#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Rıdvan Dilmen: Servet Galatasaray'ın herşeyi.

Rıdvan Dilmen: Baros Galatasaray'a yakışmıyor.

Bu adam bütün taraftarların taptığı yorumcu değil mi? Adam resmen beynine giriyor taraftarın.

guzel taktik

embesil taraftarlari kandirmasi normal hic onemli degil

o kandirmasa baskasi kandirir

İlk iş bu adamdan kurtulmak olmalı. İsmail Güldüren'den hiç fazlası yok bu adamın.

Galatasaray kaptanı rakip oyuncuya 7 8 defa küfür ediyor. İşte karakteri bu adamın.

Gideceği gün bayram yapıcam. Önümüzdeki yıllarda da Galatasaray'ın Servet'den kurtuluş yıldönümü olarak her yıl kutlayacağım.

Yüzsüz gülüyordu, otobüsten inerken.

adam oldukca kotu bir futbolcu ciddi soyluyorum

gerek yaptiklari gerek yapamadiklariyla bir butun

50513_11921395873_123461_n.jpg

Bu adama öle tepki gösterelim ki seneye takımda kalcak yüzü olmasın.

Adam bizimle dalga geçiyor. Ne yaparsa yapsın medya övüyor. İçimizde bile Servet'i koruyanlar var. Kaleyi içten fethetmişler birkere.

servete laf yok ama ardaya tam gaz tepki medyada.harbiden cok salak bir camia olmaya başladık.şu adamdan ne zaman kurtulursak o zaman yükselişe geceriz.2 gol de de hatası var.1.golde ali turan dan topu alamadı,2.golde taca atsa topu sanki kerizması bozulacak....

defol git artık ya...

Takımın en kötü futbolcularından bence en kötüsü bu ve benzeri futbolcularla bi cacık olacagını sanmam futbol adına.

rijkaard'ın üzerine yürümesi adam gitsin diye bilerek oynamamak.hagi bütün futbolcular ile soyunma odasında vedalaşırken, bu arkadaş hagi yanına geldiğinde telefonunu bile kapatmadan küfreder gibi tokalaşmak.servet'ten zaten nefret ediyordum, artık tiksiniyorum.bu adama kaptanlık bandınıda verdik ya ....... artık bi şey demiyeceğim.

Galatasaray.com | GSTV online platformu şurdan görülebilir karakteri.

rijkaard'ın üzerine yürümesi adam gitsin diye bilerek oynamamak.hagi bütün futbolcular ile soyunma odasında vedalaşırken, bu arkadaş hagi yanına geldiğinde telefonunu bile kapatmadan küfreder gibi tokalaşmak.servet'ten zaten nefret ediyordum, artık tiksiniyorum.bu adama kaptanlık bandınıda verdik ya ....... artık bi şey demiyeceğim.

Galatasaray.com | GSTV online platformu şurdan görülebilir karakteri.

bende pazar günü gördüm.hagi vedalaşırken adamın umurunda değil.böyle karektersiz adamlarla yola devam ediyoruz.bu adam geldiinden beri defansımız bk gibi.yanına kim gelirse gelsin felç oluyor.

Allah rızası için gönderin şu adamı.....

Galatasaray taraftarı ne acizmiş! Adam Galatasaray'ı batırdı hala gitmemek için direniyor. Taraftar ise alakasız futbolcuları yuhlamaya devam ediyor. Sabri sakat olmasa Sabri'ye küfür ederlerdi. Galatasaray'ın ağır abisi Servet'i yuhlayacak taraftar anasının karnından doğmamıştır daha.

Adamın menajeri bile yüzsüz ; Servetin Galatasaraydan aldığı parayı her baba yiğit veremez diyo . Bulmuşlar eşşeği sömürün

Ersan'la iyi bir ikili olurlar.

Milli takımımız kangren den kurtuluyor. Ersan Gülüm ve Serdar Aziz iyi ikili olurlar. Keşke alabilsek ikisinide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt