#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Arda'nın Sabri'nin Ayhan'ın olmasını anlarım ama Servet gibi bir adam asla kaptan olmamalı.

Arda ve Sabri'yi hepimizi biliyoruz zaten senelerdir altyapımızdalar ve oynuyorlar. Ayhan da 11 yıldır takımımızda onu da kabullendik.

Servet Sabri oyundan çıktığı anda oyunda olan ve en fazla Galatasaray formasını giydiği için kaptanlık pazubandını takıyorsa bu mantaliteyi değiştirmemiz gerek.

Servet Komedi dükkanında :ays:

ImageView.ashx

Galatasaray kariyerini özetleyen bir programa katılmış.

Cana gibi boşa uçup rakibi pozisyona sokmadığı için servet suçlu çok haklısınız

Cana pas konusunda çok iyi olmayabilir ama Servet'ten fazlasıyla iyi olduğu bir gerçek.

Servet de tam tersi ayağında geveleyip kendi kalemize girmesini sağlıyor.

[video=youtube;RQC07LKfigk]https://www.youtube.com/watch?v=RQC07LKfigk[/video]

6 Milyona gagaliyorduk ne güzel Marsilya Kulübüne...

Simdi bunu Isvicre´nin "Servette Genf" kulübü bile almaz..

serdar kesimal dusuneilir diycem yerine ama ondada ali turan yuzunden adamlarla terso durumdayiz

serdar kesimal dusuneilir diycem yerine ama ondada ali turan yuzunden adamlarla terso durumdayiz

Serdar en azından şimdilik ''overrated'' bir futbolcu durumunda,...Kayserili olduğum için yakından izlemekteyim,zamanında Ali Turan için de ''bedavaya bile alınmamalı,asla büyük takım oyuncusu olamaz'' diye yırtındım durdum da dinletemedim kimseye:mad::asd:...Serdar uzun boylu olmasına rağmen hava toplarında eksik,orta saha oynamışlığı olmasına rağmen teknik olarak bir fark ortaya koyamıyor,çok gereksiz yerlerde saçma fauller yapıyor;bu zaafları çoğunlukla kapalı oynayan bir takımda yaşıyor olması,büyük takım oyuncusu olma konusunda ümit kırıcı...Tabi Eren Güngör var birde,talihsiz sakatlıklar yaşamamış olsa bu ligden alınacak açık ara ilk futbolcu idi,durumuna çok üzülüyorum,inşaallah sağlığına tam olarak kavuşur...

Servet kapak takmaktan siz almaktan bıkmadınız bağımlılık yapıyor sanırım ;)

Maradona bile Servetin Kazma olduğunu söylemiş , bunun üstüne söylenecek bişey varmı ? :D:D Varsa ruh sağlığından süphe ederim :D

Servet şuan hala Galatasaray'daya inanamıyorum çok kötü bir futbolcu kazma ve ağır sene sonu ilk gitmesi gerekenlerden.Savunma kaç senedir hallaç pamuğu mubarek elini kolunu sallayarak gelip gol atıyorlar.Leverkusen 5-1 Hamburg 2-0'dan 3-2 ligde yedirdiği goller 5-3'lük sivasspor maçında yedirdiği goller o sene şampiyon olduk diye tölere edildi.Feldkamp,Skibbe,Bülent,Rijkaard, 4'üde kovuldu hepsindede Servet başroldedir.Milli takımdada Euro 2008'de delik deşik savunmamız vardı gol yemediğimiz maç yoktu.Arda olmasa Emre olmasa Semih olmasa hatta savunmaya aşırı destek verip birçok pozisyonu önleyen ve inanılmaz oynayan Mehmet Topal olmasa çoktan elenmiştik ve fatura servet'e kesilmişti.Hala serveti savunanlar varya yuh diyorum açın 2007'den beri yediğimiz golleri izleyin %50'sinde Servet'in parmağı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt