#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

"Riske girer oynarım"

Omuzundaki bağlar kopan ve doktorların "Bir ay oynamaz" dediği Servet Çetin, 24 Ocak'taki Sivas deplasmanı için "Bir ihtimal olursa seve seve riske edip forma giyerim" açıklamasını yaptı.

-------------------------------------------------------------------------------------

Altay maçında omuzundan sakatlanan ve bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Servet, ikinci yarının ilk maçı olan G.Sarayımızın Sivas deplasmanında forma giymek için riske gireceğini ifade etti. Servet, o pozisyonda rakibin bir müdahelesi olmadan düştüğünü ve o anda omuzunun kırılmış olabileceğini hissettiğini belirtti. Sezon başı ve devre arası kamplarının kendisi için çok önemli olduğunu belirten milli oyuncu, "Ben fiziğimle rakibime üstünlük kuran bir oyun karakterine sahibim. Kamplarda güç toplayıp kendimi uzun lig maratonuna hazırlıyorum. Bu dönemde sakatlanmak benim için talihsizlik ancak kısa zamanda toparlayacağıma inanıyorum" diye konuştu.

FEDAKARLIK KARAKTERİMDE VAR

G.Sarayımızın Sivasspor deplasmanıyla birlikte zorlu bir maç trafiğine gireceğini belirten Servet Çetin, "Doktorlar omuzumdaki bağlarda kopma olduğunu söyledi. Bu sakatlıkta 10 gün hiç antrenman yapmamak gerekiyor ancak ben Sivasspor maçı öncesi kendimi deneyeceğim. Oynamam mümkün olursa seve seve riske eder ve formamı giyerim. Bunu herkes biliyor. Bu fedakarlıkları her zaman yaptım, yine yaparım" dedi.

Kaynak: Sabah

Iste Servet farki.. Gercek aslan! Seni durmadan elestirenlerin su dediklerini okuduktan sonra yüzleri kizarirmiki acaba?

Sana boşuna Ayı boğan demiyoruz insan değilsin Servet :D

Eksikliğini her sn hissedicez gibime geliyor.Çabuk iyileşmesi lazım diycem ama sakatlanmak onunda hakkı :D

Demedi demeyin Servet Sivas maçında oynar.

Doğru Servet bastonla çıksa yine oynar, Fakat nereye kadar. Bu şekilde devam ettiği müddetçe, kendisini hergeçen gün dahada kaybettiğimiz bir futbolcu Servet. Şu günlerde hele hele Avrupa maçları öncesinde, kesinlikle dinlendirilmesi ve iyice tamir edilmesi gerekiyor..:D

Fikret bey haklı fedakarlık biryere kadar.Bu şekilde yaparak belki gelecekteki futbol hayatını tehlikeye atıyor olabilir,bir süre dinlendirilmeli Servet.

Ama artık b*kunu çıkarttı.Sanki takımın başka oyuncusu yokmuş gibi sakat salat oynuyor.Amatörüğünü aşırı olması futbol hayatına mal olabilir.

Ama artık b*kunu çıkarttı.Sanki takımın başka oyuncusu yokmuş gibi sakat salat oynuyor.Amatörüğünü aşırı olması futbol hayatına mal olabilir.

Adam gladyatör gibi ne amatörlüğü biz amatör ruhla kazandık Uefa kupasını unutma!

Sivas maçında kendini riske etmeyebilir.Artık dinlenmesi lazım aslında.

Hiçte amatör ruhla falan kazanmadık arkadaşım çatır çatır oynayarak tekniğimizle taktiğimizle aldık kupayı...

Bülent'in omzu çıkıyor oyuncu mu değiştirseydik tabiki harika takımdık ama ne özverilerle kazandık Hakan Şükür'e final öncesi soruyorlar Hakan oynayacak mısın? Abi bacağım kopsa tek bacakla oynarım bu amatörlük o zaman!

O isterse gitsin ama bizler her seferinde kalmasini istedigimizi söylemeliyiz bence abicim..

Onun gibisini zor buluruz..

Ben Servet'i seviyorum tamam topla birlikte çıkma yeteneği yok ama basit oynarsa çok daha iyi yerlere gelir ondan kafa topu alacak forvetin alnını karışlar Servet :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt