#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Seni devre arasında hangi küme düşmek isteyen takım alacak, çok merak ediyorum...

Bence Servet'e fazla yükleniyoruz. Adami Rijkaard'i sabote etmekle sucladik, bilerek kötü oynuyor dedik, hain dedik. Halbuki yok öyle birsey, son 2 macta da kanitladigi üzere adamin Rijkaard'la bir derdi yokmus.

Servetin piyasasi var, elini sallasa 35 tane takim gelir alir Serveti. Mesela Wushu Kungfu Spor Kulübü

Servet Çetin 17 Mart 1981 de futbola tepki olarak dünyaya geldi.

Futbolu bırakıp kendisini sümkürme konusunda Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye adayabilir.

Servet Çetin 17 Mart 1981 de futbola tepki olarak dünyaya geldi.

Rijkaard'a ve Rijkaard'a gönül verenlere, milyonlarca Galatasaraylinin hayallerine tepki olarak dogdu bu herif. Ilk geldigi yila gittim de bir an, nefret ettim kendimden. Serveet, Serveet diye bagiranlardan biri de bendim, ceza olarak 1 hafta Servet'in sevdigi türküleri dinlicem.

Rijkaard'a ve Rijkaard'a gönül verenlere, milyonlarca Galatasaraylinin hayallerine tepki olarak dogdu bu herif. Ilk geldigi yila gittim de bir an, nefret ettim kendimden. Serveet, Serveet diye bagiranlardan biri de bendim, ceza olarak 1 hafta Servet'in sevdigi türküleri dinlicem.

Sol açıktan akıyordu o zamanlar.

Yine yeni yeniden...

Türkü bar terk.

Mustafa Sarp'la beraber türkü bar açsınlar.Mustafa çalsın o söylesin biz de futbol izleyelim.:asd:

Tam bir bomba, her hafta tekrar tekrar patlıyor...

Arayacağım polisi, getirsinler bomba imha ekibini, patlatsınlar şunu fünyeyle...

Hepimiz kurtulalım...

Adam kendine ne güzel kalkan bulmuş,her maç gol yedirsin,maç sonu bana güvenmiyorsunuz abi deyip yırtsın...

Ulan anlamadım bir Shevchenko laneti bir adam bunu yamultsada kovsak yav...

Şöyle bir babayiğit yokki Servet'i mındar edip 4-5 tane gol atsın bize..

Marsilya'ya bir satabilseydik. O sırada klüp başkanları mı ne ölmüş, satamadık, bu kadar şansızlık olur. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt