#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

bir adama tribünden s ol git servet diye tezahurat yapılıpta o formayı utanmadan giyer anlamak değil.sen değilmiydin iyi oynamam için herkesin bana güvenmesi lazım diyen..e ne oldu manisa maçında gördük sana nekadr güvendiğimizio kadar küfür yedin hala o formayı giyiyorsun..devam et servet bjk maçında görüşürüz

Bırakıp giderse ancak Anadolu takımlarından birine gidebileceğini. Orada daha katı kurallar işliyor, bizde yaptığı hataların birkaçını onlarda yapsın kapı önüne konacağını iyi biliyor. Aslında Servet Galatasaray'a kanca takmakta kendince haklı.

Mustafa Sarp, Servet ve Ayhan Bülent Korkmaz'ın en has adamları.

Ciddi ciddi Bülent Korkmaz'ın ruh sağlığından şüpheleniyorum.

Ben kendisindende şüphe ediyorum

Geçen maçtan önce yorum yapıyor

Gençlerden konu açıldı hemen atladı lafa

''Benim'de hocalık karakterimde bu var genç oyunculara şans vermeyi seviyorum'' dedi

Yahu adama sormazlarmı

Ne diye Kewellı stopere çektin Semihe güvenip şans vermedin o zaman :)

Ben kendisindende şüphe ediyorum

Geçen maçtan önce yorum yapıyor

Gençlerden konu açıldı hemen atladı lafa

''Benim'de hocalık karakterimde bu var genç oyunculara şans vermeyi seviyorum'' dedi

Yahu adama sormazlarmı

Ne diye Kewellı stopere çektin Semihe güvenip şans vermedin o zaman :)

Fm oynarken veriyordur:D

En iyi yerli stoperdir ve defansif anlamda GS ın en iyi oyuncusudurLucas Neill den de teknik özellikleri dışında her anlamda üstündür hız,Hava topları vs. gibi .

Hiç çözemediğim oyuncu.Ona güvenirlerse iyi oynarmış-mış.Pehh.Allah'ım kurtar bizi böyle ağır ağır adamlardan artık.

En iyi yerli stoperdir ve defansif anlamda GS ın en iyi oyuncusudurLucas Neill den de teknik özellikleri dışında her anlamda üstündür hız,Hava topları vs. gibi .

Yapmayın bunları. Galatasarayda gördüğüm en kötü stoperdir. Daha kaç maç kaybettirmesi gerekiyor kötü stoper olduğunu görmen için 7 8 ?

Git sutopu falan izle. Mustafa ve Servet'i hala savunabildiğine göre futboldan çakmıyorsun demektir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt