#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

G.Saray'a Servet şoku

Galatasaray, Altay deplasmanından 3 puanla döndü ama Servet'i kaybetti. Maçın son dakikasında Sehmus ile girdiği mücadelenin ardından omzundan sakatlanan başarılı futbolcunun durumunun ciddi olduğu açıklanırken, yapılacak kontrollerin ardından Servet'in ne kadar sahalardan uzak kalacağı belli olacak.

Kaynak: Lig TV

Servetim insallah cok ciddi birseyin yokturda bizi Meira ya birakmazsin. Gecmis olsun.

uff kötü oldu bu.

Emre Güngör hemen dön, sana ihtiyacimiz var.

Geçmiş olsun Servet , çok fazla beğenmesemde oyununu yüreğiyle oynayanlardan.

acil şifalar...

Emre Güngör yerini alırsa bırakmaz:)

Öfff :(

Servete ihtiyacımız var.

Bu şehmuzun bizi yakacagı belliydi skor olarak olmasada :rolleyes:

Mutant Servet'e birşey olmaz o birçok Tıbbi uzmanı yanıltmayı başardı!

Ayıboganı kimse yıkamaz.Olayın sıcaklıgı vardır şimdi en fazla 1 hafta dinlenir Servet böyle oyna ne istersen iste benden

ya aykuta kirildi demis, dogrumu bu?

Ligtv.com'da biri yorum olarak yazmis

Tıbbın bilmediği birşey var: Galatasaray aşkı;)

SERVET'TE KIRIK YOK!..

Galatasaray’ın Altay ile karşılaştığı maçta Altaylı Şehmus'la girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Servet’in durumunun ciddi olmadığı tespit edildi.

Omzunda bir kırık veya ezilme şüphesiyle tedavi altına alınan Servet Çetin, stadyumu kolu sargılı biçimde terk etti ve kontrollerinin yapılması üzerine hastaneye götürüldü.

Yapılan kontroller ve çekilen MR sonrasında Servet'in omzunda bir kırığa değil sadece ödeme rastlandı.

Servet, takımıyla beraber ikinci yarı hazırlıklarına devam edecek

Sevindirici haber zaten hiç endişe duymadım insan değil bu adam :D

:D :D Kesin komando ya kaçarı yok!

39347576be2.gif

Saclar gidicek onunda kacarı yok:D

Sağlık Raporu: Servet Çetin

Dün akşam İzmir’de ve bugün İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yapılan ön tetkikleri ve muayeneler sonucunda sol omzunda ikinci derecede zorlanma tespit edilen Servet Çetin’in tedavisine Florya Metin Oktay Sağlık Merkezi’nde başlandı.

Galatasaray.org

Az önce Ntvpor'da spor haberlerinde gördüm. Baya kolu falan askıdaydı. Alçı var mıydı anlayamadım. Yüzü de asıktı. Haberde de "sakatlığı nedeniyle pek rahat hareket edemediği gözlenen Servet" dedi.

Ayrıca, haberde "Servet, son günlerde hakkında çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirterek 'Galatasaray'da mutluyum ve ayrılmak istemiyorum.' şeklinde konuştu." denildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt