#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Lugano çevik adamdır, ağır kalmaz. Bunu kornerlerde rakibinden kurtulup kafa vuruşlarından bile anlayabilirsiniz. Hamlelerde ağır kalan bir adam değil yani.

Alex de tam kafa koymalık ortalar kesiyor yalnız. Sert ve kavisli.. Arda-Sabri gibi şandel yapmıyor.

Alex de tam kafa koymalık ortalar kesiyor yalnız. Sert ve kavisli.. Arda-Sabri gibi şandel yapmıyor.

Orası olayın farklı bir tarafı. Misimovic de çok iyi ortalar kesiyordu, oynadığı kısa dönemde. Servet'in kafa golünün ortasını o açmıştı Antalya maçında. Görene işte ama.

Hızlı ve çabuk olmak farklı şeyler. PAOK maçındaki pozisyonu hatırlamıyorum ama genel olarak Lugano yanındaki adam hata yaptığında bile bir anda oraya kendini atabilecek yada birkaç hamleyi üstüste yapabilecek bir adam ve kaldı ki Lugano 'nun çabuk olmasından da öte farklı bişey yazmıştım.

Fenerin stoperleri her türlü bizimkilerden daha iyi

[video=youtube;KQ6s0Ia3VZ4]https://www.youtube.com/watch?v=KQ6s0Ia3VZ4[/video] orda adamı düşürse Fener elenmeyecekti belkide skandal bir gol yedirdi.Amacım bir pozisyon üzerinden Lugano'yu karalamak değil ama Martin Cacares yedekken bu adam milli takımda nasıl ilk 11 oynadı yazın hala onu düşünüyorum.Arkasına atılan her top sıkıntı oluyor Fener defansının.

[video=youtube;KQ6s0Ia3VZ4]https://www.youtube.com/watch?v=KQ6s0Ia3VZ4[/video] orda adamı düşürse Fener elenmeyecekti belkide skandal bir gol yedirdi.Amacım bir pozisyon üzerinden Lugano'yu karalamak değil ama Martin Cacares yedekken bu adam milli takımda nasıl ilk 11 oynadı yazın hala onu düşünüyorum.Arkasına atılan her top sıkıntı oluyor Fener defansının.

Lugano dünya kupası karmasına seçildi gayette iyi oynadı.Fenerbahçedeki performansını bende beğenmiyorum genelde ama şl liginde felanda çok iyiydi, demekki önemli maçlarda iyi oynuyor.

O takımdan alınacak adam Yobo bence. Lugano değil.Yobo toparlıyor orayı.

Barzagliyi alsaydık devre arası juventustan hızlı davranıp

Bize çevik bi stoper şart sezon sonu Neill da yaşlandı

Yahu fb nin geri 5 lisi komple bizden iyi bunları niye tartışıyonuz ki halen adamı Allah çarpar aksini idda edersek bunu tartışıp millete rezil olmayalım

( Volkan - Andre Santos - Yobo - Lugano - G. Gönül ) > ( Ufuk - İnsua/H.Balta - Neill - Servet - Sabri )

servet,balta,zan,sarp,ayhan,barış,aydın,aykut defoooooooooolunnnnnnnn şu takımdan

Kizdik ettik ama son maclarda Servet´in hakkini vermemek bize yakismaz. Cok iyi oynuyor bence bu siralar. Tebrikler Servet.

Kizdik ettik ama son maclarda Servet´in hakkini vermemek bize yakismaz. Cok iyi oynuyor bence bu siralar. Tebrikler Servet.

Evet o kadar laf ettik ama 4-5 maçtır iyi oynuyor.Gerçi bizim kızdığımız asıl noktalar, açıklamaları, hücuma gereksiz çıkışları felan bunlar olmayınca kötü oyuncu değil Servet.

Ben Servetteki çıkışı Canaya bağlıyorum, Neill,Meira,G.zan tarzı ağır teknik adamlarla uyumlu olamıyor Servet, Song, Emre güngör Cana gibi mücadeleci kesici adamlarla iyi oynuyor.

Evet o kadar laf ettik ama 4-5 maçtır iyi oynuyor.Gerçi bizim kızdığımız asıl noktalar, açıklamaları, hücuma gereksiz çıkışları felan bunlar olmayınca kötü oyuncu değil Servet.

Ben Servetteki çıkışı Canaya bağlıyorum, Neill,Meira,G.zan tarzı ağır teknik adamlarla uyumlu olamıyor Servet, Song, Emre güngör Cana gibi mücadeleci kesici adamlarla iyi oynuyor.

ilk defa birisi gördü bunu, iste ben bunu her zaman yaziyorum. defansin saglami herzaman biri yerden kesen biride havadan kesen stoperlerdir.

mesela emre güngör ve servet veya simdiki gibi cana servet digerleri agir kaliyordu!

Takımın en iyi yerli oyuncusu Ardayla birlikte.

Bu adam için bir orta yol bulunamadaı. adam hem rezil hem de çok iyi olarak anılıyor aynı anda. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt