Furkan Erdem
Aslan Üye
- 28 Haziran 2010
- 9.465
- 2
- 1.173
Cevap: #76 Servet Çetin
ulan marsilyanın başkanı ölmese geçen sezon ne güzel 8 e çakıcaktık
ulan marsilyanın başkanı ölmese geçen sezon ne güzel 8 e çakıcaktık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan marsilyanın başkanı ölmese geçen sezon ne güzel 8 e çakıcaktık![]()

antep bedava ya almaz serveti
![]()
1.80 lik adama kafa vurduran dev stoper.
![]()
1.80 lik adama kafa vurduran dev stoper.
antepli dannye bakıyorum servete bakıyorum ve sonuc servet dannin yarısı bile degil..
Rakip forvete kafa vurduran dünyadaki ilk ve tek stoper.
Hani hava toplarında süper safsatası vardır ya..Külliyen palavra..Boyu kaç olursa olsun sıçramayı bilen ,zamanlamasını ayarlayan her oyuncu Servetten kafa topunu alır..Servet ancak bunları gerçekleştiremeyen ,hava toplarına çıkamayan forvetlerden doğal olarak tabiki kafa topunu alır..Eeee hızlı değil,topu oyuna sokmada çok yetersiz..Bu durumda bu adam kötü bir stoperdir..Şampiyon kadroda olması onun iyi bir stoper olduğunu göstermez..Aynı şekilde Baltanında ,Barışında yeterli bir futbolcu olduğunu göstermez..
Galatasaray ne zamanki Servet,Sabri,Balta,Ayhan,Sarp,Barış,Aydın gibi oyunculara muhtaç olmaz o zaman düzelir..Aksi takdırde hiç bir halt olmaz bu takımdan..Ve bunu 3 senedir görmekte zorlanan fiyasko yönetim ve onun şakşakçıları ne zaman yok olursa o zaman huzura ereriz...
Servet,Balta,Serkan,Neill,Ayhan,Kewell,Culio nun bir arada oynadığı maçlarda hız sorunu yaşarsın..Rakibe önde bastığın her dakika rakiplerin hızlı oyuncularını yıldız yaparsın..(Popov gibi) Senelerdir bu hız ve çabukluk sorununuda çözemediler..Ne kadar ağır oyuncular varsa alınıyor..Yani Servet,Ayhan,Balta,Serkan gibi oyunculardan kurtulduğun an yerlerine alınacak oyuncularla(bu oyunculardan daha ağır oyuncular bulnak zor)bu sorundanda kurtulmuş oluruz..Ama bu yönetimle değil.Bunlar alırsa gidenleride aratırlar..
Rakip forvete kafa vurduran dünyadaki ilk ve tek stoper.
Sence takımımızdaki en çabuk oyuncular kimler acaba , merak ettim de ?