#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Geçen hafta topu taca atmadı diye bu hafta her pozisyonda taca gönderdi.Hayatımda bu kadar saçma bir adam görmedim.

Bence yedek kalacağını düşündüğü an, 11 tane abisi var hepsine haber salıyor. Abileri mafya gibi yöneticilerimize görünüyor. Yöneticiler ise teknik direktöre oynatması için baskı yapıyor... Yahu her hafta hata yapıp bize gol yediren futbolcu nasıl hala takımdaki yerini koruyabilir?

3 senedir yaptığı bireysel hatalardan yaktığı maç sayısı 30'u geçmiştir.Tek tek de anlatırım o üç yılda hangi maçlarda yakmıştır diye.

Ama iki sene önceki Kocaelispor maçı ve bu sezonki Ankaragücü maçındaki yaptıkları hata değildi.Mide bulandıran bir şeydi.Şimdi söylemek istemiyorum.

Neredesiniz ulan Servet'i savunanlar? Bunun üstünden Rİjkaard'A sallayanlar nerede?

Bence yedek kalacağını düşündüğü an, 11 tane abisi var hepsine haber salıyor. Abileri mafya gibi yöneticilerimize görünüyor. Yöneticiler ise teknik direktöre oynatması için baskı yapıyor... Yahu her hafta hata yapıp bize gol yediren futbolcu nasıl hala takımdaki yerini koruyabilir?

Alternatifi yok.

Hakan Balta bi hata yaptı.Insua kaptı formayı.

Servet'i oynatmıcak ta kimi oynatcak derdim eskiden ama artık Servet oynamasın da kim oynarsa oynasın diyorum.Defansın göbeğine CAna'yı çeksin.

Halen basında ve medyada Serveti savunuyorlar. "1 2 tane hata yapmış ne olacak günah keçisi ilan etmeye gerek yok." gibi söylemlerde bulunuyor Galatasaraylı yazarlar ve yorumcular. Bunlar nasıl Galatasaraylı arkadaş.

Marsilya'ya bir satabilseydik. O sırada klüp başkanları mı ne ölmüş, satamadık, bu kadar şansızlık olur. :(

Artı olarak yabancı dil bilmediğinden almamışlardı ahh ne fırsat kaçırmışız :mad:

Ben servete kızmıyorum artık futbol zekası ve teknik olarak engellidir benim gözümde acıyorum kendisine.

Hersey daha güzel olucak, yeterki bu adama güvenelim. :asd: :p

Halen basında ve medyada Serveti savunuyorlar. "1 2 tane hata yapmış ne olacak günah keçisi ilan etmeye gerek yok." gibi söylemlerde bulunuyor Galatasaraylı yazarlar ve yorumcular. Bunlar nasıl Galatasaraylı arkadaş.

Uyuz oluyorum yahu . Koskoca Servet ve her takıma lazım, dinamo Sarp Ama diğer tarafta 60 tane bulunacak Cana , hiçbir özelliği olmayan Neill .

Servet e bir şeyler söylemeye kalkıyoruz canım medyam hemen yahu bu adam Milli Takım stoperi neyini beğenmiyorsunuz diyor.Sanki Milli Takım zirvede.

Servet e bir şeyler söylemeye kalkıyoruz canım medyam hemen yahu bu adam Milli Takım stoperi neyini beğenmiyorsunuz diyor.Sanki Milli Takım zirvede.

senelerdir aynı masalla uyutmadılarmı

geri dörtlünün alayı milli...

milli takımın geri dörtlüsüde bana ispanyanın geri dörtlüsü...azerbeycandan ezber gol yiyor...

Bu cümleye dikkat. Rıdvan Dilmen denen herife ait;

Kewell, Elano, Baros gibi oyunculara, birilerinin Galatasaray'da oynadıklarını öğretmesi lazım. Buldular Ayhan'ı, Servet'i, Sabri'yi... Onların üzerinden besleniyorlar. Adres yanlış yerde aranıyor

İşte bu yüzden bu haldeyiz.

Yani, allah belanızı versin bu kadar mı belli edilir, ne denir ki artık ?

Geride kalan 3 sezonun katili.Bu adamın halen burada barınması Galatasaray'ın ayıbıdır.

servet_denizli.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt