#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Umarım Kasımpaşa maçında gereken tepkiyi görür. Son şans bunlar.

Defol git lan.Altyapı oyuncularına parmak sallayıp gider yaparsın, Rijkaard'a gider yaparsın, Skibbe'ye gider yaparasın.Florya'nın ağasımısın nesin lan?Sana bu yetkiyi verenler gidiyor, sende git.Bir dakika durma.

işte Servet gibi adamlar takımda kalıcaksa bu işin ilacı Fatih Terim dir.

takım komple değişmeyecek sonuçta

kadro kökünden değişmeyeceğine göre, başlarına Terim i getirmek en uygun hamle olur

kadro kökünden değişmeyeceğine göre, başlarına Terim i getirmek en uygun hamle olur

Bu saatten sonra Servet başarılı olsa bile takımda görmeyi istemem. İsterse Sarp Barış kalsın ama Servet Balta DEFOLSUN.

ya fatih terim kabiliyeti olan adamı kendine getirir. bu adamda kabiliyet diye bişey olmadıgı icin belli bir gazla oynar. ondan sonra gene bizi cıldırtan servet ortaya cıkar.

Servet'in içine Lucio ruhu sokulsa fark etmez artık, sorun performans vesaire değil.

Servet'e küfrettim diye iki kez MYC yedim, su an sinirli degilim sinirleneyim yine küfredecem saticiya..

Galatasaray armasini satan Messi de olsa, o artik düsmandir, serefsizdir, takimda kalmasini isteyende haindir... Arma diyoruz, Galatasaray armasi... Parçali forma, Ali Sami Yen, Metin Oktay, Gündüz Kiliç, Jupp Derwall...

Bu hafta Kasımpaşa maçında Servet'i ıslıklamalıyız. Yoksa malesef seneyede takımda olur. Kimse ona bizim verdiğimiz parayı vermez.

Islıklamadan daha fazlası olmalı. ''ADAMSIN CEM SULTAN'' diye koca bir pankart açsak anlar mı diyeceğim de anlayacağına hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.

Şu Galasın yerine ahmet kesimi oynatsalardı on numara 1 stoper kazanmış olabilirdik kaybettiğimiz bir senede birşeyler kazanmış olabilirdik ...

Islıklamadan daha fazlası olmalı. ''ADAMSIN CEM SULTAN'' diye koca bir pankart açsak anlar mı diyeceğim de anlayacağına hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.

Anlayacağı bi şey yapmak lazım o zaman. Maça gidenlerle haberleşip organize olmak lazım. 90 dakika boyunca her top ayağına geldiğinde ıslıklarsak birileri bi şeyleri anlar bence.

Umarım sene sonu gider takımımızdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt