisi eleştirmiyor. 2 senedir 325245 defadır hata yapıyor medyadaki çok bilmiş yorumculardan tık yok. Bu futbolcumuz hata yapıyor "Neill futbolcu değil" diye eleştiriliyor. Böyle birşey olabilir mi ? Hiç birşey oynamayan M.Sarp eleştirilmiyor Cana eleştiriliyor. Arkadaş biz başka maç mı izliyoruz ?

haklısın kesinlikle ama burada bi konu daha var,ne m.sarp ı,ne servet i taraftar hiç ıslıklamıyor ki,e yorumcular eleştirmiyor,taraftar koyun gibi izliyor,kim durduracak bu futbol acizi adamları?,varya hiç sevmesemde bazen keşke şu tinerciler gibi taraftarımız olsa diyorum,adamlar istemediği oyuncuyu göndertiyolar,runje yi gönderttiler,baki yi gönderttiler,youla yı ıslıklamaktan hayatından bezdirdiler,adamları sürekli ıslıklaya ıslıklaya GÖNDERTTİLER resmen,bizimkilerde koyun gibi izliyor maçı,istemiyosan protesto et kardeşim yani illa rıdvan,sergen eleştirsin diye mi bekliyorsun?,geçen sene de jo ile arda yı protesto ettiler yahu tam komedi resmen.

Demeçleriyle mi sabote etmiş? Silah zoruyla mı oynattırmış?

Neyse uzamasın...

daha gecen ay sen servet iyi stoper diyordun bende adam degil diyordum

hatta ayni tartismayi yaptik

ben sag ve sol bek degisti artik kanatlardan gelemiyor rakip ortadan geliyor oda karsiliyor demistim

hatta eklemistim, hakan balta varken komik duruma dusme sebebi ikisininde bes para etmez futbolcular olmasi demistim

sekil 1-a

top kanatta bekin arkasina gidiyor ve servet bezini dolduruyor

bu yorumlarima itiraz ederken servet iyi defansti simid sabotajci degil sadece kotu defans diyorsun

bende anlamadimki

ben sana soyleyeyim

karakter sorunlari yasayan, futbolun f sini bilmeyen bir atlet

elbet basarili olacagi sitemler vardir ama artik o devirdeki futbol dunyada yok

bir anadolu takiminda parlayabilir gene belki cok zorlarsa

ve GUVENILIRSE

Adam yeteneksiz olduğu için yapıyor o hareketleri demiştim daha önceden. Fener maçını da 1 gol 1 asistle tamamlıyordu neredeyse...

Bir nevi silah zoru.Adamın alternatifleri tuvalette omzu çıkacak olan Zan ve beli dönmeyen göbekli Ali Turan. Bir nevi mecbur kıldılar. Böyle olunca adamın bir tarafları kalktı.

daha gecen ay sen servet iyi stoper diyordun bende adam degil diyordum

hatta ayni tartismayi yaptik

ben sag ve sol bek degisti artik kanatlardan gelemiyor rakip ortadan geliyor oda karsiliyor demistim

hatta eklemistim, hakan balta varken komik duruma dusme sebebi ikisininde bes para etmez futbolcular olmasi demistim

sekil 1-a

top kanatta bekin arkasina gidiyor ve servet bezini dolduruyor

bu yorumlarima itiraz ederken servet iyi defansti simid sabotajci degil sadece kotu defans diyorsun

bende anlamadimki

ben sana soyleyeyim

karakter sorunlari yasayan, futbolun f sini bilmeyen bir atlet

elbet basarili olacagi sitemler vardir ama artik o devirdeki futbol dunyada yok

bir anadolu takiminda parlayabilir gene belki cok zorlarsa

ve GUVENILIRSE

İyi demedim. Bu sistemde bu adamın yeteneği bu kadar dedim, üşenmezsen dön bak. Hatta yine sabotajcı değil demiştim bu yüzden. Yani yetenekleri yetmediği için yapıypr demiştim. AYnısını yine yazdım.

Yine de kötü stoper demem, top ayağındayken çok yeteneksiz orası kesin.

Ara transferde başlar gene, Avrupa'ya gitmek istiyorum, keşke Hagi beni istemese, Avrupa'da olsam şimdi dünyanın sayılı stoperlerindendim diye vs. vs. Sorun büyük, bir insan yeteneğini ve ne yapabileceğini bilmeli. Rijkaard zamanında gene en azından iki de bir ileri çıkmıyordu. Geçen maça özgü mü yoksa gene sık sık ileri çıkıp gol arayacak mı göreceğiz :)

Dün 2 tane geriye kafayla pas attı Allah'tan kalecinin yanında kimse yoktu yoksa bir faciaya daha tanık olacaktık.

italyadan ikinci sınıf bir takıma bari gönderebilsek:( servet ancak öyle bir takımda oynayabilir.

Yediğimiz her golde payı var. Çok kötü .3 yıldır cepten yiyiyor.Nefret ediyorum.

Islıklandığını görünce forvete geçti. Ayağına top gelmesin diye.

Yemin ediyorum Galatasaray tarihinin en kötü stoperi. 20 tane t.direktör gönderen başka bir oyuncu yoktur herhalde.

O kadar mutluyum ki şu an anlatamam Servet efendi.

Taraftar ıslıklamaya başladı ya seni içimin yağları eridi yemin ediyorum.

o kadar yazdık çizdik ceza aldık

servete laf ettiğimiz için

şimdi söylüyorum

servet sen futbolcuysan ben marilyn monroe yum

barcelonada oynasa maradona olurmuş da

ona herkes güvenirse iyi oynarmış da

pislik herif

Erdim şükür gördüm şükür. Islıklandı sonunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt