#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Servet'i Milli Stoper diye koruyanları anlamıyorum.

Türkiye Milli Takımı nedir? Bana bir açıklayın? Yani sanki İtalya'nın, Brezilya'nın, İngiltere'nin, Almanya'nın vs. stoperi sanılacak.

En fazla 6 yabancı oynatabiliyorsun.O yüzden Türk stoper oynatılıyor genelde.Türk stoperler içinde 1 numarada Servet.

Servet'i Milli Stoper diye koruyanları anlamıyorum.

Türkiye Milli Takımı nedir? Bana bir açıklayın? Yani sanki İtalya'nın, Brezilya'nın, İngiltere'nin, Almanya'nın vs. stoperi sanılacak.

Takımda Servet'ten iyi 5 Türk pasaportu taşıyan futbolcu gösterdiğinde bana bu dediğinde haklı olursun.

Milli takım Türk futbolcu havuzu demek. Milli takımda maça başlayan adam da bu havuzun en iyi 11 oyuncusundan biri demek. Eh Nuri'yi, Hamit'i alamadığımıza göre...

Yabancı sınırlaması artık kalkmalı...

Orkun, Servet'e b.k atacam diye atmadığın takla kalmadı.

Her zaman hakedene hakkını vereceğiz,toparladığını söyleyebiliriz..

Yeterli yeterli

Hakan Balta'dan daha iyi, hem savunma, hem de mücadele anlamında.

Bir erkek bir kadın beraber olur, "bundan böyle sen benim helalimsin" der ya, Servet'te ilk golü atarak kulüpteki yerini artık saglamlastırdı. Bir Avrupa macerası olmazsa eger, Galatasaray'dan gönderilecegini zannetmiyorum.

Bundan böyle iyi ve hatasız oynamasını beklemekten baska yapacak birsey yok.

Servet asla kotu bir stoper degildir.Esas sorun yaninda ki adamlardir 1 sezonda 50 kisi degisyor onu tamamlayacak biri olmasi lazim

İnsanlara kapak dağıtmaya devam etmektedir... Yürüyedur aslan parçası!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt