#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Servet Turkiyenin en iyisi.Bana gore Avrupada en iyi 20 defans oyuncusu rasina girer.Fizigi iyi,hava toplarinda cok basarili.Kuvvetli adam.En onemliside fedakar bir oyuncu.Muthis ozveri ile oynuyor.

servet oynuyomu bu akşam??:confused::confused:

Katilmiyorum.. Servet bu saydiklarin kisiler kadar hizli ve teknikli degil! Servet daha cok gücünden ve boyundan kazaniyor.

renkdas sence ferdinad ne yapiyor ben sana soyleyim 1.90 yakin boyuyla 85 kilosuyla rakip oyuncuya nefes aldirmayan bir oyuncu ama bunlari yaparken fizik gucu hep on plandadir

Servet'in dönmesi lazım biran önce ona ihtiyacımız var!

Servet Denizli maçına yetişiyormuş.

transfer yaptıgımız en kaliteli futbolculardan biri çok teknik degıl ama ıyi bir stoper kafa toplarında etkili bu yuzden ben servettakımımızın bel kemiği olarak görüyorum.=)

Denizli maçında oynarsa gerçekten hiç şaşmam.2 haftaya da Hasan döner ona da hiç şaşmam :D

Geldigi belli oldu Servet baba nin. Gol yemedik.

7_241570_servet_omuz0102_414_232.jpg

8 Ocak´taki Altay maçından beri omzundaki sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan Servet, Denizli´de formasına kavuştu; eski günleri aratmadan görevini yaptı.

Meira’yla geçit vermedi

Aslan’ın tecrübeli stoperi Servet, 8 Ocak’ta Altay’la deplasmanda oynanan Türkiye Kupası maçında omzundan sakatlanmış ve sahayı terk etmek zorunda kalmıştı. O günden beri takımdan ayrı olan milli futbolcu, dün akşam Denizli’de formasına kavuştu; aldığı görevi başarıyla yerine getirdi. Meira’yla uyumu dikkat çeken Servet, son zamanlarda organizasyon konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray savunmasını oldukça rahatlattı.

============================

Omuzuna Bakin yah... :o

TERMINATOR SERVET!

terminator_movie__2_.jpg

Bu adam insan degil :D bıçakla delip derisinin altında ne var bakmak lazım :D

Servet sakatlık makatlık dinlemiyor.Vallahi insan değil ya.:D

Resmi görünce Uefa finali aklıma geldi. Bülent Korkmaz'ın o sargılı kolu ile oynadığı dakikalar...

Baba nerdesin sen yahu sensiz defans güven vermiyor.

Servet ilginç bir oyuncu milan maçında rezil oldu sıfıra indi..Ama yine küllerinden doğdu şuan hem Türkiyenin en iyi takımında hemde Milli takımın stoperi Servette bu hırs bu azim olmasa kimse başaramazdı bunu..

Servet grip olmuş çok şaşırdım ben onu hasta olmaz diye biliyordum:)

Servet futbolcu olmasa kesin asker olurdu..:D Kurşunda işlemez ona.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt