#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Galatasaraydan gitmesi gerekenlerdendir kendisi..Dün gitsin, bugün kalsın..diye diye bu hale getiridiniz takımı..Gol atmış,hırslıymış falan umrumda değil..O hırsı kendisi için değil takımı için veren adam istiyorum ben..

Çok rahat olun Galatasaray doğru yönetilirse servetten iyi hem yerli hem yabancı oyuncu çok rahat bulunur..

Servet - Ayhan bu takımı sanki 2 si yaratmış gibi efe efe dolaşıyolar ortada . Burası ciddi bir spor klübü , sahada ciddiyetsiz oyuncular klübümüze yakışmıyor

Sturm graz ın forvetine karşı rezil olan kimdi lan biri de onu cevaplasa?

Şöyle Daddy Cool melodisi ile o stad inleyecekdi Defool Defool Servet diye ah ulan.Neyse eninde sonunda gidecektir.

barış güler burası mirc chat odası değil, arka arkaya mesaj kasıp dikkat çekmeye çalışma.

Messi 87'li.

Lukaku 93'lü.

Biri 24 yaşında.

Diğeri (maç yapıldığı zaman) 16 yaşındaydı.

messi 17 yaşında barça formasını giydi

demek ki yaşla alakası yok bu işin

Arkadaş sen ne saçmaladığının farkında değilsin heralde ki ısrarla iddia ediyorsun hala.Messi ile konunun bir alakası yok bu bir.İkincisi Messi nere Lukaku nere.Üçüncüsü de bu futbola elverişsiz adamı savunmak için bu kadar taklalar atmayın.Yok Lukaku'yu durdurmuş bilmemne diye,s.çıp batırdığı maçları sayarsam bu topice yazacak yüzün olmaz.

Servet iyidir.

Kötünün iyisidir.

Arkadaş sen ne saçmaladığının farkında değilsin heralde ki ısrarla iddia ediyorsun hala.Messi ile konunun bir alakası yok bu bir.İkincisi Messi nere Lukaku nere.Üçüncüsü de bu futbola elverişsiz adamı savunmak için bu kadar taklalar atmayın.Yok Lukaku'yu durdurmuş bilmemne diye,s.çıp batırdığı maçları sayarsam bu topice yazacak yüzün olmaz.

Iyi oynadigi maçlari saysam mesaj sayisindan dolayi konu kitlenir.

Servet'in adı Servetinho ve başka birşey olsa, çoktan yollanmıştı. Türk olmanın ekmeğini yiyor şu anda.

Servet kötü bir futbolcu değil ama Rijkaard'ın son dönemlerinde yaptıkları hiç hoş değildi. Defans hattını sezon sonu yenilemeliyiz ve orta sahaya takviye yapmalıyız.

Iyi oynadigi maçlari saysam mesaj sayisindan dolayi konu kitlenir.

Bu capsin sansürsüz halini senin bütün mesajlarının altına koyardım ama forum kuralları işte.:(Senelerdir bu foruma üyeyim gördüğüm en boş üyesin yeminle.Mümkünse birdaha beni alıntılama oldu mu?Hadi bakalım.:)

mlv28.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt