#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Ya şu Servet bizim takımda oynayacak adam değil.Bunu gerçekten söylüyorum.

Vay ağam,paşam çalım atmış.:asd:İroni yoluyla laf sokmaya çalışan bazı zatlar,bu sefer takımı satmadı doğru ama içine sinmeyen onun kazmalığını yüzüne vuran bir hoca geleceği zaman satmaya yeltenecektir.Nereden mi biliyorum?Çünkü Ankaragücü maçını izledim.:asd:Ha bir de futbolu bırakana kadar bu takımın formasını terletecekmiş.Şöyle işbilen Rangnick gibi Schaaf gibi bir Alman gelsin ben o zaman görürüm Servet'i.Pozitif futbolu düşünen hiçbir yabancı hoca kadrosunda bu futbola elverişsize forma vermez.

Alman hocalar serveti oynatmaz diyen adama servetin en iyi zamanında teknik direktör kalli değilmiydi diye sorarlar

Vay ağam,paşam çalım atmış.:asd:İroni yoluyla laf sokmaya çalışan bazı zatlar,bu sefer takımı satmadı doğru ama içine sinmeyen onun kazmalığını yüzüne vuran bir hoca geleceği zaman satmaya yeltenecektir.Nereden mi biliyorum?Çünkü Ankaragücü maçını izledim.:asd:Ha bir de futbolu bırakana kadar bu takımın formasını terletecekmiş.Şöyle işbilen Rangnick gibi Schaaf gibi bir Alman gelsin ben o zaman görürüm Servet'i.Pozitif futbolu düşünen hiçbir yabancı hoca kadrosunda bu futbola elverişsize forma vermez.

Schaaf'a yaz bir mektup o zaman anlatsin neden Mertesacker'i oynattigini.

Servet2in nesini beğeniyorsunuz teknik sıfır, acayip ağır çok kolay çalım yiyo,r pozisyon almasını bilmiyor, sırf fiziğiyle oynuyor.

Kendisini hiç sevmem ve beğenmem ama bugün açık konuşmak gerekirse takımın en iyisiydi.

Mertesacker > Servet Çetin

Ayrıca Werder Bremen'in yinede en zayıf halkalarından birisi.

WOW!!!!!!!!!!!!

NE KADAR MUTHIS BIR ARGUMAN

TEBRIK EDERIM

Ikisi arasindaki TEKNIK YETERSIZLIK BENZERLIGINI kastettigimi anladigin vakit bana cevap ver. Mertesacker'in Servet'ten daha iyi oldugunu biliyorum. Mertesacker Bundesliga'da, Servet de STSL'de oynuyor bunu da dusun cevabini yazarken.

Schaaf'a yaz bir mektup o zaman anlatsin neden Mertesacker'i oynattigini.

Mertesacker'de Servet'i top diye oynayabilecek yetenek var,şaka mı bu yazdığın? :D Bayern'e attığı golü izleyin en basitinden.Tanımadan etmeden yorum yapmayın adamın fiziğine bakıp.

@Onur Gürel

Çay koy sen genç.Kalli fosilin,geri kafalının teki.Rangnick diyorum Kalli diyorsun.:asd:

Servet i de beğenmezsek hangi yerli oyuncumuzu futbolcu kategorisine dahil edeceğiz?...Onu takımdaki en yetersiz yerlilerden biri olarak gördüğüm gün zaten takım kurtulmuş demektir,kalması ya da gitmesi umurumda olmaz o vakit de,Servet o gün kaç yaşında olur,hala faal futbola devam ediyor olurmu bilemem...Yalnız bugün,yaptığı slalom dışında da topları çok iyi kullandı,şaşırtıcı derecede soğukkanlı ve bilinçli idi...Aklıma 30 sonrası çok daha iyi olan Bülent geldi...

Mertesacker'de Servet'i top diye oynayabilecek yetenek var,şaka mı bu yazdığın? :D Bayern'e attığı golü izleyin en basitinden.Tanımadan etmeden yorum yapmayın adamın fiziğine bakıp.

@Onur Gürel

Çay koy sen genç.Kalli fosilin,geri kafalının teki.Rangnick diyorum Kalli diyorsun.:asd:

Golle olculuyorsa Servet'in Ermenistan'a attigi golu izle. Mertesacker genel olarak Servet'ten iyidir ama onun da en kotu ozelligi teknigi (ve agirligi, ayriyetten).

Mac Ermenistan olmayabilir, ama bir macta ceza sahasi icinde Zlatan golu atmisti onu diyom

Golle olculuyorsa Servet'in Ermenistan'a attigi golu izle. Mertesacker genel olarak Servet'ten iyidir ama onun da en kotu ozelligi teknigi (ve agirligi, ayriyetten).

Mac Ermenistan olmayabilir, ama bir macta ceza sahasi icinde Zlatan golu atmisti onu diyom

Golle ölçülmüyor da ben de öyle alelade bir golden bahsetmiyorum.Neredeyse 0 açıdan uzak direğe plase yaptı adam.Mertesacker ağırdır tek zaafı da budur.Mertesacker teknik değil diyen adam Mertesacker'i izlemiyordur.Seni severim reis ama bu tartışmayı bırakalım burada iyisi mi.:asd:5 senedir sürekli izlediğim ve sürekli önerdiğim bir adamdır.Bir Pique değildir tabi ama teknik kapasitesi gayet iyidir.Hem milli takımda hem de Bremen'de oyunu geriden kuran adamdır Naldo ve Friedrich gibi üstadlarla oynamasına rağmen.

Mertesacker bizim takimda 10 numara oynar. öyle bir teknigi sahiptir. sacma sapan konusmayalim. bir alman milli macinda sirf Mertesacker'in geriden oyun kurma konusundaki basarisini bir video halinda gösterdiler. adam neredeyse sifir pas hatasi ile ileriye dogru pas cikardi. topla sürekli bos alanlara cikiyor. öyle sacma sapan yan pas yapan bir adam degil.

Mertesacker ile Servet'i kıyaslamak saçmalıktır Mertesacker Servet'i alt yapısıyla ezer.Servet fiziğiyle futbolcu olmuş biri.

mertesacker ile servet'i kıyaslamak, adriana lima ile yıldız tilbe'yi kıyaslamaktan beter bir hareket

Hücuma katkısı harikaydı ama o uzatma dakikalarındaki golü atması lazımdı. :o

Mertesacker'e hep dev ama topa dokunurken topu oldurecekmis gibi gozuken bir adam olarak baktim. Servet'ten teknik oldugunu biliyorum, demek istedigim Servet gibi fizigi ve savunmasiyla on plana cikan bir adam, Neill gibi oyun kurmasiyla degil. Ama oyun da kuruyorsa helal olsun, demek ki yanlis biliyomusum

Mertesacker'e hep dev ama topa dokunurken topu oldurecekmis gibi gozuken bir adam olarak baktim. Servet'ten teknik oldugunu biliyorum, demek istedigim Servet gibi fizigi ve savunmasiyla on plana cikan bir adam, Neill gibi oyun kurmasiyla degil. Ama oyun da kuruyorsa helal olsun, demek ki yanlis biliyomusum

Heh şöyle hizaya gel:D

10 maçtır takımın en iyisi mi? Hayır diyen bıraksın bu işi.

Servet iyi bir takım kurulursa ve yabancı sınırıda kalkmazsa bu takımda her zaman oynar. Bu kadar basit.

Bugün hakkını vermek gerek ekstra çalıştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt