#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

[video=youtube;RQC07LKfigk]https://www.youtube.com/watch?v=RQC07LKfigk[/video]

XDTeam Televizyonu'nun Videoları: Galatasaray - Manisaspor İLK GOL: MAKUKULA [HQ] | Facebook

[video=youtube;HPGLlEnjQEk]https://www.youtube.com/watch?v=HPGLlEnjQEk[/video]

[video=youtube;pEeWp9WM-MU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pEeWp9WM-MU[/video]

Galatasaray 2 - 4 Ankaragücü 17.10.2010 Özet - Hızlı.TV

2.22 ve 04.45 (03:58'e de dikkat edin. Baros'un golünde topa elle dokunmaya çalışıyor)

.

İşte değerlendirdiğiniz nokta yanlış.Hep 1'e1 değerlendiriyorsunuz.Hızlı ve çevik adamlar defansı 1'e 1 yakaladıkları zaman kim olursa olsun madara ederler.Yok bilmemkim belini kırmış,yok ondan çalım yemiş.

Niye bu kadar bireysel oluyorsunuz anlamıyorum.Mesela Shevchenko'nun belini kırdığı Servet'te mi kabahat yoksa Shevchenko'yu oraya gelene kadar hiç rahatsız etmeyen Fenerbahçe savunmasında mı?Buna vereceğiniz yanıt olaya ne kadar taraflı baktığınızın göstergesidir.

İşte değerlendirdiğiniz nokta yanlış.Hep 1'e1 değerlendiriyorsunuz.Hızlı ve çevik adamlar defansı 1'e 1 yakaladıkları zaman kim olursa olsun madara ederler.Yok bilmemkim belini kırmış,yok ondan çalım yemiş.

Niye bu kadar bireysel oluyorsunuz anlamıyorum.Mesela Shevchenko'nun belini kırdığı Servet'te mi kabahat yoksa Shevchenko'yu oraya gelene kadar hiç rahatsız etmeyen Fenerbahçe savunmasında mı?Buna vereceğiniz yanıt olaya ne kadar taraflı baktığınızın göstergesidir.

YouTube - Chivu vs Messi 2009/2010

Şöyle bir fark var yanlız. Mesela Arda, Volkan Şen, Milan Baros, Yekta vs.

Bu isimlerle her rakibe karşı elbet gol bulursun.

Ancak Avrupa'da Bordeaux, Hamburg ayarı bir takım çıktı mı Servet, Hakan Balta vs. ile illa gol yersin.

Galatasaray 1-0 olympiakos

Bordeaux 0-0 Galatasaray

Benfica 0-2 Galatasaray

Eğer şimdi için konuşuyorsan baltaya bir şey diyemem yok öncekilerle beraber konuşuyorsun.Balta olympiakos maçının da benfica maçının da yıldızlarındandır.Servetde bu maçlar süratli oyunculara karşı da çok iyi oynamıştır.

Örnek vermek istiyorsan yine aradan 1 maç çıkartıp metalist maçı diyebilirsin

Arkadaşlar yorum yazmadan videoyla cevaplar, skor göstermeler baydı artık.

Bide Allah aşkına Shevchenko bir dünya yıldızı(ydı), onun iyi oynaması için rakibinin kötü olmasına gerek yok. Saçmalamanın da bi sınırı olmalı..

makukula da atar, umut bulutta atar. Ne biçim bir düşünce anlayışıdır ki, yenilen her golün faturası savunmaya çıkarılır, atanın hiç marifeti yok sanki. Ozaman Baros'u kimse göklere çıkarmasın. Karşısında o "rezil" Servetin bile milli olduğu ülkede hangi stoper Barosu durdurabilirki?

Yetti artık 1-1 karşılaştırmalar..

"Benimle dalga geçiyorlar!"

Hem Ali Sami Yen'deki son maçta ilk golü atan, hem de Arena'daki ilk gole imza koyan Servet Çetin, "Ligde 3, kupada da 1 gol attım. Arkadaşlarım benimle 'golcü' diyerek dalga geçiyorlar" dedi.

Sivasspor maçını kazanarak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı başardıklarını aktaran tecrübeli oyuncu, performansındaki artış konusuyla ilgili olarak, şöyle konuştu: ''Rijkaard hoca burada olmadığı için arkasına konuşmak bana yakışmaz. Şunu söyleyebilirim, bir futbolcu için en önemlisi kendisine güvenilmesidir. Futbolcunun başarılı olması isteniyorsa, hocası ve yöneticisi güven vermeli. Ben biraz güvenimi yitirmiştim ve sahada istediklerimi yapamıyordum. Bu tüm futbolcular için geçerli. Başımızdakiler bana güvendiği zaman, performansım iyi olur.''

Servet, ligde kalan maçlarda iyi sonuçlar alarak üst sıralara çıkmak istediklerini, Ziraat Türkiye Kupası'nın ise kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, ''Ligde çok geride kaldık. İlk hedefimiz kupayı almak ama lig de önemli. Bitirebildiğimiz kadar yukarda bitirmek istiyoruz. Galatasaray'ın sıralamada altlarda gözükmesinden bir futbolcu olarak da utanıyorum'' diye konuştu.

LigTV

bazi kisiler hain diye ilan etmisti ve hedef adam haline gelmisti böyle aciklamamlar yaptigi icin.

bence yanlis degil söyledikleri ve kimse art niyet aramasin bu aciklamalarda.

hangi oyuncu iyi oynar hocasi güvenmedikce bilerek kötü oynamaz kimse ancak özgüveni gider.

eger rijkaardi göndermek icin kötü oynadi diye söyleyen varsa ozaman bütün takim art niyetliydi.

bütün takimin özgüveni kalmamisti, artik geri döndü!

Galatasaray 1-0 olympiakos

Bordeaux 0-0 Galatasaray

Benfica 0-2 Galatasaray

Eğer şimdi için konuşuyorsan baltaya bir şey diyemem yok öncekilerle beraber konuşuyorsun.Balta olympiakos maçının da benfica maçının da yıldızlarındandır.Servetde bu maçlar süratli oyunculara karşı da çok iyi oynamıştır.

Örnek vermek istiyorsan yine aradan 1 maç çıkartıp metalist maçı diyebilirsin

Her futbolcunun bir miladı vardır.

Hakan Balta'yı bende çok severdim. Ancak son 2 sezondur rezilleri oynuyor.

Kendisine iyi bakmadığı için olabilir, eskisi kadar istekli vs. olmadığı için olabilir vs.

Hakan Balta'ya resmen 2 sezondur tahammül ediyoruz. Sezon sonu gitmesi gerekiyor.

Servet ile Chivu 1'mi.Allasen mantıklı örneklerle gelin.Ayrınca Inter'li oyuncuların Messi'nin dripling yönlerini nasıl kapattığını söymeye gerek de yok.

Karmaşık duygular içerisindeyim.

Açık alanda değil ama karşı karşıya pozisyonda doğru yerde durursan ve iyi zamanlamayla müdahale edersen yavaşlığının pek bir önemi yok.

Servet Lukaku'yu da rezil etsin bir zahmet, Lukaku kim? Sanki dünyanın en iyi forveti. :) Drogba'yı da bir Chelsea'de oynarken rezil etsin, ondan sonra konuşalım.

Açık alanda değil ama karşı karşıya pozisyonda doğru yerde durursan ve iyi zamanlamayla müdahale edersen yavaşlığının pek bir önemi yok.

Servet Lukaku'yu da rezil etsin bir zahmet, Lukaku kim? Sanki dünyanın en iyi forveti. :) Drogba'yı da bir Chelsea'de oynarken rezil etsin, ondan sonra konuşalım.

Drogbayı rezil eden stoperin galatasarayda ne işi var biraz mantıklı yorumlar yapalım lütfen.Drogbayı durdarabilen savunma oyuncusu daha icat olmadı

Servet motivasyonla oynayan adam son zamanlarda tarftarda ona o destegi vermiyordu fakat son maclarda traftar sahip cikmaya basladi bir iki mac daha iyi oynasin taraftar dunku gibi ona bagigirsin performansi articaktir

Sanırım en golcü oyuncumuz Servet. :o

Golünü attı kutlamak gerek,nötr düşünüyorum Servet hakkında..

Servet ilk yarıda acayip nefret etmiştim senden.Ama şu anda seninle ilgili ne düşündüğümü bilemiyorum.

Müthiş mac cıkardı.

Cok basit oynadı.

İleriye top tasıdı.

Ve Tarihe gecti daha ne olsun hakketti.

servete sezon başı sallayanlar utanmalı bence; servet gibi adam zor gelir Galatasaray'a bi daha ,milii takımda da bi 4-5 sene banko oynar bence

Ne alakası var arkadasım sezon bası oynadıgı futbolla şimdiki birmi hata yaptıgında nasıl eleştiriyorsak iyi oynadıgındada alkısı veriyoruz bu kadar basit kimse yaptıgı seyden utanmasın

Servet'i Milli Stoper diye koruyanları anlamıyorum.

Türkiye Milli Takımı nedir? Bana bir açıklayın? Yani sanki İtalya'nın, Brezilya'nın, İngiltere'nin, Almanya'nın vs. stoperi sanılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt