#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Hızlı adamları tutamazsın, fizikli güçlü adamları tutamazsın, zeki futbolcuları tutamazsın.

Sen kimi tutacaksın aga!

Feshedelim sözleşmesini şu adamın.

Taraftar ıslıkladıktan sonra hemen Ankaragücü maçındaki moduna girdi. Artık bunu da görmeyen gözler kördür yani...

Gol yediğimiz pozisyonda da eskort yeteneği 10 numaraydı.

Ultraslan Rijkaard'ı protesto etti, 1 hafta içinde koskoca Rijkaard'ı yolladılar.

Bekliyorum, Servet Çetin ve Ayhan Akman'ın gönderilmesini.

Defol git artık be adam,sülük gibi yapıştın kulübe.

Bu adam gitsin sezon sonu ilk beşe girmemeye razıyım.Yeterki gitsin.

Ulan ne Servetmiş ya, adam dünyanın en iyi hocalarından Rijkaard'ı yolladı. Son 2 maçta 0 puan almamızın bir numaralı aktörü yine Servet. Bir de "ben paramın hakkını veririm, ben terimin son damlasına kadar oynarım" vs. laflar ediyor, sevsinler. Gördük, neler getirdi o meşhur hataların...(artık ne kadarı hata, ne kadarı kasıtlı yorumu size bırakıyorum) Yeter lan, takım 10. sıraya düştü.

Şansal Büyüka: Koskoca Servet 2 maçta mı yollanacak?

Ulan yeter yüzsüz herifler ne 2'si hangi 2? O bahsettiğiniz 2 sene olmasın? 2 senemizi yedi bu adam ulan! Hala kollanıyor inanılır gibi değil.

Koskoca Servet mi? Koskoca Galatasaray ne olacak peki? Hangisi daha büyük Şansal Büyüka?

Devre arası Neill gider bu adam kalır.Herşeyin tersini yapar bu çapsız yönetim.

Delirmek üzereyim Yunus.

Vallahi delireceğim bu yorumcular yüzünden.

Ya hiç sorma. Aralarındaki ilişkilerden dolayı olumsuz bir şey söylenmiyor Sarp ve Servet gibi oyunculara. Aksine savunuluyor, sanki takımın en iyisi onlarmış gibi lanse ediyorlar. Ama bunların hepsi yönetimin suçu. Böyle adamları barındırmayacaklar Galatasaray'da, olacak bitecek. Ama Rijkaard gidiyor, Servet yine burada.

Koskoca Servet , rezil Neill , her takıma lazım Sarp , STSL´de en az 60 tane rahat bulabileceğin Cana . Vay be .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt