Osman Korkmaz
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.744
- 258
- 1.548
Cevap: Servet 3 Hafta Yok
Ben göremedim ya, neyse mod arkadaşlar bi el atıverin
Ben göremedim ya, neyse mod arkadaşlar bi el atıverin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic iyi olmadi bu ya.. Defans Meirayami kaldi simdi![]()
Meiradan 10 kat daha iyi bi stoper Servet..
Mercimegi pirinci bulguru beni ilgilendirmez
Servet'in eksikliğini hissedebiliriz ama bir bakımada Emre Güngör-Meira ikilisinin nasıl oynayacağını hep merak etmişimdir her işte bir hayır vardır!
Servet ile ikinci görüşme
G.Saray ile Servet arasındaki görüşmeler sürüyor. Tecrübeli futbolcu ile yapılan ilk görüşmeden sonuç alamayan sarı-kırmızılılar, yarın Antalya'ya gelecek olan menajerleriyle yeniden masaya oturacak. Servet'in sözleşmesini uzatmak isteyen Cimbom'un 1.2 milyon euro önereceği bildirildi.
Fotomaç...
DEFANS ALARMI
Altay maçında sakatlanan Servet'in bir ay sahalardan uzak kalacağı haberini alan teknik direktör Skibbe, Meira'nın da sarı kart cezalısı olması nedeniyle Sivas deplasmanı için Emre Aşık ve Emre Güngör'ü hazırlıyor.
Dün antrenmanda Emre Aşık'ın sakatlığıyla büyük panik yaşayan teknik heyet, tedavisi sonrası takımla birlikte çalışmaya başlayan ve çift kale maçlarda oynayacak düzeye gelen Emre Güngör'e hazırlık maçlarında şans vererek maç eksiğini kapatmayı planlıyor. Skibbe'nin B planı ise, Mehmet Topal'ı stopere çekip Linderoth'u ön liberoda kullanmak olacak.