Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
Cevap: #76 Servet Çetin
Maradona nasıl bir adam olduğunu sık sık kanıtlıyor onun laflarıyla futbol yönlenseydi işimiz yaş
Coachs' ass kicker Servet diyosun.
Bi de benim halamın bıyıkları olsaydı neler olurdu sen bak gör, yoruma bak ya
Maradona bile Servetin Kazma olduğunu söylemiş , bunun üstüne söylenecek bişey varmı ?Varsa ruh sağlığından süphe ederim
![]()
Maradona nasıl bir adam olduğunu sık sık kanıtlıyor onun laflarıyla futbol yönlenseydi işimiz yaş
Servet şuan hala Galatasaray'daya inanamıyorum çok kötü bir futbolcu kazma ve ağır sene sonu ilk gitmesi gerekenlerden.Savunma kaç senedir hallaç pamuğu mubarek elini kolunu sallayarak gelip gol atıyorlar.Leverkusen 5-1 Hamburg 2-0'dan 3-2 ligde yedirdiği goller 5-3'lük sivasspor maçında yedirdiği goller o sene şampiyon olduk diye tölere edildi.Feldkamp,Skibbe,Bülent,Rijkaard, 4'üde kovuldu hepsindede Servet başroldedir.Milli takımdada Euro 2008'de delik deşik savunmamız vardı gol yemediğimiz maç yoktu.Arda olmasa Emre olmasa Semih olmasa hatta savunmaya aşırı destek verip birçok pozisyonu önleyen ve inanılmaz oynayan Mehmet Topal olmasa çoktan elenmiştik ve fatura servet'e kesilmişti.Hala serveti savunanlar varya yuh diyorum açın 2007'den beri yediğimiz golleri izleyin %50'sinde Servet'in parmağı var
Coachs' ass kicker Servet diyosun.
Bi de benim halamın bıyıkları olsaydı neler olurdu sen bak gör, yoruma bak ya
Maradona'nın futbolculuğuna tabiki laf etmeyeceksin ama bir stoper rakibini durdurmak için ağzına tekme atabilecek kadar acizse Maradona yerden göğe kadar haklıdır.Bu adam da kazma kere kazmadır.