#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

En iyi yerli stoperdir ve defansif anlamda GS ın en iyi oyuncusudurLucas Neill den de teknik özellikleri dışında her anlamda üstündür hız,Hava topları vs. gibi .

Ulan adam klübe küfretse en iyi stoperdir diye savunmaya geçiyorsun.Futboldan zerre anlamıyorsun ve görüşüne saygı duymuyorum. Git servetsporu falan tut.

Taraftar ayaklandı :) Artık Servet'in postalanması an meselesi :) Kayseri mağlubiyetini bekliyorum. Umarım hata yapar yine

Kayseri havaalanında,taraftar denebilecek bir kaç kişi, gidip Servet'le fotoğraf çektiriyor. Ne desek boş.

Ne servetmiş arkadaş.. Ergenekonu bile çökerttiler bu adam hala ayakta.. Sülalemizi belledin lan hepimizin. Ekmeksiz nankör koca kafalı sümüklü herif.. Defol git be.. Nolur ya :mad:

Cana Karabük maçında patates tarlasında yanlış pas attı diye yeri gökü yıkan adamlar Servet'e toz kondurmuyor nedense.

Rezilik rezillik o hatayı 5. lig topçusu yapmazdı! (Maç sonrası için antrenman)

Rezilik rezillik o hatayı 5. lig topçusu yapmazdı! (Maç sonrası için antrenman)

Artık millet küfür etmeye başlar. Açıkçası bir tane daha hata yapar ve o hatadan ötürü gol yersek; ben banlanmayı göze alarak küfrü basacağım.

İşte o üstün defans yeteneğinin bir fotoğrafı;

4c7f14476c3d23aa313a48911e7f2306_k.jpg

İnanamıyorum hala kadroda. Birileri bizimle dalga geçiyor abi. Kaç defa daha hata yapması lazım o formayı çıkartması için ?

Bugün sansliydi. Yine 2-3 kere adamini kacirdi ama verdigimiz pozisyonlar gol olmadi.

Orta saha ve defans oyuncularımız Servet'in boşluklarını doldurmak için her bir yerlerini yırttılar bugün. Kral Servet.

Bugunkü maçla alakalı değil ama bu takımda görmek istemediğim adamlardan biri.Gitsin kendine güvenilen bir yer bulsun.

2. yarida sol kanatta bir topla dribblingi vardi, neydi be o offff. koptum valla. :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt