#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Servet artık iyi pas atıyor, biraz hızlanması gerek. Defans oyuncularımız hantal, dün gördüm araya kaçmaya çalıştı Ts'liler

Evet dün kendine emin dikine güzel passlar atti, bende farkettim.

Trabzonun son golünü tekrar izleyin. Sabi ve hakan ın beraber bozduğu ofsayt pozisyonunda servetin geriye koşuşu ve topun önüne atlayışına bakın. Cidden belli bir mesafeden sonra inanılmaz hızlanıyor bu adam.

Gökhan'la birlikte oynayınca daha bir derli toplu oynuyor

Gøkhan bize ilac gibi geldi bence Servet'le bence iyi anlasiyorlar.

1½ ay aradan sonra ilk kez beraber oynuyorlar.

Servet'in hayati zor, her hafta yeni stoper geliyor yanina:D

Emre Aşık stili ile Gökhan stili bir değil,Servet kuşkusuz 1.stoper takımda bir onla bir onla oynamak farklı meziyet kızmamak gerek ve hücum hattı defansa destek verip çoğu topu ileride kapıp hücuma çevirse zaten ne Gökhan ne Servet konuşulur ilerde basamıyoruz.

Defansımız genele baya iyiydi.Gökhan maç eksiğini kapatınca ve orta sahamız daha az top kaptırınca çok daha iyi olacağız.

Dünya çapında oyuncu bu dönem ki performansıyla bence iyice zirve yaptı ilk 1,2 maç kötü başladı ama sonra çok iyi topladı gözüm kapalı dünyada her takıma koyabileceğim bir stoper.

Gökhan'la uyumu iyi daha iyi olacaktır.

Ayıboğanımız Bizim:D Artık kendini aştı golleriyle geliyo:)

63635F62615F6361616A5163646B65656B61658772688179.jpg

Yahu bu Servet'in Alman sevgilisi değil miydi ? :D Tribündeydi bugün. Maşallah tü tü tü. :D

Bende diyorum servet neden iyi oynadı bygün..

Fazla sümkürmedide.. :asd:

Hatasız ve çok iyi bir maç çıkardı bugün. Golünü yazıyordu yine kafayla, kaleci son anda uzaklaştırabildi...

Yabancı spikerin deyimiyle tam bir Terminatör. Helal olsun Servet. Çok iyiydin yine.

Yalanda değil gerçekten harika bir defans oyuncusu basit oynadığı an bence harika verimli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt