Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Cevap: #76 Servet Çetin
servet cana bundan sonra oynamali iyi uyum sagladilar.
servet cana bundan sonra oynamali iyi uyum sagladilar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir takımın ilk 11'inde iki yumusak stoper olmamalı zaten. Puyol oyunun agresif tarafını, Pique ise estetik yanını oynuyor. Bir nevi Popescu-Bülent veya Falco-Stump gibi
Neill-Emre G. cok iyi olurdu aslında. O'da Keita, Topal ve Ugur gibi haketmedigi halde gönderildi.
Pique de sağlam bir stoper ama. Bilekleri yumuşak, tekniği yüksek ama zamanlaması, pozisyon alışı, markajı da çok sağlam. Yumuşak değil yani.
Hiçbir zaman öyle birşey demedim.Ama takımın şu haliyle Heitinga'yı koysan seviye atlamayacağımızı iddaa edebilirim.
Ne diyosun ya sen? Biz ne konuşuyoruz? Servet sağına soluna dönemeyecek kadar aciz bir adam diyoruz sen takım savunması diyosun? Takım savunması heralde olacak. Bunu sağlayacaksan bireysel hataları az yapan adamlarla kadronu şekillendireceksin. Servet sıkıştığı her anda hata yapıyor artık. Bu sezon kaç tane gol yedik nasıl unutuyorsunuz bunları? Bir iki gol hafızalarınızı da mı sildi?
Bu Servetin Galatasaraydaki son sezonu olmalı. Fakat bozan ve agresif bir stoper her takıma lazım.
Bu konuda aşağı yukarı hem fikiriz.
Ancak Bülent Korkmaz'ı Servet'le bir tutmamalısın. Çünkü Bülent Korkmaz, Servet gibi kalas bir adam değildi.
Pique - Puyol olayına gelince, evet oyun kurma işini daha çok Pique yapıyor bu doğru. Ancak Puyol, attığı her pası rakibe giden bir adam değil. Yine de Servet'ten iyi bir tekniğe ve oyun kurabilme yeteneğine sahip.
Neill ve Cana. İkisi de agresif, ikisi de rakibi bozar.
Bu konuda aşağı yukarı hem fikiriz.
Ancak Bülent Korkmaz'ı Servet'le bir tutmamalısın. Çünkü Bülent Korkmaz, Servet gibi kalas bir adam değildi.
Pique - Puyol olayına gelince, evet oyun kurma işini daha çok Pique yapıyor bu doğru. Ancak Puyol, attığı her pası rakibe giden bir adam değil. Yine de Servet'ten iyi bir tekniğe ve oyun kurabilme yeteneğine sahip.
Neill gerektigince yırtıcı degil bence. Ama istenileni yapan bir oyuncu, buda bize yeter.
Mehmet Yıldız yerine daha süratli bir forvet olsaydı, Servet kesin mantarlardı. Maç boyunca Servet ve M.Yıldız iyi güreş tuttular.
Mete yapma gözünü seveyim.Ben gerektiğinden de yırtıcı olduğunu düşünüyorum. Tabii yırtıcıdan kastının ne olduğuna da bağlı. Fiziksel mücadeleye girmekten kaçınmayan, sert müdahalelerde bulunan, rakibi yıpratan, boğuşan bir adam bana göre yırtıcıdır. Rakibe yapışıyor resmen, bunaltıyor. Her yere koşuyor, herkesle didişiyor. İleri geri, sağa sola parçalıyor kendini. Çok özverili adam.
Harbi süratli forvet sadece Servet'i değil, Neill'i de peşine takar, Cana'yı da..
Neillı begenmiyorum demedim ki, bence neredeyse Popescu kadar büyük ama hakettigi yeri bulamamıs bir oyuncu. Yırtıcıdan kastım yerde sürünerek Alex'in topunu kesen Emre G. gibi. Neill'ın takımdaki görevi liberoluk. Tek problem, takımdaki diger mevcut stoperlerin gerektigini yapmaması.
Everton'un defansına Neill'i çıkartıp Servet'i koy, Chelsea 4-5 atardı. Ve Everton büyük ihtimal 3 gol atamazdı. Bu maçı seyretmiştim çünkü. Goller hep Neill ve Heitinga'nın defanstan çıkardıkları iyi toplarla hazırlanmıştı.
Cana o adama arkadan çift dalar, Neill da çeker indirir.