#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Avrupa'ya gitmesi kendisi ve Türk futbolu için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Galtasaray Servet'in yerine SEMİH ve MURAT'ı oynatabilir. Bence Servet2ten daha da iyi oynarlar.

Katılmıyorum.Semih ve Murat daha çok gençler 1-2 sene daha bizde oynamaları gerek bu göreve gelmeleri için.Ama tabiki Servet iyi bir teklif gelirse gidebilir.

Eğer söylenenler doğruysa 10milyon € veriyorlarsa gitsin bencede. Hem kendi kariyeri açısından hemde kulüp açısından faydalı olur.

Servet iyi bir fiyata satılmalı ribery kazığını bir nebzede olsa kurtarabiliriz marsilyadan böylece.. :D

10 milyona Eren + Aydin + Abdurrahman Dereliyi Aliriz :)) Saka bir yana Servet gitsede problem olmaz. Meira'nin gercek partneri Emre Gungor var.

Bunun yaninda Kalli'nin son eseri Semih Kaya der Osman Tanburaci :))

Bence Servert sezon bittiginde satilsin ve Meira-Emre Güngör ikilisiyle oynansin, yedekdede Semih Kaya olur. Murat Akca fiziksel acidan daha gelismesi gerekiyor bana kalirsa, kiraya verilsin.

Öyle yada böyle şuan milli takımın 1 numaralı defans oyuncusu

Servet'le 3 yıl daha (?)

Yönetim, Skibbe'nin "Bırakmayın" dediği yıldızın menajerini görüşmek için Antalya kampına çağırdı

Servet'le 2013'e

Avrupa devleri peşinde

G.Saray , Servet Çetin'in sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim; Marsilya, Dortmund ve Portsmouth'un listesinde yer alan oyuncunun menajeri Mithat Halis'i 10 Ocak'ta Antalya'ya davet etti. Kampta yapılacak görüşmede sözleşmesi 2010'da bitecek Servet'e 3 yıllık yeni mukavele önerilecek.

Parası

2 katına çıkacak

Milli stoperin ücretinde de ciddi bir iyileştirme yapılacak. Servet'in halen 500 bin euro olan yıllık garanti parasının, gelecek sezon 700 bin euro'ya, sonraki 3 yıl için de 900 bin euro'ya çıkarılacağı öğrenildi. Yönetimin, Servet'i satmama kararında Skibbe'nin "Yerine onun gibisini bulamayız" sözleri etkili oldu.

Fotomaç...

İnşallah bu haber doğrudur.

İnşallah bu haber doğrudur.

#Servet ile 3 yıl daha#

G.Saray yönetimi başta Marsilya olmak üzere birçok Avrupa kulübünün transfer listesindeki Servet ile nikah tazelemeye hazırlanıyor.

Sarı kırmızılı takım, 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun mukavelesini Antalya kampında uzatacak. 2010 yılında bitecek olan sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatacak olan yönetim, Servet'in parasına da zam yapacak. Saray'dan 500 bin euro para ve 10 bin YTL de maç başına ücret alan Servet için yönetim, bu rakamı yıllık 1.2 milyon euroya çıkaracağı öğrenildi.

SABAH.

Servet'i alacak takıma birde üstüne 10 milyon € cepten veririm :D

Para ediyorken satacaksın böyle olmaz bu işler 1-2 sene sonra performansı çok düşecek olursa büyük zarara uğrarız...!!!

Satin bakalim defans oyuncunuz bol nede olsa.. Ligin en az gol yiyen takimiyiz.. servet gitse ne olurkii dimii dokunmaz hic takima

Para kazandıracaksa tabiki herkez satılır ama unutmamamız gereken bir şey varki Servet şuan en iyi Türk stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt