Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay ağam,paşam çalım atmış.İroni yoluyla laf sokmaya çalışan bazı zatlar,bu sefer takımı satmadı doğru ama içine sinmeyen onun kazmalığını yüzüne vuran bir hoca geleceği zaman satmaya yeltenecektir.Nereden mi biliyorum?Çünkü Ankaragücü maçını izledim.
Ha bir de futbolu bırakana kadar bu takımın formasını terletecekmiş.Şöyle işbilen Rangnick gibi Schaaf gibi bir Alman gelsin ben o zaman görürüm Servet'i.Pozitif futbolu düşünen hiçbir yabancı hoca kadrosunda bu futbola elverişsize forma vermez.
Vay ağam,paşam çalım atmış.İroni yoluyla laf sokmaya çalışan bazı zatlar,bu sefer takımı satmadı doğru ama içine sinmeyen onun kazmalığını yüzüne vuran bir hoca geleceği zaman satmaya yeltenecektir.Nereden mi biliyorum?Çünkü Ankaragücü maçını izledim.
Ha bir de futbolu bırakana kadar bu takımın formasını terletecekmiş.Şöyle işbilen Rangnick gibi Schaaf gibi bir Alman gelsin ben o zaman görürüm Servet'i.Pozitif futbolu düşünen hiçbir yabancı hoca kadrosunda bu futbola elverişsize forma vermez.
Schaaf'a yaz bir mektup o zaman anlatsin neden Mertesacker'i oynattigini.
Kendisini hiç sevmem ve beğenmem ama bugün açık konuşmak gerekirse takımın en iyisiydi.
Mertesacker > Servet Çetin
Ayrıca Werder Bremen'in yinede en zayıf halkalarından birisi.
Schaaf'a yaz bir mektup o zaman anlatsin neden Mertesacker'i oynattigini.

Mertesacker'de Servet'i top diye oynayabilecek yetenek var,şaka mı bu yazdığın?Bayern'e attığı golü izleyin en basitinden.Tanımadan etmeden yorum yapmayın adamın fiziğine bakıp.
@Onur Gürel
Çay koy sen genç.Kalli fosilin,geri kafalının teki.Rangnick diyorum Kalli diyorsun.![]()
Golle olculuyorsa Servet'in Ermenistan'a attigi golu izle. Mertesacker genel olarak Servet'ten iyidir ama onun da en kotu ozelligi teknigi (ve agirligi, ayriyetten).
Mac Ermenistan olmayabilir, ama bir macta ceza sahasi icinde Zlatan golu atmisti onu diyom
5 senedir sürekli izlediğim ve sürekli önerdiğim bir adamdır.Bir Pique değildir tabi ama teknik kapasitesi gayet iyidir.Hem milli takımda hem de Bremen'de oyunu geriden kuran adamdır Naldo ve Friedrich gibi üstadlarla oynamasına rağmen.Golle olculuyorsa Servet'in Ermenistan'a attigi golu izle. Mertesacker genel olarak Servet'ten iyidir ama onun da en kotu ozelligi teknigi (ve agirligi, ayriyetten).
Mac Ermenistan olmayabilir, ama bir macta ceza sahasi icinde Zlatan golu atmisti onu diyom
Mertesacker'e hep dev ama topa dokunurken topu oldurecekmis gibi gozuken bir adam olarak baktim. Servet'ten teknik oldugunu biliyorum, demek istedigim Servet gibi fizigi ve savunmasiyla on plana cikan bir adam, Neill gibi oyun kurmasiyla degil. Ama oyun da kuruyorsa helal olsun, demek ki yanlis biliyomusum