#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

955009115189front.jpg

Büyük ihtimalle Galatasaray'da son maçını oynadı.Hagi'nin kadro dışı bırakacağı ilk oyuncu olacak.(olmalı.):rolleyes:

eski gscimbom yönetiminde bu servet yüzünden 2 hafta foruma girememiştim. nedeni ise servet eski bir fenerli öncelikle galatasarayın yenilmesi onun umrunda degil ve defol servet s......r gitttt yazmamdı. aynı şeyleri yine diyorum. ben takımımda eski fenerli bir ...... oyuncu görmek istemiyorum.

"Show must go on" dedi ve gerekeni yaptı...

Galatasaray'dan gideceğin günü dört gözle bekliyorum. Artık gittiğin kulüpte "bana güvenilmeyen yerde başarılı olamam" muhabbetlerini devam ettirirsin.

Sana güvenmiyoruz. Mümkünse git, Hagi'ye gider koyup, bana güvenilmeyen yerde başarılı olamam, forma verme bana de.

Bu Köfte ne yaptı bu maçta seyredemedim yine bir hata mı yaptı yogi ?

Çok istikrarlı maşallah, her hafta hata yapıyor.

Eskortluk işini layıkı ile yapıyor.Türkiye'nin en iyisi bu konuda.Midem bulanıyor seni gördükçe Servet.Ankaragücü maçından sonra buraya gelip ServeT'i savunanlar bir bir kayboldu.

Ankaragücü maçı sonrası Servet'i savundum. Ama futbolunu değil. Size göre Servet Rijkaard'ı sattığı için öyle hatalar yapıyordu. Ben de bunun doğru olmadığını adamın kapasitesinin bu olduğunu söyledim. Hagi'nin gelmesiyle aynı hataları katlayarak yapması da sizin "hain" tezinizi çürüttü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt