#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 76 Servet Çetin

Adamın adı Servet bize servet gibi bişey kazandırdı soyadı çetin çetin gibi stoperdi ve ayrıca adam gibi adamdı kimseye karışmazdı ilk kaptan olduğu maçta ise sakatlandı :(

1245314422882.jpg

çok seviyodum servet i ya..sözünün eriymiş helal olsun..galatasaraya para kazandırmadan gtmem dedi ve dediğini yaptı.son şampiyonluğumuzdaki hakkı inanılmaz büyük..başarılar ayıboğan...

İstese sözleşme yenilemez geçen sene giderdi, muhtemelen daha çok para alırdı hemde. Sivastan gelirkende bonservisi elinde olmasına rağmen 500 bin euro ödetmişti sivasa. Hakikatan adam gibi adamsın servet gidersen yolun açık olsun, kalırsan da başımızın üstünde yerin var...

Kendisi bildiğim kadarıyla Beşiktaş taraftarıdır. Bir sohbet arasında duymuştum Sivasspor'da oynarken. Gaziantep'te otelde karşılaşmıştık kendisiyle. Ama yinede çok severim kendisini. Adam gibi adam ve çok ta mütevazi. 8 milyona gitsede, Galatasaray'ımda kalsada memnun olurum.

Çok özleyeceğim adamdır.Tuttuğu takım açıkcası umrumda değil,sabri gibi G.Saraylıdansa servet gibi beşiktaşlıyı tercih ederim.

servet'in transferi kesinleşsin artık. ya takımda kalsın ya da gitsin. servet'i çok severim ve şu an açık ara en iyi türk stoper hatta tek belki ama bana göre bu saatten sonra gitmesi herkes için hayırlı olacaktır. servet kafa olarak marsilya'da zaten. eğer kalırsa eski performansını gösterememesinden korkuyorum. hem kalırsa transfer yapmamız da çok zora girecek, bize transfer için kaynak lazım. bunun için gitmesi en hayırlısı olur artık ama bu gidişle bu fransızlar bize ikinci kazıklarını atcaklar galiba :mad:

Servet'in artık Avrupa'ya gitma vakti geldi. Marsilyay'yı coşturacaktır. Gitmezse pişman olur belki son şansı. Yönetim kolaylık sağlamalı fiyatı 6-7 milyona indirebilir. Yönetim futbolcusuna biraz vefalı olmalı.

Bu saatten sonra transferinin gerçekleşeciğini sanmıyorum eğer Servet Galatasaray'da kalırsa savunmada sıkıntı çekmeyiz çünkü bu adamlar uzun süredir birbirleriyle oynuyor... Franco'nun önünde iki tane duvar var...

Bu saatten sonra transferinin gerçekleşeciğini sanmıyorum eğer Servet Galatasaray'da kalırsa savunmada sıkıntı çekmeyiz çünkü bu adamlar uzun süredir birbirleriyle oynuyor... Franco'nun önünde iki tane duvar var...

Orasını tartışmak bile yersiz ama artık bundan sonra geçen her sene değerini arttırması pek muhtemel değil. 6m €'ya satarsak bile iyi benim için :)

marsilya ayak yapıyor bence ama farketmez kalsa daha iyi olur..

Kalsın kalsın yoksa 2 tane stoper almak zorund kalacağız ve bunların yabancı olası gerekecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt